Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVIII Tema)

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 07 28, 17:08)
Pradėjau žiūrėti Миндальный привкус любви

aš ir šitą pradėjau žiūrėt_senai jau kažką panašaus žiūrėjau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 07 29, 18:43)
aš ir šitą pradėjau žiūrėt_senai jau kažką panašaus žiūrėjau thumbup.gif  thumbup.gif

As ji Graikijoj ziurejau, kai atostogavau, tai man labai patiko
Atsakyti
sveikos,
baigiau žiūrėt_
Миндальный привкус любви (1-20 серии из 20) (Эдуард Реджепов) / [2015, мелодрама thumbup.gif thumbup.gif patiko labai ir TIRKAI ne "muilo opera" ax.gif
Atsakyti
Laba
Paziurejau du detektyvus
QUOTE(Visgi @ 2016 06 26, 14:59)
Сегодняшняя премьера

"Отдел" /2016/

Labai patiko.

QUOTE(Visgi @ 2016 06 27, 17:57)
Сегодняшняя премьера

"Вижу Знаю" /2016/
http://kinozal.tv/de....php?id=1458381

Sitas truputi kitoks, i Kaulus ar Niuxach panasesnis, bet irgi patinka. Tiesa, dar nebaigiau. Seriju nrmazai. Tik ipusejau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 07 31, 13:33)
sveikos,
baigiau žiūrėt_
Миндальный привкус любви (1-20 серии из 20) (Эдуард Реджепов) / [2015, мелодрама  thumbup.gif  thumbup.gif patiko labai ir TIRKAI ne "muilo opera" ax.gif

jau buvau apsidziaugusi, kad turesiu ka aziureti, ale...maciusi ji, labai idomus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2016 07 25, 20:35)
sveikos,
baigiau _Подкидыши - nerealus serialas, kiekvienoj serijoj vis kita gyvenimo istorija 4u.gif
manau, šį serialą turėtų pažiūrėt kiekviena mama, kuri augina mažamečius vaikus mirksiukas.gif

baigiu ziureti, tikrai idomus thumbup.gif gal kiek jau prailgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2016 07 31, 15:19)

Sitas truputi kitoks, i Kaulus ar Niuxach panasesnis, bet irgi patinka. Tiesa, dar nebaigiau. Seriju nrmazai. Tik ipusejau.

Tai kad Метод Фрейда, Клим, Цезарь, netgi Мажор - visi kažkuom panašūs.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 07 31, 22:31)
Tai kad Метод Фрейда, Клим, Цезарь, netgi Мажор - visi kažkuom panašūs.

Nesiginciju. Visu nevardinau.
Norejau pasakyt, kad Vizhu-znaju detektyve savo juslem vadovaujasi. O Otdel detektyvas ir psio
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 07 23, 00:20)

Esi jį žiūrėjusi? Ir detektyvas, ir meilės peripetijos, ir ne toks sunkus kaip Палач ir tie kiti...
Ir apskritai, man kažkaip anksčiau įdomesni filmai/serialai buvo nei dabar.
O gal čia dėl to, kad tiek jau viskas peržiūrėta, kad sunku jau net nustebinti...

Esu macius,patiko ir man,apie medicina,tikriausiai visus perziurejau,Nuo Selevanovos iki Sklifo smile.gif Ir dar ziureciau,tik,kad kurtu.Nors prisiminiau,kad Zemskij doktor,pradejau,bet tik pora seriju perziurejau,nelimpo,ir Doktor Tyrsa,nes kaip aktorius,Михаил Пореченков,nelabai man.Labai laukiu Sklifo.O kol laukiu perziurejau dar karta seriala,Kosatka,ir vel pilna geru emociju lyg ziureciau ji pirma karta.
Visgi,ar kas nors kitas,gal atgaminsite is kurio filmo,istrauka.Personazai Чулпан Хаматова ir Артем Ткаченко vaziuoja motociklu,paskui juos vejasi vyriskis,kuris is savo automobilio pradeda saudyti ir pataiko i Ciulpan.Filmas is senesniu.Galiu ir pati,perziureti Ciulpan filmografija ir surasti,bet ieskau lengvesnio kelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 08 01, 00:08)
Visgi,ar kas nors kitas,gal atgaminsite is kurio filmo,istrauka.Personazai Чулпан Хаматова ir Артем Ткаченко vaziuoja motociklu,paskui juos vejasi vyriskis,kuris is savo automobilio pradeda saudyti ir pataiko i Ciulpan.
Žinau apie ką kalbi, man šitas filmas patiko, aš jį pamenu.
Jis iš senesnių, bet labai fainas ir truputi liūdnas.
"Меченосец" /2006/

user posted image
Atsakyti
laba vakara,
pažiūrėjau_Ведьма / 2016 / - nelabai, nes su ale fantastikos elementais bigsmile.gif
Atsakyti
šis filmas ne rusų, ir nepamenu kaip aš jį įsitraukiau į filmų "atsargas", bet greičiausia kažkas rekomendavo jį čia (gi būna kartais nukrypimų) REKOMENDUOJU "До встречи с тобой" ("Me Before You")
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 01 rugpjūčio 2016 - 21:22
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 07 25, 13:29)
Baigiau žiūrėti Хорошие руки.
Galas tai toks neaiškus. Nei parodė kas atsitiko su kitais herojais, nei ką. Nei kas Vanios tėvas neišaiškino.
O ir kažkaip keista, kad visame tame jovale dalyvavo visas aparatas žmonių, o atsakė tik ji viena.
O tas, Ружников tai iš vis dar ir paaukštinimą gavo...

Žodžiu daug neiaškumų liko. Lyg būtų antras sezonas... g.gif
Man taip pat užkliuvo, kad viena tik ji nubausta buvo. Apie Ружников'o nusimuilinimą tai apskritai patyliu.
Ir kodėl ji jo neįdavė? Jis gi čia taip pat, toje aferoje, kaip ir kiti likusieji, ne ką mažiausią vaidmenį atliko.
Paliko ją vieną, nastinką, ne tik už savo, bet ir svetimas nuodėmes kukuot.
QUOTE(amirrr @ 2016 08 01, 22:21)
"До встречи с тобой" ("Me Before You")
Žiūrėjau kino teatre jį. Gražūs vaizdai,
gražus garso takelis Photograph - Ed Sheeran

Man dar labai patiko "The Choice" /2016/
Trailer

user posted image
Atsakyti