As tai namie su draugemis darau Brendy + Coca cola +ledukai. Ismaisom ir per siaudeli geriam...
Man patinka Pina Colada, bet Cili Picoje radau toki pat skanu, bet beveik per puse maziau kainuoja- kokosinis lygtais vadinasi? LAbai baltas ir skanus.
Dar ragavau Cili neseniai Angelo bucinys, labai idomus, su Spicy sirupu, Bailey's, labai kanda i liezuvi ir saldu - verta paragauti, bet kita kart imsiu kokosini
Dar ragavau Cili neseniai Angelo bucinys, labai idomus, su Spicy sirupu, Bailey's, labai kanda i liezuvi ir saldu - verta paragauti, bet kita kart imsiu kokosini
vanilinė degtinė + melionų-obuolių gerimas (Elmenhorster būna. Bea, nesupyk jei ne taip parašiau ) + ledukai
QUOTE(zuikiausia @ 2004 08 17, 19:18)
man PATINKA ne labai saldus kokteiliukai
50ml Campari
150ml melionu sulciu
leduku
Geriau butu isplakti seikeryje. Rekomenduoju pilti i atsaldytas stiklines (palaikytas saldytuve). Puosti galite meliono grieineliu ar tiesiog sketuku
Papildyta @ [mergetime]1092756448[/mergetime]
kas megsta burbuliukus gali pabandyt sampano 100ml+ zagares50ml + leduku
50ml Campari
150ml melionu sulciu
leduku
Geriau butu isplakti seikeryje. Rekomenduoju pilti i atsaldytas stiklines (palaikytas saldytuve). Puosti galite meliono grieineliu ar tiesiog sketuku
Papildyta @ [mergetime]1092756448[/mergetime]
kas megsta burbuliukus gali pabandyt sampano 100ml+ zagares50ml + leduku
TAIP, AS ZINAU . JAU BUVAU PASIRUOSUS RASYTI. TAIGI: 5 KIAUSINIO TRYNIAI, 5 SAUKSTAI CUKRAUS AR CUKRAUS PUDROS, 1 KONDENCUOTO PIENO INDELIS, 1 CITRINOS SULTYS IR SIEK TIEK ZIEVELES(LABAI NEDAUG-PUSE SAUKSTELIO), 100 GR GERO SPIRUTUKO, SAUJA GRAIKISKU RIESUTU.
TAI VA: PIRMA - LABAI GERAI ISPLAKTI KIAUSINIO TRYNIUS SU CUKRUM. PASKUI SUPILTI KONDENCUOTA PIENA IR TAIP PAT VISKA KARTU PAPLAKTI KOKIAS 3- 5 MIN. TADA SUPILAM IS ANKSTO PASIRUOSTAS CITRINOS SULTIS SU ZIEVELE IR SPIRITUKA. PAPLAKAM KOL SUSIMAISYS IKI VIENTISOS MASES. SUDEDAM RIESUTS IR JAU ISMAISOM SU MEDINE MENTELE.
LABAI SUPER DALYKELIS PRIE KARSTOS ARBATOS AR KAVOS DESERTUI . TIK ATSARGIAI, JUK CIA SIRSIU MEDUS! ARTEJA MANO GIMTADIENIS- JUBILIEJUS. BUTINAI PAGAMINSIU SIO SKANESTUKO.
QUOTE(spaNguolė @ 2004 08 03, 20:55)
ABSOLUT colada
3 dalys degtines (absoliut)
1 dalis kokosu sirupo
1 dalis grietineles
ananasu sultys
viska suplakti su ledu, ir patiekti taureje su ananasu ir vysnia
3 dalys degtines (absoliut)
1 dalis kokosu sirupo
1 dalis grietineles
ananasu sultys
viska suplakti su ledu, ir patiekti taureje su ananasu ir vysnia
Kaip jūs dedate grietinėlę? Be cukraus, neplaktą? Nes man kažkaip nedrąsu ją pilti į alkoholį.
man tai skaniausias likeris "poema".jis rukytu slyvu skonio.kokteilius irgi megstu.megstamiausio neturiu,nes vis bandau naujus.
kondensuoto pieno likeris :
0,5st. cukraus,3sauksteliai tirpios kavos,vaniles,dezute kondensuoto pieno.visa tai uzpilama 0,5st karsto vandens ir kaitiname,bet neuzverdame.atsaldome.ipilame 350gr degtines-stai ir likeris.
0,5st. cukraus,3sauksteliai tirpios kavos,vaniles,dezute kondensuoto pieno.visa tai uzpilama 0,5st karsto vandens ir kaitiname,bet neuzverdame.atsaldome.ipilame 350gr degtines-stai ir likeris.
[quote=Aura Sur,2006 01 12, 13:43]
TAIP, AS ZINAU . JAU BUVAU PASIRUOSUS RASYTI. TAIGI: 5 KIAUSINIO TRYNIAI, 5 SAUKSTAI CUKRAUS AR CUKRAUS PUDROS, 1 KONDENCUOTO PIENO INDELIS, 1 CITRINOS SULTYS IR SIEK TIEK ZIEVELES(LABAI NEDAUG-PUSE SAUKSTELIO), 100 GR GERO SPIRUTUKO, SAUJA GRAIKISKU RIESUTU.
TAI VA: PIRMA - LABAI GERAI ISPLAKTI KIAUSINIO TRYNIUS SU CUKRUM. PASKUI SUPILTI KONDENCUOTA PIENA IR TAIP PAT VISKA KARTU PAPLAKTI KOKIAS 3- 5 MIN. TADA SUPILAM IS ANKSTO PASIRUOSTAS CITRINOS SULTIS SU ZIEVELE IR SPIRITUKA. PAPLAKAM KOL SUSIMAISYS IKI VIENTISOS MASES. SUDEDAM RIESUTS IR JAU ISMAISOM SU MEDINE MENTELE.
LABAI SUPER DALYKELIS PRIE KARSTOS ARBATOS AR KAVOS DESERTUI . TIK ATSARGIAI, JUK CIA SIRSIU MEDUS! ARTEJA MANO GIMTADIENIS- JUBILIEJUS. BUTINAI PAGAMINSIU SIO SKANESTUKO.
MOTERYTES, AS ATSIUNCIAU ,,SIRSIU MEDAUS'' RECEPTA, BET NE VIETOJ ITERPIAU KAZKAIP. TEN KAZKAS TEIRAVOSI RECEPTUKO.
MOTERYTES, AS ATSIUNCIAU ,,SIRSIU MEDAUS'' RECEPTA, BET NE VIETOJ ITERPIAU KAZKAIP. TEN KAZKAS TEIRAVOSI RECEPTUKO.