Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholiniai gėrimai

Super kokteiliukas rytui po vakarelio ax.gif Taigu sumaisome bet koki sampana su apelsinu sultimis ( kokteiliukas vadinasi Mimosa ) super atgaivina thumbup.gif Dar stalciui radau kruva Absoliut atviruku tai atrinkau pora paprastu kokteiliuku : Vanilia Cola

1 dalis vanilines degtines
3 dalys colos
kelios vysnios ir grusto ledo

Mandarin Mule

1 dalis mandarinu kvapo degtines
2 dalys imbierinio limonado
laimo sulciu ir skaldyto ledo

Citron + Tonic

1 dalis citrinines degtines
2dalys toniko
laimo ir grusto ledo
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 04 22, 22:29)
Neblogas kokteiliukas - 50 g Zagares likerio, 50 g degtines ir 100 g sampano mirksiukas.gif Bet daug tokio neisgersi alc.gif

Pas mus vienoj užeigoj panašų daro: Žagarė, šampanas, degtinė, spraitas, visko po 50 g. Vadinasi "Elektrėnų žiburiai" Vieno mažai, dviejų - per daug, nes pradeda vaidentis Elektrėnų žiburiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 02 01, 18:16)
Pas mus vienoj užeigoj panašų daro: Žagarė, šampanas, degtinė, spraitas, visko po 50 g. Vadinasi "Elektrėnų žiburiai" Vieno mažai, dviejų - per daug, nes pradeda vaidentis Elektrėnų žiburiai biggrin.gif

TURETU BUTI LABAI SKANU. REIKS PABANDYT. KAZKADA TIK KOKTEILIUS IR GERDAVAU. PASKUI PEREJAU PRIE GRYNU PRODUKTU. DABAR REIKIA VEL GRIZT PRIE KOKTEILIU.
Atsakyti
o man labai patiko Caipirinha ir Mohito, labai lengvi gėrimai, alkoholio nesijaučia, tik kazkaip jis paskiau labai pasijunta :ax

Сaipirinha

3 šaukšteliai rudo cukraus
1 laimas
50-60ml Cachasa
jei nėra Cachasa'os galima sumixint Gold Tequila su baltu romu! 50-50 ir bus jums cashasa! drinks_cheers.gif

Mohito

kokteiliui reikės 2 skiltelių laimo, šakelės mėtos, šaukštelio cukraus bei tamsaus arba šviesaus romo
laimą, mėtą ir cukrų ištrinti stiklinėje, tada pridėti grūsto ledo ir įpilti romo, dar ant viršaus galima kokio mineralinio vandens thumbup.gif Viską išlaišyti ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 03 vasario 2006 - 00:42
QUOTE(starbee @ 2006 02 03, 00:41)
o man labai patiko Caipirinha ir Mohito, labai lengvi gėrimai, alkoholio nesijaučia, tik kazkaip jis paskiau labai pasijunta  ax.gif

Сaipirinha

3 šaukšteliai rudo cukraus
1 laimas
50-60ml Cachasa
jei nėra Cachasa'os galima sumixint Gold Tequila su baltu romu! 50-50 ir bus jums cashasa!  drinks_cheers.gif

Tiesa dar į Caipirinha būtinai reikia daug grūsto ledo  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 04 vasario 2006 - 16:25
gal kas zino kokteliu su viskiu mastau.gif vyras priveze viskio,o taip gerti jo mes nelabai norim wacko.gif sakau kokteiliams bus,bet ir tu nezinau.. doh.gif
Atsakyti
Mes tai viski skiedžiam su kokokola ax.gif Jei nemaišom iš ryto galva kaip šviežia..... thumbup.gif
Atsakyti
Jo su kola labai skanu,galima dar imesti citrinos skiltele ir ledo alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 03 04, 20:09)
gal kas zino kokteliu su viskiu mastau.gif vyras priveze viskio,o taip gerti jo mes nelabai norim wacko.gif sakau kokteiliams bus,bet ir tu nezinau.. doh.gif

SIAIP, VISKIO AS NEMEGSTU IR NIEKADA NEGERIU. BET KARTA TAIP JAU NUTIKO, KAD NETUREJAU KUR DETIS, TAI MAN DRAUGE PASIULE SKIESTI SU SPRITE, DETI LEDUKU IR CITRINOS. MAN PATIKO.
Atsakyti
QUOTE(Aura Sur @ 2006 03 05, 10:10)
SIAIP, VISKIO AS NEMEGSTU IR NIEKADA NEGERIU. BET KARTA TAIP JAU NUTIKO, KAD NETUREJAU KUR DETIS,  TAI MAN DRAUGE PASIULE SKIESTI SU SPRITE, DETI LEDUKU IR CITRINOS. MAN PATIKO.

arba skiesti su coca-cola thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 05 kovo 2006 - 13:01
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 05, 15:01)
arba skiesti  su coca-cola thumbup.gif

TAIP. AS SUTINKU SU SIUO VARIANTU. bigsmile.gif ALE, KAD TAI TOS COCA COLOS AS NEMEGSTU verysad.gif . LABAI JAU SALDU tongue.gif .
Atsakyti
neteko gerti skaniu kokteiliu man blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet jau sampanas ir karstas vynas tai skanu be galo tik juos ir geriu kazkaip gal nepasitaike skaniu kokteiliu tai ir neekspermentuoju bet manau reiks pabandyt jusu pasiulytus variantus gal ir patiks
Atsakyti