Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Eina sau... Jurmarta, kada jums skrydis?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 07 15, 23:41)
Eina sau... Jurmarta, kada jums skrydis?

Mums tai dar gerai'mes Lietuvoj,pasidarysim IVF nemokamai kitais metais Lietuvoj,bet kaip jus,turkaites,karo lauke laikotes??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 23:36)
http://m.delfi.lt/uz...php?id=71822680

Kaip matau kazkas is auksciau rupinasi,kad mums nu niekaip nelemta daskrist iki Turkijos...

Nesijaudinkit, gal dar apsiramins... Nu jei ne ateinanti dar kita cikla galesit meginti, jei tie neramumai tesis... Man irgi apmaudu, kai taip sutapo ir tokios nesamones darosi... Kazkas matyt persistenge siek tiek su nurodymais...
http://www.bbc.com/n...europe-36809083
Atsakyti
Siaubas! Kas tam pasauliui darosi?? Kodel negalima ramiai gyvent, keliaut ir seimas kurt?? verysad.gif Tikiuosi viskas greit ir taikiai issispres, turkaites, laikykites 4u.gif

P.S. As su MB Zitroteka gerai toleravom, nebuvo jokiu pasaliniu pojuciu.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 15, 23:48)
Siaubas! Kas tam pasauliui darosi??

Panasu,is to kas vyksta Prancuzijoj,Turkijoj,Ukrainoj ir.t.r trecias pasaulinis jau cia pat..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 22:52)
Panasu,is to kas vyksta Prancuzijoj,Turkijoj,Ukrainoj ir.t.r trecias pasaulinis jau cia pat..

Tpfu tpfu tpfu, labai tikiuosi, kad tu neteisi fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 15, 23:53)
Tpfu tpfu tpfu, labai tikiuosi, kad tu neteisi  fear.gif

Noreciau buti neteisi,bet ziurekit kokiais tempais pasaulis eina velniop...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 22:36)
http://m.delfi.lt/uz...php?id=71822680

Kaip matau kazkas is auksciau rupinasi,kad mums nu niekaip nelemta daskrist iki Turkijos...

Žiauru. .,ką tik perskaičiau. .. Ką daryti? Kaip jaučiasi tautiečių poros Stambule?
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 22:02)
Žiauru. .,ką  tik perskaičiau. .. Ką daryti?  Kaip jaučiasi tautiečių  poros Stambule?

Žiūriu CNN live . Nesuprantu kas darosi 😔😔😔
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 16, 00:02)
Žiauru. .,ką  tik perskaičiau. .. Ką daryti?  Kaip jaučiasi tautiečių  poros Stambule?

Jie sedi be interneto,i oro uosta uzblokuoti keliai ,tankai,pipiec...aciu jums angelai sargai,kad atsiuntet man mm per anksti-buciau jau buvus ir as tam pragare doh.gif
Jau nezinau kelinta karta man gyvenime kazkas is auksciau lemiamu momentu pagalve pakiso..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 22:16)
Jie sedi be interneto,i oro uosta uzblokuoti keliai ,tankai,pipiec...aciu jums angelai sargai,kad atsiuntet man mm per anksti-buciau jau buvus ir as tam pragare doh.gif
Jau nezinau kelinta karta man gyvenime kazkas is auksciau lemiamu momentu pagalve pakiso..

Man žinok lygiai tas pats . Turėjau ši pirmadieni būti Stambule bet netikėtai sustreikavo sveikata ir nebeišvykau.
Baisu kaip merginos ten jaučiasi 😢
Atsakyti
Eina sau kokie baisumai! Galva dabar sukas nuo tokių žinių blink.gif bilietai nupirkti rugpjučiui. Tikiuosi viskas ten greit išsispręs. Ir aišku tikiuosi merginoms mūsų viskas gerai unsure.gif
Atsakyti