Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 10:22)
Labas rytas, jau po vizito pas daktara. Plaka du sirdukai, atitinka laika:) Visoms siunciu tr bebeku virusa:)

Sveikinimai didžiausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 13, 11:59)
Joa,turkai priverte apsizenyt :lotuliukas:Niekas nezinojo,net seima,tai kai paskelbiau fb-uzkaito ir komps ir telefonai lotuliukas.gif  Ar reikia turkams santuokos liudijima isverst i anglu kalba? g.gif

Sveikinu naujai iškeptą šeimynėlę 4u.gif
Dabar galėdiye medaus mėnesio į tr važiuoti ir grįžti nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 13, 12:10)
Geriau issiverskit - bus patiems ramiau. Mes nusivezem ir originala, ir vertima, atsisviete abu per pirmas konsultacijas, dabar po metu laiko su trupuciu, vel prase, kad butinai turetume pries FET transferi ir pasus, ir santuokos liudijima - vel atsisviete, nes ant anu jau per daug vardu, pavardu, parasu prirasyta/pasirasyta (kiekv.karta pries transferi abu sutuoktiniai privalo pasirasyti ant visu tu dokumentu).

Nereikia vertimo. Jau Mastura lietuviškai skaito lotuliukas.gif
Rimtai nereikia. Galima tik kopiją padaryti. Tik originalą iki ivf reikia būtinai su savim turėti. Konsultacijai originalas nebūtinas.

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 13, 12:10)
aciu! 4u.gif
Kaip jus manot-neiskils gal sunkumu klinikoj,kad busiu pase nepakeitus pavardes? g.gif Pasu skyriuj informavo,jog nebutina iskart po vedybu keist dokumentus-nera jokiu terminu iki kada turiu tai padaryt,tai nusprendziau tvarkyt visa ta biurokratij po visu kelioniu i Turkija,Bulgarija ir t..t

Paklausk Masturos kaip čia jiems. Ar tiks. Šiaip, tavo pavardė jau pasikeitusi. Visose duomenų bazėse, kurios susiję su civilinės metrikacijos skyriumi. Tik dokumentų tu dar neturi su savo pavarde
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 13, 12:45)
As po Stambulo rugsejo pradzioj vaziuoju dar i Bulgarija,nes sudalyvavau Delfio konkurse  ir laimejau  savaites kelione all inclusive biggrin.gif

Geras.
Sveikinu 4u.gif
Pasirodyk už ką gavai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 07 13, 19:01)
Nuojauta, kad ir ne per garsiai, bet vis tiek sveikinimai  4u.gif  4u.gif  wub.gif
Noriuleliuku, kokia graži naujiena  wub.gif  Linkiu sėkmingai išnešioti abu pupulius  4u.gif
Jurmarta, sveikinimai vestuvių proga!  thumbup.gif  4u.gif  Dabar linkėjimai gauti gražią dovaną iš gandro  wub.gif
Ir mes santuokos liudijimo nevertėme.
Tik nežinau, ar reikia pakartotinai vežtis ir į IVF procedūrą, ar užtenka kad į 1 konsultaciją atvežėm?  g.gif Mergaitės, gal kuri žinote?

Kai per konsultaciją Masturos klausiau ar reiks į ivf originalo santuokos liufijimo, tai sakė, kad nereiks, jei per konsultaciją originalą turėjome. Bet pastebėjau, kad ji niekur nepažymėjo, kad originalą mūsų matė. Tai dėl viso pikto aš santuokos liudijimą pasiėmiau
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 14, 00:09)
Paklausk Masturos kaip čia jiems. Ar tiks. Šiaip, tavo pavardė jau pasikeitusi. Visose duomenų bazėse, kurios susiję su civilinės metrikacijos skyriumi. Tik dokumentų tu dar neturi su savo pavarde

Niekur pavarde nepasikeitusi nei vmi nei sodroj nei migracijos tarnyboj, nei policijoj, nei oro uoste, nei ligoninej ir t.t. Kol nepasikeiti paso tol niekas nieko nezino. Klausiau ar galiu nesikeisti, sake gali nesikeisti ir niekas neprisikabins.

