Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 16, 20:24)
LaMona, kada tau punkcija? O siaube, kaip viskas nelaiku...  doh.gif  Idomu ka tokiu atveju? Gal kiausialastes galima saldyti???? Negali gi viska dabar palikti.... g.gif
O gal bus tavo vyrui galimybe atskristi ryt-poryt?

Tai, jei ryt vyras atskris, tai viskas ok. Punkcija ne ankščiau, nei antradienį. Obitrelio dar negavau. Bet, jei dabar neįliptų į lėktuvą, tai jau nežinau. Žinau, kad aš čia net ne viena tokioje situacijoje sad.gif yra dar tokių pat, kaip aš. Mastura sakė, kad kiaušialąstes pas juos draudžiama pagal įstatymą šaldyti. Nepaklausinėjau kodėl taip. Gal čia kažkas susiję su tuo, kad tik susituokusiems ivf daro.

Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2016 07 16, 18:27)
Tikrai neturejau omenyje, kad nerimta  4u.gif Norejau tik nuraminti.

Oi viskas gerai 4u.gif čia viskas suprantama wink.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 16, 20:51)
Puiku gi thumbup.gif Laikykis, tuoj dviese busit, bus lengviau console.gif

smile.gif
Ir tuo lėktuvu ne tik mano didvyris skrenda - ten ir daugiau į tą lėktuvą ivf atskubančių trairlines prisodino. Labai džiaugiuosi ir už kitas mergaites. Kad tik viskas būtų gerai ir lėktuvui leistų skristi, jokių įvykių nebūtų. Nes prie Taximo nuo 21 val vėl truputį triukšmelis, iš mečečių ten kažkokie raginimai skelbiami per tas kolonas. Tai baisoka, kad vėl kas nors neatsitiktų, dėl ko lėktuvams neleistų pakilti.

Papildyta:
Rasiuk, kada tavo hcg diena?
Papildyta:
Vėl greitukės į Taximą lekia sad.gif
Atsakyti
Norėjau palinkėti sėkmės visoms poroms TR,o kurios po vieną mergaitės,tai pasakyti, kad jūs nerealios! Man širdis stoja pagalvojus, kaip reikėtų vienai išbūti tokiu metu.. esu tikra,kad už jūsų šį stresą jums tikrai bus atlyginta 4u.gif
Sėkmės visoms!!
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 07 16, 21:16)
Norėjau palinkėti sėkmės visoms poroms TR,o kurios po vieną mergaitės,tai pasakyti, kad jūs nerealios! Man širdis stoja pagalvojus, kaip reikėtų vienai išbūti tokiu metu.. esu tikra,kad už jūsų šį stresą jums tikrai bus atlyginta  4u.gif
Sėkmės visoms!!

Pritariu Atisai 4u.gif neisivaizduoju ka turite jausti ir kokios emocijos verda viduje - stiprybes ten esancioms ir beplanuojancioms ten vykti 4u.gif ir tegu kiekvienai po bebeka po tokiu isgyvenimu wub.gif linkejimai nuo mano porytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios procese, spaudziu uz jus kumscius!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 16, 22:04)

Kiek suprantu viskas ok. Taxime Erdoganas bendrauja su tauta. Tauta reikalauja nubausti perversmo organizatorius. Manau viskas stabilizuosis artimiausiu metu 4u.gif
Stiprybes ir ramybes visoms ir visiems ten esantiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 16, 20:04)
Tai, jei ryt vyras atskris, tai viskas ok. Punkcija ne ankščiau, nei antradienį. Obitrelio dar negavau. Bet, jei dabar neįliptų į lėktuvą, tai jau nežinau. Žinau, kad aš čia net ne viena tokioje situacijoje sad.gif yra dar tokių pat, kaip aš. Mastura sakė, kad kiaušialąstes pas juos draudžiama pagal įstatymą šaldyti. Nepaklausinėjau kodėl taip. Gal čia kažkas susiję su tuo, kad tik susituokusiems ivf daro.
Papildyta:

Oi viskas gerai  4u.gif čia viskas suprantama wink.gif
Papildyta:

smile.gif
Ir tuo lėktuvu ne tik mano didvyris skrenda - ten ir daugiau į tą lėktuvą ivf atskubančių trairlines prisodino. Labai džiaugiuosi ir už kitas mergaites. Kad tik viskas būtų gerai ir lėktuvui leistų skristi, jokių įvykių nebūtų. Nes prie Taximo nuo 21 val vėl truputį triukšmelis, iš mečečių ten kažkokie raginimai skelbiami per tas kolonas. Tai baisoka, kad vėl kas nors neatsitiktų, dėl ko lėktuvams neleistų pakilti.
Papildyta:
Rasiuk, kada tavo hcg diena?
Papildyta:

LaMona, 1dieni blush2.gif ax.gif
Mes palaikom visas mergaites, esancias Tr labai, labai! Stiprybes jums ten! Man vien pagalvojus, jei ten reiketu buti, baisu darosi, sirdele dreba... Sakom, o mes, kap laimes kudikiai, praslydom - atskridom savaitele po pirmuju sprogimu ir saudymu Ataturk oro uoste, ir savaitele pries situos visus neramumus grizom namo... smile.gif
Atsakyti
Mergaites,ar yra dar kuri nors,kas planuoja rugpjuti i Tr?ar as cia viena isprotejus mastau rugpjuciui skristi doh.gif
Gal palaukti....isgazdino lb tie ivykiai...
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 17, 20:31)
Mergaites,ar yra dar kuri nors,kas planuoja rugpjuti i Tr?ar as cia viena isprotejus mastau rugpjuciui skristi  doh.gif

Kazkuri mergaite ieskojo kompanijos rugjuciui, paskaityk kelis puslapiukus atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 17, 19:51)
Kazkuri mergaite ieskojo kompanijos rugjuciui, paskaityk kelis puslapiukus atgal  mirksiukas.gif

Maciau kad Aukso Pieva turi bilietus rugpjuciui,bet ji jsu bilietus turi,tai jau pasirinkimo nelabai yra,o mes dar tik planuojames pirkt.... doh.gif
Ir turejo cia taip ivykti...ir taip sunku mum-dar tokios nesamones prisideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 17, 20:31)
Mergaites,ar yra dar kuri nors,kas planuoja rugpjuti i Tr?ar as cia viena isprotejus mastau rugpjuciui skristi  doh.gif

Turėjau planu bet viska atšaukiau. Planuojam palaukti.
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 17, 22:31)

As varau rugpjucio 2-ta,jau turiu dvi tokias kaip as isprotejusias-viena kaimynka'junkis ir Tu drinks_cheers.gif .Manau jei bus nelemta,tai ir nemirsim dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 17, 20:51)
As varau rugpjucio 2-ta,jau turiu dvi tokias kaip as isprotejusias-viena kaimynka'junkis ir Tu drinks_cheers.gif .Manau jei bus nelemta,tai ir nemirsim dar biggrin.gif

Mes taip pat rugpjucio 2 zvalgomes bilietu bigsmile.gif jauciu jie ten klinikoj galvoja kad mes isproteje biggrin.gif
Parasiau Masturai laiska,paklausiau ar saugu butu atvykti rugpjuti,ar siulytu geriau palaukti,ziuresiu ka atsakys...bet labai nebesinori laukti....nors dar yra rizika kad parsius namo del fsh....
Atsakyti