Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVIII Tema)

QUOTE(Whagati @ 2016 08 20, 12:40)
Imeskite nuorodas, aciu 😀

prašom_

Развод (1-50 серии из 150) / 2015-2016 / РУ /
http://kinozal.tv/de....php?id=1383672
//
Развод (51-100 серии из 150) / 2015-2016 / РУ /
http://kinozal.tv/de....php?id=1398130
//
Развод (101-125 серии из 150) / 2015 / РУ /
http://kinozal.tv/de....php?id=1424452
//
Развод (126-150 серии из 150) / 2015 / РУ /
http://kinozal.tv/de....php?id=1432384
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 08 19, 13:18)
Mama gulejo ligonineje.Ar tai sutapimas,tikiuosi,kad taip.Kaip tik liepos pabaiga,seimoje nelaimes.Dede,savavaliskai isejo anapus,tetai vezys,mama logonineje.Bijau as jau kitu metu,ir liepos menesio.
Laba user posted image Suprantu tave Nanita.
Ši vasara tikrai nerami ligų prasme. Šią vasarą mūsų giminėje irgi buvo du atvejai kurie vertė sunerimti_teta ir pusseserė.
Mano darbo kolegei karcinomą diagnozavo. Mano jaunėliui sūnui mažai trūko iki sepsio, net nenoriu prisimint.
Baisuma. Taip sutapo, kad viskas į vieną krūvą. Aš dar taip nepamenu.
Atsakyti
[quote=Visgi,2016 08 20, 16:16]
Aš jau tiesą pasakius labai pasiilgau naujų, gerų, rusiškų filmų/serialų. Kažkoks štilius.
[/quote]
[/quote]
as irgi verysad.png

[quote=Visgi,2016 08 20, 18:34]
Baisuma. Taip sutapo, kad viskas į vieną krūvą. Aš dar taip nepamenu.
[/quote]
Sie metai daug kam sunkus, mums irgi labai visko daug, 3 laiduotuves,as jau puse metu ant bliuletenio ir dar neaisku kada pasveiksiu ir taip daug visokiu nemalonumu...

Labas vakaras smile30x30.png
Man truksta senu sypseneliu cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 08 20, 21:54)
Sie metai daug kam sunkus, mums irgi labai visko daug, 3 laiduotuves,as jau puse metu ant bliuletenio ir dar neaisku kada pasveiksiu ir taip daug visokiu nemalonumu...
Eiks sau, šakės. Įsivaizduoji, mes per labai gerų pusę metų dalyvavome 3-4 laidotuvėse.
Vienos iš jų_mirė mano vyro sesers vyras- nuo plaučių uždegimo, liko žmona ir 13-etis sūnus.
Atsakyti
Nu panos, kad jau taip, tai ir man metai baisus. Visada buvau stipri kaip arklys, anei jokia liga nekibo, o cia bac atoimunine, sedau ant vaistu, nuejau pas gine ir ten visokiu siurprizu, kai isvis gyvenime anei problemos su moteriskom neturejau. Sedziu va ant vaistu, hormonu ir pabaigos nesimato verysad.png nekalbant apie bardaka ams gyvenime ir chaosa darbe , dar tokiu metu nepamenu verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 08 21, 09:54)
Nu panos, kad jau taip, tai ir man metai baisus. Visada buvau stipri kaip arklys, anei jokia liga nekibo, o cia bac atoimunine, sedau ant vaistu, nuejau pas gine ir ten visokiu siurprizu, kai isvis gyvenime anei problemos su moteriskom neturejau. Sedziu va ant vaistu, hormonu ir pabaigos nesimato  verysad.png nekalbant apie bardaka ams gyvenime ir chaosa darbe , dar tokiu metu nepamenu verysad.png
Ojei kaip nesmagu. Nenusimink Lionesss, labai tikiu, kad tau pavyks sureguliuoti, subalansuoti. Nuoširdžiai tau to linkiu.

