QUOTE(gvatemala @ 2016 07 15, 17:05)
O tai tau buvo kokia nors bloga reakcija į jį?
kažkaip neteko girdėti, kad kam iš mergaičių būtų... Man pavasarį per konsultaciją profilaktiškai buvo išrašę Tetradox, tai va nuo jo 1 kapsulės ir aš galvojau kad numirsiu. Kai kitą dieną gyd. Emre pamatė mane po kankynių nakties tai net išsižiojo, sakė pirmą kartą mato, kad kam būtų tokia reakcija...
Kiek aš žinau, tai vieniems būna reakcija nuo jų, o kitiems ne. Bet tiems, kam būna, tai jau labai blogai būna. Gal tik niekas nekalba garsiai, kad gal nepatogu, nes yra kam pramuša pro vieną galą, o kam ir pro abu galus vienu metu. Tai va ir man buvo labai blogai, bet labai trumpai - gal dvi valandas. Ne daugiau. Tai net ant plyteliu wc gulėjau, nes buvo karšta, nors šaltas prakaitas mušė. Vienu žodžiu išgyvenau. Terorizmas baisu, bet, jei tuo momentu pas mane būtų koks teroristas buvęs, tai jis tikrai būtų išsigandęs to, kas vyksta po tų antibų
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 18:47)
Negasdinkit
-tai kas jums darosi nuo tu antibu? Galvojau kojas ten nuo teroristu gali uzverst-pasirodo uztenka tablietkos
Tai negązdinu. Tiesą sakau. O kas bus nuo tablietkos, tai pamatysi, kai išgersi ją
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 07 15, 19:43)
Nuo anųjų tai skausmas buvo nerealus, ir net nesupratau kas skaudėjo skrandį, kepenis, kiaušides ar kažkokius kitus organus... žodžiu, nuo mano bet kokio judesio jaučiau kaip skausmingai pasijudina visi vidaus organai. O paskui dar ir pramušė per visus galus...
O nuo Zitrotek visiškai nieko nejaučiau, tik mums rekomendavo vieną tabletę išgerti ryte, o kitą vakare.
Man tai prieš visą tą blogumą nuo zitroteko žarnos ėmė tango šokti ir labai stipriai raižė pilvą.
Bet kaip keista, kad vieną tabletę jums liepė ryte gerti, o kitą vakare. Mums tai liepė būtinai tabletes tik kartu abi išgerti vakare po valgio. Koks gydytojas jums liepė po vieną gerti?
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2016 07 15, 20:45)
pirmas IVF kibo, bet buvo negimdinis, per kiausintaki blastuke nukeliavo i pilvo ertme (tas kiausintakis buvo be fimbriju, beto jame kazkada buvo hidrosalpingsas, o kitas buvo uzakes). toliau su kiausintakiais nieko nedare LT ir vel liepe bandyt IVF, o mes kvaili ir bandem - kitus du kartus buvo HCG 0( net nekibo). kai visa istorija papasakojom per pirma konsultacija TR, tai prof. Semra iskart pasake kad beda kiausintakiuose ir kad ta viena per kuri nueliavo i pilva tai iskart salins per LP, o del kito spresis eigoje, bet greiciausiai irgi reiks pasalint, taip ir buvo
P.S. per pacia pirma konsultacija kai viska apziurejo, tai prof. Semra pasake kad sutvarkius kiausintakius ji beveik tikra kad pavyks IVF ir busiu
, taip ir ivyko
Papildyta:
QUOTE(Dalia23 @ 2016 07 15, 21:15)
Sveikos, gal kam aktualu bus taciau ir ant Lietuvos jau galima normalia kaina gauti Ovaboost. Ji praktiskai niekuo nesiskiria nuo pirkimo per tarpininkus is JAV. Svetaine Lietuvoje - tai ju atstovai eurocore.eu
O tikrai kaina eurocore kritusi: už ovaboostą tik 32 prašo. O buvo 46. Ačiū už info, nors tikiuosi, kad man tai jau bus neaktualu
Papildyta:
Jurmarta, o tu jau tr? Pražiopsojau truputį
O čia lietuvių labai daug