QUOTE(Julsita @ 2016 08 05, 12:11)
Sveikos,merginos
Gal dar atsiminsit mane
Ir iškart prie reikalo: badaujam su vyru -nerandam jokio gero komedijinio serialo. Sena pažįstama,tu vis juos pažiūri,gal koks užsilikęs atmintyje geresnis. Mes ir labai daug matę,bet maž kokį pražiopsojom. Tu lyg kažkada apie policininką patekusį į kitą laikmetį rašei,kad geras. Gal atsiminsi pavadinimą? Posliednyj ent matę, Obratnaja storona luny bandėm žiūrėt-neprilipo. Gal dar koks yra?
Badaujam ir mes.
Ostrav matei? O Čop? "Čop" iš pradžių mane žiauriai erzino kaip kvailas, bet paskui įpratau ir visai patiko, ypač, kad apsaugininkai parodyti pakankamai geraširdžiai, imi už juos "sirgti".
"Obratnaja storona luna"-ne komedija. Iš pradžių nekabino ir manęs, bet per badą pabandėm su vyru pažiūrėti porą serijų ir...užkabliavo taip, kad neatsiplėšėm. Juolab, kad man panašu į "Igra", nes daug nežinomųjų ir pagrindinis blogiukas, dėl kurio policininkas pateko į praeitį. Pirmą sezoną pažiūrėjom ir vis tiek neaišku, koks to blogiuko vaidmuo, dėl kurio policininkui reikia sutvarkyti savo tėvo milicininko klaidas.
Jazau, taip ant smūgio dabar į galvą neateina jokia komedija.