Pati vasari istekejau o tik rugpjuti pasikeiciau pasa. Tik pasikeitus pasa pradejo viskas keistis: darbe priduodant dokumentus sodra mete klaida, poliklinikoj viena pavarde, ligoninej jau kita rodo smile.gif kitose instacijose tik po gero men atejo duomenys apie nauja pavarde.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 13, 21:33)

Papildyta:
Sveika prisijungus friends.gif  4u.gif Kokios pas jus problemos blush2.gif Ar jau kur nors gydetes? Brukstelk siaures meskutei, kad i sarasiuka itrauktu mirksiukas.gif

Tikrai taip, mergytės, būkit geros naują info kurios nėra pirmam puslapy apie jus atsiuskit į až. Būsiu dėkinga.
Bilekaip neturiu laiko... Tai snd vakare planuoju prisėsti o gal rytoj. Prašau nesupykit mergytės 4u.gif

O gal kuri laisvesnė ir organizuotesnė ir galėtų tvarkyti temutę? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 13, 21:33)

Papildyta:
Sveika prisijungus friends.gif  4u.gif Kokios pas jus problemos blush2.gif Ar jau kur nors gydetes? Brukstelk siaures meskutei, kad i sarasiuka itrauktu mirksiukas.gif

Aciu! friends.gif aha jau parasiau, o pas mus spermos faktorius pagrindinis trikdis unsure.gif oligoastenoteratospermija, 2st. Endo; 1IVF LT - kabinosi, bet pabego. Dabar ruosiames spali i Memorial, jei viskas pagal plana. Belieka kantriai laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 07 14, 06:26)
Niekur pavarde nepasikeitusi nei vmi nei sodroj nei migracijos tarnyboj, nei policijoj, nei oro uoste, nei ligoninej ir t.t. Kol nepasikeiti paso tol niekas nieko nezino. Klausiau ar galiu nesikeisti, sake gali nesikeisti ir niekas neprisikabins.

Pati vasari istekejau o tik rugpjuti pasikeiciau pasa. Tik pasikeitus pasa pradejo viskas keistis: darbe priduodant dokumentus sodra mete klaida, poliklinikoj viena pavarde, ligoninej jau kita rodo smile.gif kitose instacijose tik po gero men atejo duomenys apie nauja pavarde.

Ai tingiu ginčytis. Bet tikrai žinau - kieno duomenų bazės susiję su civilinės metrikacijos - ten pavardė pasikeitusi. Man po vestuvių antrą savaitę reikėjo išsiimti dokumentą, kurį policijoje išduoda, tai gavau su nauja pavarde, ir pažymų reikėjo apie teistumus ir baustumus, taip pat gavau su nauja pavarde, nors pasą gal po metų tik pasikeičiau. O poliklinikoje tuo metu tikrai buvo mano sena pavardė, kol naujo paso neatnešiau.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 14, 09:59)
Ai tingiu ginčytis. Bet tikrai žinau - kieno duomenų bazės susiję su civilinės metrikacijos - ten pavardė pasikeitusi. Man po vestuvių antrą savaitę reikėjo išsiimti dokumentą, kurį policijoje išduoda, tai gavau su nauja pavarde, ir pažymų reikėjo apie teistumus ir baustumus, taip pat gavau su nauja pavarde, nors pasą gal po metų tik pasikeičiau. O poliklinikoje tuo metu tikrai buvo mano sena pavardė, kol naujo paso neatnešiau.

Mergaitės,

Pažįstų merginą (moterį), kuri daugiau nei 10 metų gyveno su sena savo pavarde, nors santuokos liudijime buvo įrašyta vyro. ir keliavo visur, nieks nieko jai. Kol nusprendė APSKRITAI pasilikti savo mergautinę ir ėjo keisti dar ir santuokos liudijimo. Taip kad kol paso nepasikeiti, tol nieks tau negali nieko prikišti, nes pasas yra ASMENS TAPATYBĘ liudijintis dokumentas.
Atsakyti
[quote=gummy bear,2016 07 13, 20:33]
Vezkites del visa ko. Mastura pareiginga ax.gif Gali ir paprasyti biggrin.gif Manes neprase, buvo byloj po pirmos konsultacijos. Uztai per FET tai butinai butinai reikejo.

[quote=rasiux1984,2016 07 13, 22:53]
Pasiimkite geriau, daug vietos lagamine neuzims mirksiukas.gif Maza ka, jei prireiktu. Mums po konsultacijos, vykstant ant IVF (berods!), kad nereikejo, bet per FET visada prase.
[/quote]

[quote=LaMona,2016 07 14, 00:09]
Kai per konsultaciją Masturos klausiau ar reiks į ivf originalo santuokos liufijimo, tai sakė, kad nereiks, jei per konsultaciją originalą turėjome. Bet pastebėjau, kad ji niekur nepažymėjo, kad originalą mūsų matė. Tai dėl viso pikto aš santuokos liudijimą pasiėmiau
[/quote]

Ačiū mergaitės už konsultaciją 4u.gif Dėl visa ko pasiimsiu.

