Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveika. Papasakokite apie Olga is Silainiu. Sakot, kad visiskai i lankas. O kodel? Gal kazkaip apibudinti galetumet tai 😊 as pas ja bandau uzsirasyti, kolkas kaip artimiausia data nurode 01.16d., ryt dar karta skambinsiu. Pasakykit, kaip ji elgiasi ar maloni, ar nebaisu eiti, ar reikia kokio nors pasiruosimo, pvz. Nuotraukos ar dar ko nors. 

Atsakyti
merginos ,labai ieskau vienos burejos ,vardu stasele ,gyveno sukileliu pr netoli topolio unsure.gif , mano ziniom ,ji isvaziavus i kaima, gal
kas turi kokiu kontaktu aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 13 sausio 2017 - 22:38
O gal zinote ka apie toki Petra, jis lygtai Aukstuosiuose Sanciuose. Ar jis dar buria, gal kas yra buve pas ji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happykid @ 2017 02 10, 00:34)
O gal zinote ka apie toki Petra, jis lygtai Aukstuosiuose Sanciuose. Ar jis dar buria, gal kas yra buve pas ji? smile.gif

Petras jau tuo neuzsiimta. Mano drauge pries kokius 2-3 metus pas ji buvo, sake, kad atspejo apie 50 proc.
Atsakyti
QUOTE(laura1990 @ 2016 10 20, 16:14)
Teko lankytis nesenai pas ''būrėją'' Olga šilainiuose.Nepatariu mėtyti pinigėlių,pas tokia aiškiareges.Visiškai į lankas.
Taip pat teko lankytis pas jauną moterį vardu Aura taip pat šilainiuose,rekomendavo pažystama.Likau nustebinta.Labai pozityvus žmogus,nesugadintas.Nesako to ko nemato,kalba realiai.Bendraujasi lyg su sena pažįstama.Neturi nustatytos kainos,kas irgi patiko,kad leidžia pačiam žmogui įvertinti jos ''paslaugos'' gerumą.Dėl priėmimo reikia tartis individualiai,nes neapsikrauna dideliais srautais žmonių.Vertinčiau 9/10. mirksiukas.gif
Papildyta:

Aura,šilainiai.8 605 37710

Aura daraisi sau reklamą? smile.gif čia pseudonimu pasivadinai Laura smile.gif - L Aura - viena žinutė ir būrėjų temoje smile.gif Patarimas, darant reklamą, neteršt kitų vardo...apie Olga galiu pasakyti labai gerų atsiliepimų, o ir kainos ji neįvardina. Palieka spręst pačiam kiek sumokėti už jos darbą. Taip, kad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2017 02 28, 14:48)
Aura daraisi sau reklamą? smile.gif čia pseudonimu pasivadinai Laura smile.gif  - L Aura - viena žinutė ir būrėjų temoje smile.gif Patarimas, darant reklamą, neteršt kitų vardo...apie Olga galiu pasakyti labai gerų atsiliepimų, o ir kainos ji neįvardina. Palieka spręst pačiam kiek sumokėti už jos darbą. Taip, kad smile.gif

man tai uzkliuvo tas "nesako ko nemato". O is kur jau ta Laura-nelaura zino? Arba "pozityvus zmogus, nesugadintas". Kaip suprast nesugadintas???
Atsakyti
QUOTE(vpliople1 @ 2016 12 01, 23:42)
Gal kas girdeje apie Onute kanto gatveje (prie gaisrines).Ar ji dar buria. Buvau pries kokia 12 metu, bet taip teisybe pasake, noreciau vel apsilankyti.

dar yra
Atsakyti
QUOTE(Atvirksciai @ 2017 03 03, 15:30)

O gal kas Onutes mobilu turit is Kanto gatves ir Onutes is Pylimo gatves?
Atsakyti

Sofija yra pacioje Urmo bazes teritorijos gilumoje, toks 3 ar aukstu geltonu plytu pastatas, 2 aukstas. Ten rodos bus buves urmo bazes adminitracinis pastatas.

Atsakyti

Petrui as skambinau, taip, jis deja jau nebeburia, is balso toks senuciukas visiskas, sako, vaikeli, ne jau seniai nebeburiu, su sveikata ne kas :)

Atsakyti

Tos Onutes telefonai nurodyti temoje juk. Bet klausimas kaip su ta Onute, nes dviprasmiski atsiliepimai - vieni sako, kad kazkiek pataike, kiti, kad pievos visiskos :) Man idomu ar is viso Kaune yra tokia kur tikrai super, kazkaip abejotina :)

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 03 01, 13:18)
man tai uzkliuvo tas "nesako ko nemato". O is kur jau ta Laura-nelaura zino? Arba "pozityvus zmogus, nesugadintas". Kaip suprast nesugadintas???

Na taip, čia žmogus atėjo iš "lempos" pasireklamint grynai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dar ir papildė telefono numeriu biggrin.gif

Ai, o kaip ji sužinojo ko nepasakė, kad nematė? Laura - Aura:D nuo tokų "būrtininkių" bėgt reiktų doh.gif
Atsakyti