Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2016 08 01, 21:37)
Man dar labai patiko "The Choice" /2016/

Pačiu laiku, Visgi, o tai ieškau ką dar pažiūrėti tokio jausmingo, jungiuosi smile.gif ačiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 08 01, 23:04)
Pačiu laiku, Visgi, o tai ieškau ką dar pažiūrėti tokio jausmingo, jungiuosi smile.gif ačiuka 4u.gif
Tikrai? Na va kaip faina, džiaugiuosi,
kad galėjau padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 01, 22:07)
Tikrai? Na va kaip faina, džiaugiuosi,
kad galėjau padėti mirksiukas.gif

Renku žodį apibūdinti šiam filmui, dieviškas- ne, fantastiškas- ne, superinis- ne...
jis toooks gyvenimiškai jautrus, buvo gera žiūrėti, ačiū tau už suteiktą malonumą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 08 02, 01:05)
Renku žodį apibūdinti šiam filmui, dieviškas- ne, fantastiškas- ne, superinis- ne...
jis toooks gyvenimiškai jautrus, buvo gera žiūrėti, ačiū tau už suteiktą malonumą wub.gif
Oi, kaip laikas greit prabėgo... Norėjau parašyti, ar jau taip greit pažiūrėjai,
bet žvilgtelėjau į valandas ir viskas tapo aišku. Nėra už ką, prašom smile.gif

Atsakyti
Visgi, gal dar savo filmų lobynuose turi ką gražaus? rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 08 03, 22:05)
Visgi, gal dar savo filmų lobynuose turi ką gražaus? rolleyes.gif  wub.gif
Romantikos, lengvo? Įtempto siužeto? Karinio? Komedijos?
Nežinau ką ir pasiūlyt nes nežinau ko norisi, koks žanras patinka.
Iš senesnių ar norisi tik iš naujesnių filmų smile.gif

Ant greičio ką prisiminiau, o ir per telefoną nelabai patogu kelti.
(čia pasiūlytuose_2 filmai yra paremti realiais faktais)

Safe Haven
Solace
Winter's Tale
Colonia
Leap Year
American Sniper
Life as We Know It
Scusa ma ti chiamo amore

P.s. nuorodų neleidžia užgeltoninti,
tai pardon, kad ne į temą. Į až nenoriu siųsti,
nes man jau taip buvo, kad nugrybavo kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 03, 23:46)

Ačiū, peržiūrėsiu, bet manau jau rytoj smile.gif man patinka įvairūs, bet va tavo pasiūlytas "The Choise" buvo labai wub.gif tai dabar esu ant tokių filmų bangos, paašaroti.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 03 rugpjūčio 2016 - 23:56
labas rytas,
"badas" ax.gif
Atsakyti
"Хорошие руки" vakar pradėjau žiūrėt. Bat kažkaip man jis nutolęs nuo realybės, kad taip į kairę ir į dešinę kūdikius dalint doh.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos
Gal dar atsiminsit mane smile.gif
Ir iškart prie reikalo: badaujam su vyru -nerandam jokio gero komedijinio serialo. Sena pažįstama,tu vis juos pažiūri,gal koks užsilikęs atmintyje geresnis. Mes ir labai daug matę,bet maž kokį pražiopsojom. Tu lyg kažkada apie policininką patekusį į kitą laikmetį rašei,kad geras. Gal atsiminsi pavadinimą? Posliednyj ent matę, Obratnaja storona luny bandėm žiūrėt-neprilipo. Gal dar koks yra?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2016 08 05, 12:11)
Sveikos,merginos
Gal dar atsiminsit mane smile.gif
Ir iškart prie reikalo: badaujam su vyru -nerandam jokio gero komedijinio serialo. Sena pažįstama,tu vis juos pažiūri,gal koks užsilikęs atmintyje geresnis. Mes ir labai daug matę,bet maž kokį pražiopsojom. Tu lyg kažkada apie policininką patekusį į kitą laikmetį rašei,kad geras. Gal atsiminsi pavadinimą? Posliednyj ent matę, Obratnaja storona luny bandėm žiūrėt-neprilipo. Gal dar koks yra?

Badaujam ir mes. ax.gif
Ostrav matei? O Čop? "Čop" iš pradžių mane žiauriai erzino kaip kvailas, bet paskui įpratau ir visai patiko, ypač, kad apsaugininkai parodyti pakankamai geraširdžiai, imi už juos "sirgti".
"Obratnaja storona luna"-ne komedija. Iš pradžių nekabino ir manęs, bet per badą pabandėm su vyru pažiūrėti porą serijų ir...užkabliavo taip, kad neatsiplėšėm. Juolab, kad man panašu į "Igra", nes daug nežinomųjų ir pagrindinis blogiukas, dėl kurio policininkas pateko į praeitį. Pirmą sezoną pažiūrėjom ir vis tiek neaišku, koks to blogiuko vaidmuo, dėl kurio policininkui reikia sutvarkyti savo tėvo milicininko klaidas.
Jazau, taip ant smūgio dabar į galvą neateina jokia komedija. g.gif
Atsakyti
Nei Ostrov,nei Čop lyg nematėm. Pasibandysim. O apie policininką papuolusį į kitą laikmetį neatsimeni? Man lyg iš praeities į dabartį g.gif Ir lyg tu rašei,kad žvengiat su vyru iš pokštų, apie gėjus,dar kažką.. Ar aš čia ką painioju g.gif
Atsakyti