Aš jau pasimokiau, kad pagal tokį sąrašą aklai nereik pirkt. Nepanaudojo nei plastilino, nei kreidelių ne lipalo. Su guašu pradėjo piešt tik gal kokioj 3 klasėj, iki tol su akvarele. Natų sąsiuvinio užtekdavo ~2 metam, nes daugiausiai viską darydavo pratybose.
QUOTE(muminukas @ 2016 08 02, 03:12)
Ačiū Mūsų mokykla nedavė jokio sąrašo
QUOTE(Loranija @ 2016 08 02, 08:53)
Aš jau pasimokiau, kad pagal tokį sąrašą aklai nereik pirkt. Nepanaudojo nei plastilino, nei kreidelių ne lipalo. Su guašu pradėjo piešt tik gal kokioj 3 klasėj, iki tol su akvarele. Natų sąsiuvinio užtekdavo ~2 metam, nes daugiausiai viską darydavo pratybose.
matyt labai nuo mokytojos priklauso. pas mano vyresni pastoviai kažka piešia su visom technikom, tai guašas vos ne rugsejo 1 buvo panaudotas.
Mums neprireikė kreidelių nei vaškinių nei paprastų, piešė tik su guašu, akvarėlės net nepirkom, iš piešimo albumo A3 formato per 2 metus panaudojo gal kokius 5 lapus, į natų sąsiuvinį per 2 metus surašė tik 1 dainelę.
Lentelė lipdimui labai gerai atitarnavo 2 metus, nespėjome pirkti spalvotą popierių, kažkaip buvo įtarimas, kad dalinasi daugiau nei aplikacijas daro
Dar pirkom prijuostę dailei.
Skirtukus padarom taip: priklijuojam šniuriuką ar juostelę prie paskutinio puslapio.
Lentelė lipdimui labai gerai atitarnavo 2 metus, nespėjome pirkti spalvotą popierių, kažkaip buvo įtarimas, kad dalinasi daugiau nei aplikacijas daro
Dar pirkom prijuostę dailei.
Skirtukus padarom taip: priklijuojam šniuriuką ar juostelę prie paskutinio puslapio.
RitaRazi, aš kol kas nežinau, kam tas kilimėlis, pirmam nereikėjo. Pasigedau sąraše atšvaitinių liemenių, nors jų niekad nebuvo. Gal bendrai pirksim .
Papildyta:
Skirtukų specialiai nepirkau, turim krūvas nemokamų ir mokykloj nenaudoja, tik grožinei knygai.
Papildyta:
Mokyklos tinklalapyje neįdėtas?
Papildyta:
Aš kažkaip pernelyg neatkreipiu dėmesio, ko ir kiek sunaudoja
Kažin šiemetiniam pirmokui dūdelę reiks pirkt
Papildyta:
Skirtukų specialiai nepirkau, turim krūvas nemokamų ir mokykloj nenaudoja, tik grožinei knygai.
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 08 02, 08:55)
Ačiū Mūsų mokykla nedavė jokio sąrašo
Mokyklos tinklalapyje neįdėtas?
Papildyta:
QUOTE(Loranija @ 2016 08 02, 08:53)
Aš jau pasimokiau, kad pagal tokį sąrašą aklai nereik pirkt. Nepanaudojo nei plastilino, nei kreidelių ne lipalo. Su guašu pradėjo piešt tik gal kokioj 3 klasėj, iki tol su akvarele. ~2
QUOTE(muminukas @ 2016 08 02, 13:56)
RitaRazi, aš kol kas nežinau, kam tas kilimėlis, pirmam nereikėjo. Pasigedau sąraše atšvaitinių liemenių, nors jų niekad nebuvo. Gal bendrai pirksim .
b]Papildyta:[/b]
b]Papildyta:[/b]
aš tai susilaikyčiau nuo to kilimėlio pirkimo, kol nežinočiau - kam tiksliai, nes jie būna skirtingi, skirtingų kainų. Mes baletui pirkom geresnį, bet jei sporto salėj trinti - pirkčiau pigesnį ir būtinai kokią gumą pritaikyčiau, jei nėra, kad susisuktų normaliai..
Su tom atšvaitinėm liemenėm - čia gi ne mokyklinė, o greičiau bendra apsauginė apranga, gal nė nepagalvojo įtraukti, paliko tėvų sąžinei nors manau, kad ji būtinesnė, nei teptukai ir kreidelės. Maniškiai į mokyklą dviračiais važiuos - tai šalmas ir liemenė - savaime suprantami.
Dūdelės mums prisireikė tik antroj ar trečioj klasėj pirmoj nereikėjo. Muzikos mokytoja lieps, jei reikia, iš anksto nepirkčiau
Mes pirmam bendrai visa klasė pirkom dūdeles rugsėjį.
QUOTE(muminukas @ 2016 08 02, 18:59)
Mes pirmam bendrai visa klasė pirkom dūdeles rugsėjį.
juokinga, mes irgi bendrai pirkom dūdeles pernai
šiandien sijoną panai nupirkau šokių pamokoms - mokslo metų pabaigoj kažkas "pasiskolino" mūsiškį
Ritarazi, Kažkur iš Šiaulių?
QUOTE(muminukas @ 2016 08 03, 19:06)
Ritarazi, Kažkur iš Šiaulių?
ta prasme - iš kur dūdeles pirkom? Ne aš pirkau, kita mama, bet manau, kad Vilniuje galiu paklausti, jei reikia.
Ačiū, gal nuo brolio klasės bus likę- maniškis eis pas pirmojo mokytoją.
QUOTE(muminukas @ 2016 08 04, 20:47)
Ačiū, gal nuo brolio klasės bus likę- maniškis eis pas pirmojo mokytoją.
Dūdelių būna dažnoje kanceliarinių prekių parduotuvėje, knygyne.