Nors kai buvau pirmoj konsultacijoj tai su nuotykiais - paskutinę dieną prieš skrydį buvo nušvilpta mano rankine su visais dok. Teko naują ir santuokos liudijimą darytis grįžus doh.gif Tai šįkart norisi turėti kuo mažiau dokumentų su savimi....
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus! 4u.gif Keistas jausmas-ziuriu i savo fb puslapi ir nesuprantu,kad jis mano lotuliukas.gif Kazkokia nepazistama pavarde biggrin.gif

Panos,ar ir jums taip buvo,kad pvz nuvykus i Stambula lauket ten memiu ir joms atejus praneset Masturai,kad kita diena vizita suorganizuotu? g.gif Kazkaip rizikingas cia man projektas atrodo biggrin.gif ,o jei ji neatsakys ir nesuorganizuos per diena g.gif ..Keista man todel,kad prasiau,jog trecia rugpjucio organizuotu konsultacija,o ji atsake,kad pas mano daktariuka ta diena nera vietu doh.gif Ir liepe pranest,kai ateis mm,o tai jeigu ateis taip,kad vis tiek reikes man tos trecios dienos,tai ka-tada stebuklingai vieta atsiras?Nesuprontu cia as tos ju politikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 14, 13:01)
Aciu visoms uz sveikinimus! 4u.gif Keistas jausmas-ziuriu i savo fb puslapi ir nesuprantu,kad jis mano lotuliukas.gif Kazkokia nepazistama pavarde biggrin.gif

Panos,ar ir jums taip buvo,kad pvz nuvykus i Stambula lauket ten memiu ir joms atejus praneset Masturai,kad kita diena vizita suorganizuotu? g.gif Kazkaip rizikingas cia man projektas atrodo biggrin.gif ,o jei ji neatsakys ir nesuorganizuos per diena g.gif ..Keista man todel,kad prasiau,jog trecia rugpjucio organizuotu konsultacija,o ji atsake,kad pas mano daktariuka ta diena nera vietu doh.gif Ir liepe pranest,kai ateis mm,o tai jeigu ateis taip,kad vis tiek reikes man tos trecios dienos,tai ka-tada stebuklingai vieta atsiras?Nesuprontu cia as tos ju politikos biggrin.gif

Mastura visada atsako. Viberį arba whatsappą instaliuokis. Neluksi čia ant ledo. Jei tavo daktariukas bus uždiėmęs - nusiųs tave pas kitą
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 14, 14:01)

As laukiau mmm savaite laiko Stambule doh.gif Mastura pati vis rasinejo, klausinedama, ar neatejo. Suorganizavo be problemu! Pas kazkuri gydytoja tikrai papulsi! Pas juos yra taip: is ryto priima IVF procese esancias moteriskes, atlieka kraujo tyrimus ir apziuras. Per pietus gydytojai perziuri hormonu tyrimu rezultatus ir susako koordinatorems, kiek ir kokiu vaistu skirti. Prof. Semra per savo pietu pertrauka irgi perziuri einamas bylas mirksiukas.gif Mazdaug nuo 14 val. priima poras konsultacijoms del IVF, po nepavykusio gydymo ir pan. Vakare nestukes priima. Dar kazkuriom dienom (nepamenu tiksliai), prof. Semra atlieka operacijas, tai jos tada dazniausiai nebuna, ypatingais atvejais ateina. Punkcijas atlieka ryte, isodinimus darbo dienom po pietu, savaitgaliais nuo kokios 12 iki 15 val.
Ilga litanija surasiau doh.gif Bet pas juos visas mechanizmas yra. Esme, kad siaip konsultacijai tavo gydytojas gali netureti laiko, bet 2cd ryte tikrai tikrai papulsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 14, 14:56)
As laukiau mmm savaite laiko Stambule :

Oho, kaip ilgai!! Tikiuosi man jau skrendat pramus biggrin.gif bet jos megsta man kresti kiaulystes-gali dar pasirodyt kokia 15 cd lotuliukas.gif

Aciu Tau labai uz info!! 4u.gif Jau rezervavau Lodos apartamentus-gal buvo ten gyvenusiu? Kaip ten susisiekimas su Memorial? Patogus? Ar yra dar skrendanciu rugpjuciui, ar as viena-gluchanemaja ten blaskysiuos biggrin.gif
Atsakyti
Jau rezervavau Lodos apartamentus-gal buvo ten gyvenusiu? Kaip ten susisiekimas su Memorial? Patogus? Ar yra dar skrendanciu rugpjuciui, ar as viena-gluchanemaja ten blaskysiuos biggrin.gif
[/quote]

ne viena blaškysies tongue.gif Jau turiu bilietus 08-24 ax.gif Tad rugpjūčiui - rugsėjui prisijungsiu bigsmile.gif Rezervavausi viesbutuką prie taxim aikštės aš. Aišku, jei nepakeisiu į kokią kitą vietą iki skrydžio smile.gif
Atsakyti