Esu girdėjusi apie tai, kai organizmas atakuoja pats save. Tai kas susiję su imunitetu man visad grėsmingai skambėdavo.
Kaip sakai sveika kaip arklys, tai va aš ir tokia pati. Mano vaistas tik arba citramonas arba paracetamolis.
Ligoninėje tik kartą esu gulėjusi_apendicitas. Ką turiu tai tulžies akmenligę, porą gerų akmenukų.
Santariškėse, prieš 3-4 metus, sėdėjau pas gydytoja kabinete, kuris jau nustatinėjo datą planinei operacijai_
o aš persigalvojau, apsisukau ir išėjau iš kabineto. Visad dvejojau, nes puikiai žinau, kad pašalinus tulžies pūslę yra ir minusų.
QUOTE(Whagati @ 2016 08 20, 17:29)
as irgi mirksiukas.png
Ir aš, noriu matyti savo mėgiamus aktorius,
nes kotais jau per ilgai užsikapstė po pernykščiais lapais...
Адвокаты, ко мне!
Atsakyti
Kaip nekantrauju kada galimės pamatyti naują rusų filmą, kurį E.Velyvis režisavo
http://www.15min.lt/...zaveti-3-670713
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 21, 12:06)
Ojei kaip nesmagu. Nenusimink Lionesss, labai tikiu, kad tau pavyks sureguliuoti, subalansuoti. Nuoširdžiai tau to linkiu.

Dekui, ir as taip manau. Buvau uzleidusi save, tai galbut man zenklas labiau rupintis. Vel grizau i senas vezes, sveikas gyvenimo budas, sportas ir t.t. ir jauciuosi jau gerai. Svarbu imunine vel sustiprint, nors kraujas mano perfect, kaip sako gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 08 21, 15:25)
Dekui, ir as taip manau. Buvau uzleidusi save, tai galbut man zenklas labiau rupintis. Vel grizau i senas vezes, sveikas gyvenimo budas, sportas ir t.t. ir jauciuosi jau gerai. Svarbu imunine vel sustiprint, nors kraujas mano perfect, kaip sako gydytoja.

kaip supratote kad su iimunine kazkas blogai? susidurusi irgi esu, tai idomu
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 20, 22:01)

Vienos iš jų_mirė mano vyro sesers vyras- nuo plaučių uždegimo, liko žmona ir 13-etis sūnus.

baisu.... verysad.png
QUOTE(Lionesss @ 2016 08 21, 15:25)

Sveikatos tau.
As atrodo neuzleidusi saves,bet va niekaip neissikapstau..... man tik pries 1,5 savaites nustate tikra diagnoze,o pries tai operavo,operacija mazai ka padejo..... nu bet yra kaip yra. Kita pirmadieni vaziuosiu pas operuojanti gydytoja,vel laukia operacija....
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 08 21, 15:41)
kaip supratote kad su iimunine kazkas blogai? susidurusi irgi esu, tai idomu

Na nesupratau, pradejo tinti kelis, apsilankiau pas reumotologe, ana padare antigena ir jis teigiamas, tai reiskia, jog 90 proc, kad imunine liga .
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 08 21, 18:00)
baisu.... verysad.png

Sveikatos tau.
As atrodo neuzleidusi saves,bet va niekaip neissikapstau..... man tik pries 1,5 savaites nustate tikra diagnoze,o pries tai operavo,operacija mazai ka padejo..... nu bet yra kaip yra. Kita pirmadieni vaziuosiu pas operuojanti gydytoja,vel laukia operacija....

Aciu, sveikatos ir jums. As dabar is visu jegu ir visais budais imunine stiprinu, tik stipri imunine gali susitvarkyti su visom ligom. Mane ir taip vaistais tiek buvo issekine, kad plaukai pirmasyk gyvenime kuokstais ejo, bet dabar panasu tpiu tpiu tpiu jau tvarkosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 21 rugpjūčio 2016 - 19:16
Сегодняшняя премьера

"Я с тобой" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1470421

user posted image
Atsakyti