Super kokteiliukas rytui po vakarelio Taigu sumaisome bet koki sampana su apelsinu sultimis ( kokteiliukas vadinasi Mimosa ) super atgaivina Dar stalciui radau kruva Absoliut atviruku tai atrinkau pora paprastu kokteiliuku : Vanilia Cola
1 dalis vanilines degtines
3 dalys colos
kelios vysnios ir grusto ledo
Mandarin Mule
1 dalis mandarinu kvapo degtines
2 dalys imbierinio limonado
laimo sulciu ir skaldyto ledo
Citron + Tonic
1 dalis citrinines degtines
2dalys toniko
laimo ir grusto ledo
QUOTE(Shalimar @ 2005 04 22, 22:29)
Neblogas kokteiliukas - 50 g Zagares likerio, 50 g degtines ir 100 g sampano Bet daug tokio neisgersi
Pas mus vienoj užeigoj panašų daro: Žagarė, šampanas, degtinė, spraitas, visko po 50 g. Vadinasi "Elektrėnų žiburiai" Vieno mažai, dviejų - per daug, nes pradeda vaidentis Elektrėnų žiburiai
QUOTE(Erina @ 2006 02 01, 18:16)
Pas mus vienoj užeigoj panašų daro: Žagarė, šampanas, degtinė, spraitas, visko po 50 g. Vadinasi "Elektrėnų žiburiai" Vieno mažai, dviejų - per daug, nes pradeda vaidentis Elektrėnų žiburiai
TURETU BUTI LABAI SKANU. REIKS PABANDYT. KAZKADA TIK KOKTEILIUS IR GERDAVAU. PASKUI PEREJAU PRIE GRYNU PRODUKTU. DABAR REIKIA VEL GRIZT PRIE KOKTEILIU.
o man labai patiko Caipirinha ir Mohito, labai lengvi gėrimai, alkoholio nesijaučia, tik kazkaip jis paskiau labai pasijunta :ax
Сaipirinha
3 šaukšteliai rudo cukraus
1 laimas
50-60ml Cachasa
jei nėra Cachasa'os galima sumixint Gold Tequila su baltu romu! 50-50 ir bus jums cashasa!
Mohito
kokteiliui reikės 2 skiltelių laimo, šakelės mėtos, šaukštelio cukraus bei tamsaus arba šviesaus romo
laimą, mėtą ir cukrų ištrinti stiklinėje, tada pridėti grūsto ledo ir įpilti romo, dar ant viršaus galima kokio mineralinio vandens Viską išlaišyti ir
Сaipirinha
1 laimas
50-60ml Cachasa
jei nėra Cachasa'os galima sumixint Gold Tequila su baltu romu! 50-50 ir bus jums cashasa!
Mohito
kokteiliui reikės 2 skiltelių laimo, šakelės mėtos, šaukštelio cukraus bei tamsaus arba šviesaus romo
laimą, mėtą ir cukrų ištrinti stiklinėje, tada pridėti grūsto ledo ir įpilti romo, dar ant viršaus galima kokio mineralinio vandens Viską išlaišyti ir
QUOTE(starbee @ 2006 02 03, 00:41)
o man labai patiko Caipirinha ir Mohito, labai lengvi gėrimai, alkoholio nesijaučia, tik kazkaip jis paskiau labai pasijunta
Сaipirinha
1 laimas
50-60ml Cachasa
Tiesa dar į Caipirinha būtinai reikia daug grūsto ledo
Сaipirinha
1 laimas
50-60ml Cachasa
Tiesa dar į Caipirinha būtinai reikia daug grūsto ledo
gal kas zino kokteliu su viskiu vyras priveze viskio,o taip gerti jo mes nelabai norim sakau kokteiliams bus,bet ir tu nezinau..
Mes tai viski skiedžiam su kokokola Jei nemaišom iš ryto galva kaip šviežia.....
QUOTE(Afroditte @ 2006 03 04, 20:09)
gal kas zino kokteliu su viskiu vyras priveze viskio,o taip gerti jo mes nelabai norim sakau kokteiliams bus,bet ir tu nezinau..
SIAIP, VISKIO AS NEMEGSTU IR NIEKADA NEGERIU. BET KARTA TAIP JAU NUTIKO, KAD NETUREJAU KUR DETIS, TAI MAN DRAUGE PASIULE SKIESTI SU SPRITE, DETI LEDUKU IR CITRINOS. MAN PATIKO.
QUOTE(Aura Sur @ 2006 03 05, 10:10)
SIAIP, VISKIO AS NEMEGSTU IR NIEKADA NEGERIU. BET KARTA TAIP JAU NUTIKO, KAD NETUREJAU KUR DETIS, TAI MAN DRAUGE PASIULE SKIESTI SU SPRITE, DETI LEDUKU IR CITRINOS. MAN PATIKO.
arba skiesti su coca-cola
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 05, 15:01)
arba skiesti su coca-cola
TAIP. AS SUTINKU SU SIUO VARIANTU. ALE, KAD TAI TOS COCA COLOS AS NEMEGSTU . LABAI JAU SALDU .