Chanet pusiau saldų mėgstu,ir dar labai patinka retkarčiais kokteiliukas su Martiniu, MB kartais mane juo palepina(pati nemoku pasidaryti
laba, bukit geri parasykit, kur galima rasti anyziu degtines, aciu labai, reik skrandzio uzdegima gydyt :0)
QUOTE(ikeja @ 2009 06 06, 22:42)
laba, bukit geri parasykit, kur galima rasti anyziu degtines, aciu labai, reik skrandzio uzdegima gydyt :0)
o anyziu likeris netiktu? Turiu omeny sambuca, kurios yra turbut visuose prekybcentriuose.. bet labai gali buti, kad ji tiesiog aromatizuota anyziais..
reik degtines
Sveiki. Kažkada buvau nusipirkus Žmonės žurnalą ir jame buvo dainininkės L.Kazlauskienės dukros tokio gėrimo punšas ar kaip ten vadinosi receptas. Žodžiu noriu tokį pasidaryti bet bėda kad tą žurnalą vyras išmetė į konteinerį. Gal kas turite jį ir galite parašyti to gėrimo receptą. Labai būčiau dėkinga
Einu paieškoti į palėpę ir neužilgo parašysiu
reikes: megstamiausiu vaisiu( apelsinai, obuoliai, bananai, braskes, vynuoges)
1 litras apelsinu sulciu
200-300 g juoduju serbentu skonio degtines arba 300- 400 g baltojo martinio
ledo kubeliu
na vaisius supjaustyti, tik ne per daug smulkiai kad neistiztu, uzpilti apelsinu sultimis, ipilti martinio arba degtines ir prideti ledu kubeliu
Gal šitas?
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
apelsinų, braškių,
apelsinų sulčių,
juodųjų serbentų degtinės,
vyšnių sirupo,
rudojo cukraus.
Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).
Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
apelsinų, braškių,
apelsinų sulčių,
juodųjų serbentų degtinės,
vyšnių sirupo,
rudojo cukraus.
Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).
Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis
QUOTE(Asta @ 2009 06 24, 00:42)
Gal šitas?
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
apelsinų, braškių,
apelsinų sulčių,
juodųjų serbentų degtinės,
vyšnių sirupo,
rudojo cukraus.
Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).
Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
apelsinų, braškių,
apelsinų sulčių,
juodųjų serbentų degtinės,
vyšnių sirupo,
rudojo cukraus.
Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).
Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis
Labai aciu visoms rasiusioms
Labai labai aciu visoms uz pagalba. Pasirodo dar yra geru zmoniu siais laikais
as tai lb megstu vermuta su srite ir citrina ar laimu (turbut kaip ir dauguma cia susirinkusiu) arba zagares vysniu likeri su apelsinu sultim ir ledukais
QUOTE(ikeja @ 2009 06 14, 10:58)
reik degtines
Tada jum reiktu graikisko gerimo,vadinasi Ouzo,anyzinis spiritas,tik nezinau tiksliai ar yra musu parduotuvese