Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(ernoja @ 2016 08 04, 20:23)
Dūdelių būna dažnoje kanceliarinių prekių parduotuvėje, knygyne.

Aš net nežinau, kodėl mes iš tų Šiaulių pirkom, bet tereikėjo pinigus paduoti mokytojai, tai paprasta.
Atsakyti
Nupirkau vakar du parkerius. Vieną Schnider kitą faber castel firmos.
Atsakyti
Kaip reikia žiūrėti kainas doh.gif Prašoviau su kuprine. Pirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj už 50 eur, o Maximoj tokia pat kainuoja 34,99. Ar gali būt toks kainų skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2016 08 05, 11:50)
Nupirkau vakar du parkerius. Vieną Schnider kitą faber castel firmos.

O kur pirkote? Ar Maximiniai pakankamai geri ar reikia kokioj specializuotoj kanceliarijos parduotuveje ieskoti? Maniskiui reikia kairiarankiams skirto parkerio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 08 06, 07:30)
Kaip reikia žiūrėti kainas doh.gif Prašoviau su kuprine. Pirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj už 50 eur, o Maximoj tokia pat kainuoja 34,99. Ar gali būt toks kainų skirtumas?

kaip matote buna. gal dar galite grazinti i kanceliarines ?

QUOTE(Aronia @ 2016 08 06, 07:43)
O kur pirkote? Ar Maximiniai pakankamai geri ar reikia kokioj specializuotoj kanceliarijos parduotuveje ieskoti? Maniskiui reikia kairiarankiams skirto parkerio  doh.gif

As kai leidau savo vyresni (dabar busimas treciokas) tai pirkau kazkoki super duper brangų skirta pirmokui, o kita paprasta schnaider kaip atsargini paemiau. Na ir ka ta super duper brangus labai nepatogus ir labai storai raso, o va pigiausias schnaider opus labai super tinka. tai dabar tik tokius ir perku. Tiesa metam prireikia ne vieno ir ne dvieju, pastoviai i ka nors beda ir sulauzo. Va su šiais mano rašo

user posted image

o va toki pirkau ir visai nepasiteisino
user posted image
Atsakyti
Kygiai su tokiais pačiais ir Schneider maniškis rašo drinks_cheers.gif Negaila, kai kas nors atsitinka. Dar kažkokius paprastus po 2.49 iš RIMI perku, tie iš viso vaikui labai patinka, nes rašo švelniai. Pirmoje klasėje buvau brangų nupirkusi, bet tuoj pradėjo plunksna drėksti lapą.
Atsakyti
Mano nuotykis su pirmoko kuprine buvo toks. Pries dvi savaites Ermitaze nupirkau Herlitz uz 59,99 EUR (aisku, nuolaida buvo pripaisyta, tiksliai nepamenu,, bet be nuolaidos apie 70 EUR atseit turejo kainuoti). Nu gerai, apsidziaugiau, kad pigiau ir paemiau.
Siandien Maximoje analogiska Herlitz uz 42,99 !!!!
Grazinau aną už 59,99 Ermitažui, nes šiandien kaip tik 14 dienų sueina, ir paėmiau už 42,99 iš Maximos. Už sutaupytus 17 eurų dar nupirkom penalą, flomasterių, du plunksnakočius ir kitokių smulkmenėlių.
Beje, tas pats Ermitažas tą pačią kuprinę šiandien parduoda už 44 Eurus!
Išdurinėja mus kaip nori tie prekybininkai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aronia: 06 rugpjūčio 2016 - 16:37
QUOTE(Aronia @ 2016 08 06, 08:43)
O kur pirkote? Ar Maximiniai pakankamai geri ar reikia kokioj specializuotoj kanceliarijos parduotuveje ieskoti? Maniskiui reikia kairiarankiams skirto parkerio  doh.gif

Maximoj pirkau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 08 06, 10:46)
Kygiai su tokiais pačiais ir Schneider maniškis rašo  drinks_cheers.gif Negaila, kai kas nors atsitinka. Dar kažkokius paprastus po 2.49 iš RIMI perku, tie iš viso vaikui labai patinka, nes rašo švelniai. Pirmoje klasėje buvau brangų nupirkusi, bet tuoj pradėjo plunksna drėksti lapą.

nufotkinkit jei galit kokius perkat, tikrai prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 08 06, 23:01)
nufotkinkit jei galit kokius perkat, tikrai prireiks biggrin30x30.png

user posted image du tokius pa4miau, nes vakar dar su 50% vyras rado, nes pakuotė įplėšta.
ir tokį paėmėm ir su 50% irgi pakuotė pažeista
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 08 06, 09:10)
kaip matote buna. gal dar galite grazinti i kanceliarines ?
As kai leidau savo vyresni (dabar busimas treciokas) tai pirkau kazkoki thumbup2.png duper brangų skirta pirmokui, o kita paprasta schnaider kaip atsargini paemiau. Na ir ka ta thumbup2.png duper brangus labai nepatogus ir labai storai raso, o va pigiausias schnaider opus labai thumbup2.png tinka. tai dabar tik tokius ir perku. Tiesa metam prireikia ne vieno ir ne dvieju, pastoviai i ka nors beda ir sulauzo. Va su šiais mano rašo

user posted image
user posted image

ir mano rašo si tais opus ir kitų nenori. Turėjom ir mes tuos antrus, irgi nepasiteisino. Vis ateidavo "nerašo", su Opus niekad tokiu problemų neturėjom. Perkam ir galvos nesukam.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 08 06, 10:10)
user posted image

Esu ir aš tokį pirkusi. Sūnus labai jo nemėgo. Galų gale pametė kamštelį. Kito nepritaikėm, tad parkeris atsidūrė šiukšlių dėžėje.
Pas mus namie du moksleiviai. Esu pirkusi labai daug parkerių. Ir brangių, ir pigesnių, ir visai pigių (tokį supykusi pirkau, kai sūnus pametė n-tąjį parkerį). Mano nuomone nereikia išlaidauti perkant brangius parkerius. Vaikams kažkodėl mielesni pigūs. Juokinga, bet sūnus iki šiol tebeturi tą labai pigiai kainavusį pigų parkerį ir juo rašo dažniau nei kitais.
Atsakyti