Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 06:09)
Sveikos!  Noriu pasisakyti, kad ir aš ruošiuosi į Memorial. Turiu bilietą liepos 23d., bandysime dar kartą.... Skrisiu naturaliame cikle, be jokių vaistų, tai lauksiu mmm tenai... Tikiuosi, ilgai neteks  😉 ...

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 10:02)
Kaip smagu-turesiu kompanija drinks_cheers.gif

Taip smile.gif, galėsim paragauti wink.gif!
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 10:35)
Taip smile.gif, galėsim  padraugauti wink.gif!

Papildyta:
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 10:35)
Taip smile.gif, galėsim  padragauti wink.gif!

Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 07:09)
Sveikos!  Noriu pasisakyti, kad ir aš ruošiuosi į Memorial. Turiu bilietą liepos 23d., bandysime dar kartą.... Skrisiu naturaliame cikle, be jokių vaistų, tai lauksiu mmm tenai... Tikiuosi, ilgai neteks  😉 ...

Kumštukai už jus

Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 15, 09:15)
Noriuleliuku, berods pasalino 1 ar abu (tiksliai nezinau). Zinau tik tai, kad labai nenorejo to daryti - dabar laukiasi dvynuku!  wub.gif

Vieną pašalino. O nenorėjo jai daryti lt gydytojai. O ji labai skubėjo, nes stebuklėlių labai norėjo kuo greičiau wub.gif
Ir teisingai padarė

Papildyta:
Ryt iš viešbučio turiu keltis į apartamentus. Užbookinome iki liepos 30 d. Bet vyras bilietą atgalinį nusipirko liepos 28 d, o gal ir man nereikės iki liepos 30 d čia būti. Gal kuri planuojate nuo liepos 28 d į tr skristi ir liktumėte vietoj mūsų apartamentuose, jei jų nebus galima man atsakyti toms dienoms ir jei tie apartamentai bus normalūs? Jie yra tarp Taximo ir Sislio. Ten, kur į metro galima nusileisti
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 15, 08:39)
Kaip nustate, kad yra uzdegiminio skyscio? LP metu? 4u.gif

Itare jau is GN turkai. Del to mane is karto kad reik blokuot/salint. Bet aisku viskas pasitvirtino per LP.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 07 15, 12:54)
Itare jau is GN turkai. Del to mane is karto kad reik blokuot/salint. Bet aisku viskas pasitvirtino per LP.

O jums salino ar klipavo kiausintaki(-ius)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 15, 08:54)
Merginos, kam yra nepratekami kiausintakiai, kam is jusu TR siule juos salinti arba klipuoti? 4u.gif

man buvo nepratekami, ir LP metu turkijoje pasalino abu kiausintakius (nesigailiu nei kiek, nes manau kad jie ir buvo musu nepastojimo priezastis), tada seke IVF ir dabar jau turim dukryte.
P.S. Lietuvoj daryti 2IVF ir viena kart saldytus sodino - rezultatas 0
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2016 07 15, 13:34)
man buvo nepratekami, ir LP metu turkijoje pasalino abu kiausintakius (nesigailiu nei kiek, nes manau kad jie ir buvo musu nepastojimo priezastis), tada seke IVF ir dabar jau turim dukryte.
P.S. Lietuvoj daryti 2IVF ir viena kart saldytus sodino - rezultatas 0

Aciu uz info! 4u.gif
O jums darant IVF Lietuvoje, nebudavo visai kibimo, ar kibdavo, bet pabegdavo? 4u.gif
Atsakyti
Pirmam puslapy randu info:"Pirmom ivf dienom reikai abiems sugerti antibiotikus, tad jei vyktate atkirai su vyrais pasirūpinkite , kad jų turėtumėte prasidedant stimuliacijai . Pasiklauskite koordinatorės del antibų."
Cia kam?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 14:38)
Pirmam puslapy randu info:"Pirmom ivf dienom reikai abiems sugerti antibiotikus, tad jei vyktate atkirai su vyrais pasirūpinkite , kad jų turėtumėte prasidedant stimuliacijai . Pasiklauskite koordinatorės del antibų."
Cia kam?? g.gif

Zitroteką duoda abiems išgerti. Būtinai prieš stimuliaciją. Čia toks bjaurių bjauriausias antibas - aš galvojau, kad nuo jo numirsiu. Jei jo negausite, tai tinka tas azomiticinas....
Na kažkoks, kažkaip panašiai, kurį nuo lpl lt duoda.
Tr antibą abiems duoda profilaktiškai. Matai, jie dėl visokių mikų ir chlamų netiria, be to galvoju, kad Napro ne veltui dar kirmėles tiria. Tai, kai turkai to antibo užduoda, tai ir tirti nieko nebereikia - visi brudai žūsta. Bet būtina jį gerti abiems
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 15, 12:58)
O jums salino ar klipavo kiausintaki(-ius)? 4u.gif

Vienas blokuotas lt, kita pasalino tr 4u.gif jie kazkaip labiau salinti linke, bent jau man toks ispudis liko.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 15, 15:38)
Cia kam?? g.gif

Prasyk, kad kas nors parveztu vyrui ax.gif
Atsakyti