QUOTE(Svajoniuziedas @ 2016 08 19, 13:21)
Соблазн 2016 REKOMENDUOJU naują - 16 serijų.
QUOTE(Svajoniuziedas @ 2016 08 19, 21:27)
taip, jis 2014, kai kur rašo 2016 metų, bet tokiu pat pavadinimu buvo filmas ir 2001, svarbu kad naują žiūrėtumėt
Prieš porą metų jau buvo žiūrėtas šitas 'naujas' ir linksniuojamas jo pavadinimas šioje temoje.
Dar pamenu, kad ne visiems pagrindė aktorė (Татьяна Арнтгольц) patinka, vieniems kaip ir nieko,
o kiti nemyli jos (šioje temoje), nes buvo tokia banga, kad labai daug kokiose filmuose ji vaidindavo,
nors esu skaičiusi, kad ir plačiajai publikai ji taip pat buvo jau pabodus. Dabar jau kažkaip senokai ji nesirodė.
Su jos vaidyba esu kone visus filmus peržiūrėjusi. Visumoje_stipri aktorė, gerų filmų su ja yra, ir tikrai dėmesio vertų.
Aš jau tiesą pasakius labai pasiilgau naujų, gerų, rusiškų filmų/serialų. Kažkoks štilius.QUOTE(Visgi @ 2014 10 27, 23:21)
Kadangi pagrindiniam vaidmeny vienas iš mano favoritų (
Евгений Пронин), tai jau niekur nedingsiu, žiūrėsiu.
Aišku, Arntgolc kaip visada tikriausiai savam repertuare- charakteringa, geležinė motera.
''Раскаяние'' /2014/Трейлерhttp://kinozal.tv/de....php?id=1267579QUOTE(Visgi @ 2015 06 20, 16:52)
Вечерний Ургант - Евгений Пронин (žiūrėti nuo 11.10 min -24.10 min.)Kalba apie serialą
Раскаяние (Соблазн) 2014ir apie tai, kaip jo senelis beveik iš tiesų patikėjo, bežiūrint šį serialą,
kad jo anūkas (Евгений Пронин) labai gert stipriai pradėjo.
O šiame seriale tikrai buvo tokia vieta, kur jo personažas smarkiai gėrė.
Евгений Пронин koks
prikolnas šioje laidoje.
Ir tik šioje laidoje sužinojau, kad jis vedė savo
ilgametę draugę aktorę
Екатерина Кузнецова