o gal kuri nors zinote receptuka, kaip pasigaminti punso? nestipraus-tokio tik tik... gimtadienis arteja-bus vairuotoju, tai jiems reikia ko nors skanaus, tik su trupuciuku "dzin", kad galetu gurksnoti visa vakara... ;D ;D
buciau dekinga.
QUOTE |
o gal kuri nors zinote receptuka, kaip pasigaminti punso? |
Karališkas punšas
2 puodukai apelsinų sulčių
2 puodukai citrinų sulčių
2 puodukai ananasų sulčių
65 g cukraus
1 butelis romo
2 buteliai vaisvandenių
ledo gabaliukų
Paimti indą ir supilti apelsino, citrinos ir ananasų sultis bei cukrų.
Maišyti, kol cukrus ištirps (saldumas pagal skonį).
Supilti romą.
Tiekiant į stalą palengva supilti vaisvandenius ir sudėti ledus.
Paįvairinimui, tiekiantį stalą, į kiekvieną stiklą įdėti po gabaliuką ananaso ar ploną apelsino griežinėlį.
Ananaso punšas
1 didelis ananasas
50 g miltinio cukraus
1 citrinos sultys
3 buteliai sauso rožinio vyno
1 butelis mineralinio vandens
ledo gabalėlių
Ananasą nulupti, supjaustyti gabalėliais ir sudėti į punšo indą.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, supilti citrinos sultis ir užpilti tiek vyno, kad apsemtų ananasus.
Uždengti ir padėti valandai į šaldytuvą.
Po to išmaišyti ir supilti likusį vyną, mineralinį vandenį ir sudėti ledo gabalėlius.
Indo kraštą papuošti citrinos žievelėmis.
1 didelis ananasas
50 g miltinio cukraus
1 citrinos sultys
3 buteliai sauso rožinio vyno
1 butelis mineralinio vandens
ledo gabalėlių
Ananasą nulupti, supjaustyti gabalėliais ir sudėti į punšo indą.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, supilti citrinos sultis ir užpilti tiek vyno, kad apsemtų ananasus.
Uždengti ir padėti valandai į šaldytuvą.
Po to išmaišyti ir supilti likusį vyną, mineralinį vandenį ir sudėti ledo gabalėlius.
Indo kraštą papuošti citrinos žievelėmis.
o mano megstamiausias kokteilis yra toks: paimi balta verbuta, skaniausiai tai su stoc blanco, bet ir su kitai nieko, nes sis ganetinai brangus palygint su kitais. i stikline pilu dali vermuto, priklauso kokio stiprumo norit, galit puse, galit maziau, tada likusia dali ipilat spraito, dedat leduku ir citrinos griezineli, labai skanu. mano brangiausia kai pasiuliau pirma kart tai issijuoke, sako neskanu bus :-/, o kai pabande, tai istisai, jau alaus nebereik sako davai perkam vermuo su spraitu ;D yra dar vienas su vermutu ir degtine irgi skanus, bet parasysiu kita kart, po ranka receptuko neturiu
Aukstumininku kokteilis (moteriskas variantas)
2 dalys vermuto Stock Bianco
1 dalis raudonuju greipfrutu sulciu
0.5 dalies degtines
Atsargiai!!! Geriant atrodo labai moteriskai nekaltas ir lengvas bet labai greitai susuka galva ;D ;D
2 dalys vermuto Stock Bianco
1 dalis raudonuju greipfrutu sulciu
0.5 dalies degtines
Atsargiai!!! Geriant atrodo labai moteriskai nekaltas ir lengvas bet labai greitai susuka galva ;D ;D
Prieš keletą metų dariau Advokato(kiaušininį)likerį,buvo labai skanu su kava.Prisimenu tik,kad reikėjo kondensuoto pieno,degtinės,kiaušinių,nepamenu tikslaus recepto,gal kas žino?
mano mam toki daro, jeigu nieks neparasys receptuko skambinsiu ir paklausiu
kadangi niekas neraso, rasau as:
6 kiausiniai
250 g cukraus pudros
puses citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus
1.5 dl 90% spirito
1 dezute koncentruoto pieno be cukraus
ismaisyti kiausinius, cukru, piena, citrinos sultis ir vanilini cukru ( 2 min), ipilti spirita ir maisyti dar 1 min. nedelsiant supilti i butelius ir leisti savaite nusistoveti.
------ man pagal si recepta imant nurodyta kieki spirito ganausi per stiprus gerimas, todel kai darai ragauk
skanaus
6 kiausiniai
250 g cukraus pudros
puses citrinos sultys
1 pakelis vanilinio cukraus
1.5 dl 90% spirito
1 dezute koncentruoto pieno be cukraus
ismaisyti kiausinius, cukru, piena, citrinos sultis ir vanilini cukru ( 2 min), ipilti spirita ir maisyti dar 1 min. nedelsiant supilti i butelius ir leisti savaite nusistoveti.
------ man pagal si recepta imant nurodyta kieki spirito ganausi per stiprus gerimas, todel kai darai ragauk
skanaus