Kokteiliukas :
50 ml. "Campari",150 ml. melionu sulciu ir leduku.
Kokteilis su anyziu degtine "Ouzo" :
reikia anyziu degtines,ledo kubeliu ir citrinu limonado.I taures prideti ledo kubeliu,ant ju uzpilti po 20 ml. anyziu degtines ir uzpilti citrinu limonadu.Tuoj pat patiekti.
Ui man campari su apelsinų sultim ir daugiau nieko gyvenime nereikia...
Bet dar abstinencija truks kurį laiką
Beje, gal kuri žinot kiek galioja J.P.Chenet vynas?
Ant butelio rašo tik išpilstymo laiką, o per kiek po to jį suvartoti?
Bet dar abstinencija truks kurį laiką
QUOTE(Irunia @ 2007 11 01, 23:18)
atidarytas vynas gali stovet: baltas iki 3 dienu, raudonas iki 5 dienu. dar priklauso nuo laikymo salygu t.y. kamscio (vakuminis ar ne), temperaturos ir zinoma pacio vyno kokybes.
o jeigu tu kalbi apie uzdaryto vyno laikyma, tai tokie vynai gaminami greitam vartojimui su metais jis tik prasteja ir praranda visas teigiamas savybes (nors cia tik mano nuomone, Chanet'as visada yra prastas, manau kad uz ta pacia kaina galima nusipirkti zymiai geresni, kokybiskesni ir nemasini vyna. sis vynas labai iskreipe musu vyno rinka)
QUOTE(pop_mama @ 2007 11 09, 18:36)
manau kad uz ta pacia kaina galima nusipirkti zymiai geresni, kokybiskesni ir nemasini vyna. sis vynas labai iskreipe musu vyno rinka)
Pritariu, kad galima rasti ir geresnį. Tačiau radau bariukyje pas save nuo pernai metų ir galvoju, ar jau mest lauk ar ne
Bet dabar atsidariau ir sėkmingai naudoju ruošiant maistą
Punčą kaip gaminat?
O man patinka toks kokteiliukas;reikia Boska sampano,su balta arba auksine etikete man labeusiai tinkamas ir Slyvu trauktine su brendziu,yra jos ir kitokiu skoniu,avieciu,vysniu,persiku,ji 36 laipsniu man atrodo.nelabai pamenu nu tai va paimi tos trauktines ypili ir sampano dar ymeti leduu,pilat pagal savo nuoziura kiek kam reikia skanu ir lengvai taip svaigina
arba vietoj tos trauktines galima imti amareta,kas megsta aisku,man tai patinka irgi
arba vietoj tos trauktines galima imti amareta,kas megsta aisku,man tai patinka irgi
Jurgyyyyte nuo tokio kokteiliuko galva paskiau neplysta.
Slyvu trauktine su brendziu,šampanas.
Slyvu trauktine su brendziu,šampanas.
tai reikia nepadauginti,tada ir galvyte neplis o seip ten yra trauktine kartu jau su brendziu, ne atskirai trauktine ir dar brendis. gal sakau kas nesuprato
QUOTE(tarijo @ 2007 11 30, 00:30)
Gal kas žino,bet aš noriu priminti skanu ir paprasta kokteilį.Likeris VANA TALIN sumaišyti su grietinelė.Skanaus
gal kas pina colada kokteilio receptą žinote?
QUOTE(tiponeva @ 2007 12 11, 22:22)
gal kas pina colada kokteilio receptą žinote?
praversk anksciau kelis puslapius, tikrai buvo receptuku