Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholiniai gėrimai

Kokteiliukas :
50 ml. "Campari",150 ml. melionu sulciu ir leduku.
Kokteilis su anyziu degtine "Ouzo" :
reikia anyziu degtines,ledo kubeliu ir citrinu limonado.I taures prideti ledo kubeliu,ant ju uzpilti po 20 ml. anyziu degtines ir uzpilti citrinu limonadu.Tuoj pat patiekti.
4u.gif
Atsakyti
Ui man campari su apelsinų sultim ir daugiau nieko gyvenime nereikia...
Bet dar abstinencija truks kurį laiką doh.gif

Beje, gal kuri žinot kiek galioja J.P.Chenet vynas?
Ant butelio rašo tik išpilstymo laiką, o per kiek po to jį suvartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 11 01, 23:18)
Beje, gal kuri žinot kiek galioja J.P.Chenet vynas?
Ant butelio rašo tik išpilstymo laiką, o per kiek po to jį suvartoti? g.gif

atidarytas vynas gali stovet: baltas iki 3 dienu, raudonas iki 5 dienu. dar priklauso nuo laikymo salygu t.y. kamscio (vakuminis ar ne), temperaturos ir zinoma pacio vyno kokybes.
o jeigu tu kalbi apie uzdaryto vyno laikyma, tai tokie vynai gaminami greitam vartojimui su metais jis tik prasteja ir praranda visas teigiamas savybes (nors cia tik mano nuomone, Chanet'as visada yra prastas, manau kad uz ta pacia kaina galima nusipirkti zymiai geresni, kokybiskesni ir nemasini vyna. sis vynas labai iskreipe musu vyno rinka) ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2007 11 09, 18:36)
manau kad uz ta pacia kaina galima nusipirkti zymiai geresni, kokybiskesni ir nemasini vyna. sis vynas labai iskreipe musu vyno rinka)  ax.gif  mirksiukas.gif

Pritariu, kad galima rasti ir geresnį. Tačiau radau bariukyje pas save nuo pernai metų ir galvoju, ar jau mest lauk ar ne g.gif
Bet dabar atsidariau ir sėkmingai naudoju ruošiant maistą cool.gif
Atsakyti
Punčą kaip gaminat? smile.gif
Atsakyti
O man patinka toks kokteiliukas;reikia Boska sampano,su balta arba auksine etikete man labeusiai tinkamas ir Slyvu trauktine su brendziu,yra jos ir kitokiu skoniu,avieciu,vysniu,persiku,ji 36 laipsniu man atrodo.nelabai pamenu ax.gif nu tai va paimi tos trauktines ypili ir sampano dar ymeti leduu,pilat pagal savo nuoziura kiek kam reikia lotuliukas.gif skanu ir lengvai taip svaigina blush2.gif thumbup.gif
arba vietoj tos trauktines galima imti amareta,kas megsta aisku,man tai patinka irgi thumbup.gif
Atsakyti
Jurgyyyyte nuo tokio kokteiliuko galva paskiau neplysta. bigsmile.gif
Slyvu trauktine su brendziu,šampanas. g.gif
Atsakyti
tai reikia nepadauginti,tada ir galvyte neplis ax.gif lotuliukas.gif o seip ten yra trauktine kartu jau su brendziu, ne atskirai trauktine ir dar brendis. blush2.gif gal sakau kas nesuprato ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
o ką daro su imbieriniu vynu? unsure.gif
jį reik gert, ar į maistą pilt?
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 30, 00:30)
o ką daro su imbieriniu vynu? unsure.gif
jį reik gert, ar į maistą pilt?

Gal kas žino,bet aš noriu priminti skanu ir paprasta kokteilį.Likeris VANA TALIN sumaišyti su grietinelė.Skanaus
Atsakyti
gal kas pina colada kokteilio receptą žinote?
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2007 12 11, 22:22)
gal kas pina colada kokteilio receptą žinote?

praversk anksciau kelis puslapius, tikrai buvo receptuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAPPA: 17 sausio 2008 - 15:52