Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVIII Tema)

Laba vakara cool.gif
Призрак уездного театра (1-4 серии из 4) (Игорь Нурисламов) / [2016, детектив, мелодрама - nepatiko; o pradėjau_Вижу-знаю (1-24 серии из 24) (Эльдар Салаватов, Алексей Луканев) / [2016, криминал, боевик - nieko toks 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Завтрак у папы" /2015/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1463570

user posted image

Atsakyti
Вижу-знаю (1-24 серии из 24) (Эльдар Салаватов, Алексей Луканев) / [2016, криминал, боевик - patiko 4u.gif
laba vakara,
pradėjau - Подкидыши / Окно жизни (1-24 серии из 24), [2016, мелодрама - labai įdomus filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 07 19, 11:43)
Man irgi jinai labai patiko, gal dar kokių neblogų filmų su ja žinote? Kuxnioj jinai irgi labai faina.

Daug nesu mačius filmų su ja. Bet įsimintiniausia rolė su ja tai vis tik Кухня.

QUOTE(kami_ @ 2016 07 19, 16:48)
Man šis filmas su šia aktore pasirodė neblogas smile.gif

Aha, čia ji irgi gerulė.

QUOTE(Sim@ @ 2016 07 19, 22:33)
o pradėjau_Вижу-знаю (1-24 серии из 24) (Эльдар Салаватов, Алексей Луканев) / [2016, криминал, боевик - nieko toks 4u.gif

Žiūrim šį filmą su vyru vakarais. Nu nieko toks, bet jau biški pabodo tokio žanro kriminaliniai serialai...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 07 21, 00:00)
Сегодняшняя премьера

"Завтрак у папы" /2015/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1463570

user posted image

Šitas dar tik kinoteatruose pas mus šiandien pasirodo 4u.gif
Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 07 18, 10:26)
Man patiko "Xорошие руки" ačiū rekomendavusioms 4u.gif

Ir as ka tik baigiau,aciu uz rekomendacija,patiko ir man.Nezinau,ar buvau jau labai pasiilgusi rusisku filmu,ar tikrai gerai sukurtas.Perziurejau,na odnom dixanii,net nepastebejau kaip praleke 12 seriju. smile.gif

Sveikos,
jau chyba ir nebeatsimenate kas tokia busiu biggrin.gif Daug visko ivyko,nebuvo laiko filmas.Ir ypac rusiski jau buvo be galo pabode,atrode viskas tas pats.O nuo vakar tai uzsimaniau kazko rusisko,toks ispudis,kad po ilgo bado,dietos,pamaciau gabala torto biggrin.gif
Tai rekomenduokite ka gero,ka smile.gif Perskaiciau tema,neradau,kad butu giriamas vienas ir tas pat filmas,ar nieko idomaus nera?Noreciau gerai susukto detektyvo,bet is lengvesnio,ne tokio kaip Palac ir tt.Su meiles peripetijomis.Gali but is senesniu serialu. smile.gif Labai laukiu pasiulymu smile.gif
Atsakyti
o man labai patinka _ Подкидыши thumbup.gif thumbup.gif
laba vakara cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 07 22, 19:44)
Ir as ka tik baigiau,aciu uz rekomendacija,patiko ir man.Nezinau,ar buvau jau labai pasiilgusi rusisku filmu,ar tikrai gerai sukurtas.Perziurejau,na odnom dixanii,net nepastebejau kaip praleke 12 seriju. smile.gif

Sveikos,
jau chyba ir nebeatsimenate kas tokia busiu biggrin.gif Daug visko ivyko,nebuvo laiko filmas.Ir ypac rusiski jau buvo be galo pabode,atrode viskas tas pats.O nuo vakar tai uzsimaniau kazko rusisko,toks ispudis,kad po ilgo bado,dietos,pamaciau gabala torto  biggrin.gif
Tai rekomenduokite ka gero,ka smile.gif Perskaiciau tema,neradau,kad butu giriamas vienas ir tas pat filmas,ar nieko idomaus nera?Noreciau gerai susukto detektyvo,bet is lengvesnio,ne tokio kaip Palac ir tt.Su meiles peripetijomis.Gali but is senesniu serialu smile.gif Labai laukiu pasiulymu smile.gif
Labas! Šimtas metų! Žinoma, kad prisimenu smile.gif Va va, lygiai taip pat ir man buvo.
Aš irgi jį žiūrėjau. Man taip pat patiko. Dabar bebaigiu jau Лист ожидания.
Tai, kad žinok iš naujienų vis dar nieko ypatingo nėra. O iš senesnių, man pirmas atėjęs į galvą, šitas.
Esi jį žiūrėjusi? Ir detektyvas, ir meilės peripetijos, ir ne toks sunkus kaip Палач ir tie kiti...
Ir apskritai, man kažkaip anksčiau įdomesni filmai/serialai buvo nei dabar.
O gal čia dėl to, kad tiek jau viskas peržiūrėta, kad sunku jau net nustebinti...
QUOTE(Visgi @ 2013 08 18, 14:08)
Man labai patiko šitas kriminalinis filmas.
Į pabaigą tai apskritai karsta.gif pas mane kokie septyni žili plaukai atsirado (šutka)
Patiko, kad vis naujai kriminalinei razborkei buvo skiriamos po 2 serijas jai išsiaiškinti.
Patiko Збруев'o personažas (Алексей Зубков). Diktatorius, valdingas. Tinka jam tokį vaidint.
Ir dar patiko, kad įtampos šiame seriale per akis.

''Икорный барон'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1112057

user posted image

Atsakyti
Подари мне воскресенье. Is pradziu maniau, kad bus banalus, bet atsirado siuzeto vingiu, visai idomiai ziurisi. Filmas senas, jau gal ir daug kas mate.

Be to, zalsva virtuve jau matyta kazkokiame kitame filme, tik nepamenu, kokiame g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airona: 23 liepos 2016 - 10:25

Anksčiau buvo tų, kurios peikėte Лестница в небеса, peržiūrėjau per 2-3 dienas, jei iš pradžių viskas banalu atrodo, vėliau žiūrint yra ir dėl ko paverkti, pabaigą ir patį filmą galima gerai suprasti tik įdėmiai viską žiūrint. smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau šitą
http://kinozal.tv/de....php?id=1456901

Kinozalo komentaruose toks išpeiktas pakankamai, ale galvoju, pabandysiu surizkuot smile.gif Tai žinokit, lengvam žiūrėjimui agurkus konservuojant ar dulkes valant - pats tas smile.gif Gal kiek kvailokas, bet linksmas. Pozityvus, žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 07 22, 19:44)

Baigiau žiūrėti Хорошие руки.
Galas tai toks neaiškus. Nei parodė kas atsitiko su kitais herojais, nei ką. Nei kas Vanios tėvas neišaiškino. O ir kažkaip keista, kad visame tame jovale dalyvavo visas aparatas žmonių, o atsakė tik ji viena. O tas, Ружников tai iš vis dar ir paaukštinimą gavo...
Žodžiu daug neiaškumų liko. Lyg būtų antras sezonas... g.gif
Atsakyti