Merginos, o kur perkate mėtos lapelių kokteilius darydamos?
QUOTE(ašei @ 2008 01 19, 16:07)
Merginos, o kur perkate mėtos lapelių kokteilius darydamos?
Maximoj yra pirkti.
Nerandu temos apie vynus, tai čia pasireikšiu.. Žodžiu turiu bėdą Man patinka tik pusiau saldūs vynai.. žinau žinau, kad sausi pripažinti geriausi, bet.. man jie bjaurūs .. taigi gal kas galit parekomenduot kokį pusiau saldų gerą vyną? Baltų tai radu pusiau saldžių gana aukšto lygio, o vat su raudonais pusiau saldžiais sunkiau.. M?
QUOTE(Individualistė @ 2008 06 20, 08:40)
Nerandu temos apie vynus, tai čia pasireikšiu.. Žodžiu turiu bėdą Man patinka tik pusiau saldūs vynai.. žinau žinau, kad sausi pripažinti geriausi, bet.. man jie bjaurūs .. taigi gal kas galit parekomenduot kokį pusiau saldų gerą vyną? Baltų tai radu pusiau saldžių gana aukšto lygio, o vat su raudonais pusiau saldžiais sunkiau.. M?
Man tai Chanet patinka
QUOTE(Individualistė @ 2008 06 20, 09:40)
.. žinau žinau, kad sausi pripažinti geriausi, bet.. man jie bjaurūs ..
Nu žinot, čia yra visiškas absurdas Sakau nepiktai, bet jei jums kažkas pasakė tokią nesąmonę, tai pritvočiau tą asmenį už vyno kaip gėrimo išniekinimą Galima būtų be galo vardinti pusiau sausus, pusiau saldžius bei desertinius vynus pelniusius savo kategorijos metų aukso medalius. Aš jau nekalbu apie desertinius saldžiuosius Kanados icewine, Austrijos, Vokietijos eiswine, kurie yra šedevrai, ar vokiškuosius špetlezerius, kurie yra tik pusiau sausi ar pusiau saldūs
Niekada niekas nėra sauso vyno kaip tokio pastatęs ant aukštesnio laiptelio. Tą galėjo jums pasakyti tik labai vynuose nesusigaudantis asmuo.
Siūlau kreiptis į specializuotą vyno parduotuvę ir gausite puikaus vyno pagal savo pomėgius
Hmmm... niu as siaip megstu stiprius kokteilius , kaip Vodka - Red bull , Jack and Coke , Bacardi , sprite ir redbull ... na o jei karsta vasaros savaitgali skaniai gurksnoju malibu su ananasu sultimis , Mojito , Aluti su limonadu , Pimms su Sprite niu ir lyk ir viskas... kazakaip paskutiniu metu skaniai tarsau Asti Martini putojanti vyna mmmm... eisiu kokteiliuka susimaisyti , nieko nebus bu seile nutyso
Sveiki,
Radau pirkti likerio "Pina colada", bet man jis truputi per stiprus, su kokiom sultim reiktu maisyti?
Radau pirkti likerio "Pina colada", bet man jis truputi per stiprus, su kokiom sultim reiktu maisyti?
QUOTE(KAPPA @ 2008 06 20, 14:34)
Man tai Chanet patinka
Aš taip pat mėgstu saldesnius vynus, tai esu atradus Rene Barbier (baltas), Toress San Valentin (taip pat baltas), o saldesni roziniai vynai yra, saldus bus Sangria - kiek teko Lietuvoj parduodamu ragaut, tai pusetini, bet kartais visai pakenciamai susigeria
Merginos turiu uzsilikusiu "Zaliu devyneriu" baigia nugaruoti,gal zinot koki skanu recepteli?
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 27, 14:55)
Merginos turiu uzsilikusiu "Zaliu devyneriu" baigia nugaruoti,gal zinot koki skanu recepteli?
Kazkada teko gurksnot maisyta su kokakola, visai skaniai susigere
QUOTE(DitaD @ 2008 11 22, 19:14)
Aš taip pat mėgstu saldesnius vynus, tai esu atradus Rene Barbier (baltas), Toress San Valentin (taip pat baltas), o saldesni roziniai vynai yra, saldus bus Sangria - kiek teko Lietuvoj parduodamu ragaut, tai pusetini, bet kartais visai pakenciamai susigeria
Sangrija tai labai skanu gerti su shampanu ir vaisiais, kaip punshas gaunasi O siaip vyno parduotuvese Sangrija pardavineja lygiai tokia pacia kaip ir Ispanijoj, aisq tik pasirinkimas pas mus skurdokas, net tiesa pasakius nera is ko rinktis
Gal kas zino kaip skaniai suvartoti metinio literio butelaiti ?