Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 22:46)
Mums tai dar gerai'mes Lietuvoj,pasidarysim IVF nemokamai kitais metais Lietuvoj,bet kaip jus,turkaites,karo lauke laikotes??? blink.gif

Na jo. Pakliuvom sad.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 23:16)
Jie sedi be interneto,i oro uosta uzblokuoti keliai ,tankai,pipiec...aciu jums angelai sargai,kad atsiuntet man mm per anksti-buciau jau buvus ir as tam pragare doh.gif
Jau nezinau kelinta karta man gyvenime kazkas is auksciau lemiamu momentu pagalve pakiso..

Visos čia su internetu. Tik per viberį tarpusavyje ryšį palaikome
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 07 15, 23:25)
Man žinok lygiai tas pats . Turėjau ši pirmadieni būti Stambule bet netikėtai sustreikavo sveikata ir nebeišvykau.
Baisu kaip merginos ten jaučiasi 😢

Merginos, internetas yra. Paskaitem delfi, cnn kas vyksta. Girdisi sraigtagsparniai. Bet reikia islikt ramiai ir but stipriems. Kito pasirinkimo tiesiog neturim. Nepanikuokit, tiesiog palaikykit, tuomet ir mums bus drasiau.
Atsakyti
Viskas bus gerai, nepergyvenkit, kurios ten esat. Manau, kad jei bus rimta, tai jus suorganizuos kaip pasiimti LT vyriausybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 07 16, 02:25)
Viskas bus gerai, nepergyvenkit, kurios ten esat. Manau, kad jei bus rimta, tai jus suorganizuos kaip pasiimti LT vyriausybe  4u.gif

Dabar jau aprimo. Bet galvoji nerimta buvo? Šaudė gatvėse. Kaip tik toje vietoje, kur lietuviai, atvykę ivf, apsistoja. Minios ėjo žmonių tos vietos link, garsiai šūkaliodami, sraigtasparniai ir naikintuvai skraido dar dabar virš hotelių. O Lietuvos atstovybių Turkijoje telefonais kas skambino, niekam nepavyko susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 16, 05:12)
Dabar jau aprimo. Bet galvoji nerimta buvo? Šaudė gatvėse. Kaip tik toje vietoje, kur lietuviai, atvykę ivf, apsistoja. Minios ėjo žmonių tos vietos link, garsiai šūkaliodami, sraigtasparniai ir naikintuvai skraido dar dabar virš hotelių. O Lietuvos atstovybių Turkijoje telefonais  kas skambino, niekam nepavyko susisiekti.

O dievuleliau kaip baisu sad.gif

mūsú skrydis kitá ketvirtadienį,viskas nupirkta,gleivinę ruošiu,skystinančius leidžiuosi sad.gif noriu važiuoti pasiimti savo mažiukú
Atsakyti
Mergytės, kaip Jūs ten visos???????? Visos sveikos ir saugios???? prisiduokit kaip ten viskas. Oi neramu dėl jūsų visų. Ir kurių žinom ir slapukų unsure.gif laikykitės mergytės laikom kumštukus už jus ir esam mintyse kartu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jooo... nekokia naktelė buvo.... Nors Sisli rajone nebuvo nei sraigrasparniu nei policijos (matyt viskas labiau apie Taksim vyko), užteko ir praskrendančių naikintuvų garso.... baimės buvo pilnos kelnės...
Vyras guodžia, kad patys baisumai jau praėjo.... nu tikėkimės....

LaMona, po vieną tabletę liepė gerti sesutė Nermin, kai jai pasakiau, kad nuo ankstesnių vaistų buvo blogai. Šeštadienį Masturos nebuvo, tai ji pravedė visą instruktažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 16 liepos 2016 - 06:31
QUOTE(gvatemala @ 2016 07 16, 06:27)
Nu jooo... nekokia naktelė buvo.... Nors Sisli rajone nebuvo nei sraigrasparniu nei policijos (matyt viskas labiau apie Taksim vyko), užteko ir praskrendančių naikintuvų garso.... baimės buvo pilnos kelnės...
Vyras guodžia, kad patys baisuma jau praėjo.... nu tikėkimės....

Aš Sislyje. Man visas komplektas buvo - ir paradas, ir šūviai, ir sprogimai, ir skanduotės, ir sraigtasparniai, ir naikintuvai, ir maldos mečetėje
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 07 16, 05:13)
O dievuleliau kaip baisu sad.gif

mūsú skrydis kitá ketvirtadienį,viskas nupirkta,gleivinę ruošiu,skystinančius leidžiuosi sad.gif noriu važiuoti pasiimti savo mažiukú

Iki to laiko viskas susitvarkys

Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 16, 05:44)
Mergytės,  kaip Jūs ten visos????????  Visos sveikos ir saugios????  prisiduokit kaip ten viskas. Oi neramu dėl jūsų visų. Ir kurių žinom ir slapukų  unsure.gif  laikykitės mergytės laikom kumštukus už jus ir esam mintyse kartu  4u.gif  wub.gif

Kiek žinau, visos sveikos. Tik bėda Mastura pati nežino kokia situacija ligoninėje, ar daktarai bus ir t.t. Ji dabar važiuoja į ligoninę ir visoms viską praneš.
Mano bėda, tai, kad sekmadieniui gonalis ant ribos. Mergaitės, kas turite likučių ir jau nesistimuliuojate, prašau, parašykite į až ax.gif gal priteiks man atpirkčiau
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 16, 06:36)
Aš Sislyje. Man visas komplektas buvo - ir paradas, ir šūviai, ir sprogimai, ir skanduotės, ir sraigtasparniai, ir naikintuvai, ir maldos mečetėje
Papildyta:

Kiek žinau, visos sveikos. Tik bėda Mastura pati nežino kokia situacija ligoninėje, ar daktarai bus ir t.t. Ji dabar važiuoja į ligoninę ir visoms viską praneš.

Užjaučiu.... vadinasi, pas mus dar ramu buvo.... Laikykis! O taviškis kada atskrenda? ar jau atskrido? Jei ką pirma sužinosi dėl klinikos - brūkštelėk.
Atsakyti
Mergaites, kaip baisu sad.gif laikykites visos ir su D pagalba, kad viskas baigtusi jums sekmingai.
Tikiuosi aprims viskas jau.
Atsakyti
Turkaites!!Galėsit savo vaikiukams'turkiukams papasakot,kad del to,kad jie atsirastų šiam pasauly-net karus,pučus ir tankus atlaikėt!!!
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif , prisiduodu blush2.gif mes užvakar atvykom į Stambulą IVF (laukiu mm). Vakar buvo ne tas žodis kaip neramu doh.gif Sekam žinias ir viliamės, kad viskas nurims...
Atsakyti