[/quote]
ne viena blaškysies Jau turiu bilietus 08-24 Tad rugpjūčiui - rugsėjui prisijungsiu Rezervavausi viesbutuką prie taxim aikštės aš. Aišku, jei nepakeisiu į kokią kitą vietą iki skrydžio
[/quote]
Tai jauciu prasilenksim..busiu jau namie visa nusibliovus,kad nebuvo..Ka
sodint..
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 14, 14:48)
Oho, kaip ilgai!! Tikiuosi man jau skrendat pramus bet jos megsta man kresti kiaulystes-gali dar pasirodyt kokia 15 cd
Aciu Tau labai uz info!! Jau rezervavau Lodos apartamentus-gal buvo ten gyvenusiu? Kaip ten susisiekimas su Memorial? Patogus? Ar yra dar skrendanciu rugpjuciui, ar as viena-gluchanemaja ten blaskysiuos
Aciu Tau labai uz info!! Jau rezervavau Lodos apartamentus-gal buvo ten gyvenusiu? Kaip ten susisiekimas su Memorial? Patogus? Ar yra dar skrendanciu rugpjuciui, ar as viena-gluchanemaja ten blaskysiuos
Man reikia į kitą vietą kraustytis. Šiandien buvau nuėjusi Lodos padižiūrėti. Mažas, bet tvarkingas viešbutukas. Tik, kad skalbimo mašina rūsyje. Galvoju ar imti jį ar ne. Man truputį minusas - labai status kelias iki pagrindinės gatvės, o nuo pagrindinės gatvės su autobusu apie valanda kelio iki Memorialo. Dar toks blogas dalykas - čia tie autobusai mėgsta pagal grafiką neatvažiuoti.
QUOTE(LaMona @ 2016 07 14, 16:59)
Man reikia į kitą vietą kraustytis. Šiandien buvau nuėjusi Lodos padižiūrėti. Mažas, bet tvarkingas viešbutukas. Tik, kad skalbimo mašina rūsyje. Galvoju ar imti jį ar ne. Man truputį minusas - labai status kelias iki pagrindinės gatvės, o nuo pagrindinės gatvės su autobusu apie valanda kelio iki Memorialo. Dar toks blogas dalykas - čia tie autobusai mėgsta pagal grafiką neatvažiuoti.
Na savaitei tik rezervavom,po to ziuresim-gal dar namo išsiųs po apziuros.O kur tu dabar gyvenai?Kaip tavo foliai auga?
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 14, 16:55)
sodint..
sodint..
Nu kas cia daba per mislos? Greitai jungiam pozityva! Du sveiki grazus embrioniukai Dviems mergytems Ar tau identisku butinai reikia? Ale ir i bernus nespjaunam, ane? Na ir dar keli saldymui Tikslas toks. O dabar mars mars po zingsni tikslo link Uz santuokos liudijima jau gali pliusa uzsideti
[quote=jurmarta,2016 07 14, 15:55]
[/quote]
sodint..
[/quote]
Na tik nereikia tokių minčių! Kaip tik nusiteikit kuo pozityviau ir viskas bus gerai - grįši iš turkų
Ir šiaip, galų gale viskas bus gerai. O jei nebus gerai, vadinasi dar ne pabaiga!
[/quote]
sodint..
[/quote]
Na tik nereikia tokių minčių! Kaip tik nusiteikit kuo pozityviau ir viskas bus gerai - grįši iš turkų
Ir šiaip, galų gale viskas bus gerai. O jei nebus gerai, vadinasi dar ne pabaiga!
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 14, 16:22)
Na savaitei tik rezervavom,po to ziuresim-gal dar namo išsiųs po apziuros.O kur tu dabar gyvenai?Kaip tavo foliai auga?
Ačiū. Mano foliai jau ėmė augti.
Aš dabar gyvenu Sislyje. Man čia labiau patikna. Dabar aš viešbutyje, kurį užsisakiau per bookingą, kai nuolaidos didelės buvo. Dabar nuolaidų jau nėra, laukiu vyro ir kraustysimės į apartamentus tarp Sislio ir Taximo. Kitos mergaitės mėgsta Taximą, nes ten centras. O valanda laiko iki Memorialo, tai čia skaičiuojant ir laiką, kol iš buto ateini iki stotelės, ir laiką, kol iš autobuso nueini iki Memorialą
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 15, 07:54)
Merginos, kam yra nepratekami kiausintakiai, kam is jusu TR siule juos salinti arba klipuoti?
Man. Mano tiesa sakant net ir atkimso jie LP metu, bet kadangi buvo uzdegiminio skyscio, tai vistiek pasalino.
Dabar manau, kad tai buvo teisingas sprendimas
QUOTE(-Murke- @ 2016 07 15, 08:21)
Man. Mano tiesa sakant net ir atkimso jie LP metu, bet kadangi buvo uzdegiminio skyscio, tai vistiek pasalino.
Kaip nustate, kad yra uzdegiminio skyscio? LP metu?
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 15, 06:54)
Merginos, kam yra nepratekami kiausintakiai, kam is jusu TR siule juos salinti arba klipuoti?
Noriuleliuku, berods pasalino 1 ar abu (tiksliai nezinau). Zinau tik tai, kad labai nenorejo to daryti - dabar laukiasi dvynuku!
QUOTE(Glass lady @ 2016 07 15, 08:09)
Sveikos! Noriu pasisakyti, kad ir aš ruošiuosi į Memorial. Turiu bilietą liepos 23d., bandysime dar kartą.... Skrisiu naturaliame cikle, be jokių vaistų, tai lauksiu mmm tenai... Tikiuosi, ilgai neteks 😉 ...
Kaip smagu-turesiu kompanija