Įkraunama...
Įkraunama...

Kur kreiptis dėl vaiko išlaikymo?

QUOTE(Achemenida @ 2012 07 01, 22:21)
smile.gif as tai apskritai nesuprantu,ka jis sau galvoja,eina tiktais su tais savo grasinimais visokiais,ta ,ana jis padarys,galvoja,kad cia vaiku zaidimai.dar ir psichuotas,kaip reikiant,oi,nezinau,kaip cia toliau bus.

Laikykites ir nenusileiskit tik jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...net jai ir visai nemokes, tai tik sau labiau pakenks, nes jus tada galit kreiptis i vaiku islaikymo fonda ir jie jums po 195lt moketu...
Stiprybes jums!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 07 01, 23:08)
Laikykites ir nenusileiskit tik jam 4u.gif  4u.gif  4u.gif ...net jai ir visai nemokes, tai tik sau labiau pakenks, nes jus tada galit kreiptis i vaiku islaikymo fonda ir jie jums po 195lt moketu...
Stiprybes jums!!! 4u.gif

smile.gif Aciu jums! man iskilo toks klausimas,kai as padaviau dokumentus skyryboms,kartu nebegyvenom,o teismas buvo po 4 men.,man advokate sako,kad jis privalo sumoketi ir uz tuos 4 men.nuo skyrybo dokumentu padavimo dienos,o jis man sako,kad jis nieko neprivalo moket uz tuos menesius,tai,kaip cia suprast,negi advokate klaidinga info dave,juk ,kaip ir negali taip buti..
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 07 02, 12:56)
smile.gif Aciu jums! man iskilo toks klausimas,kai as padaviau dokumentus skyryboms,kartu nebegyvenom,o teismas buvo po 4 men.,man advokate sako,kad jis privalo sumoketi ir uz tuos 4 men.nuo skyrybo dokumentu padavimo dienos,o jis man sako,kad jis nieko neprivalo moket uz tuos menesius,tai,kaip cia suprast,negi advokate klaidinga info dave,juk ,kaip ir negali taip buti..

Jus maziau jo klausikit lotuliukas.gif Jis gali pasakyti bet ka, net gi kad visai neprivalo nieko moketi lotuliukas.gif
Advokate visiskai teisi thumbup.gif Ir tas laikotarpis net iki triju metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 07 02, 13:04)
Jus maziau jo klausikit lotuliukas.gif  Jis gali pasakyti bet ka, net gi kad visai neprivalo nieko moketi lotuliukas.gif 
Advokate visiskai teisi thumbup.gif  Ir tas laikotarpis net iki triju metu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

smile.gif bet taip itikinamai sneka,parazitas!su tais savo grasinimais,kad cia apskritai padarys,kad as jam mokesiu uz vaika,oi,negaliu,su tokiais psichais geriau isvis nesusidet..
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 07 02, 13:08)
smile.gif bet taip itikinamai sneka,parazitas!su tais savo grasinimais,kad cia apskritai padarys,kad as jam mokesiu uz vaika,oi,negaliu,su tokiais psichais geriau isvis nesusidet..

Cia ne jus viena turit tai istvert, man buvo tas pats, ir ne tik man...Beveik visi jie taip elgiasi, ***** kiekvieno lito gaili savo vaikams doh.gif Bet nekreipkit i jo zodzius demesio, jis cia is bejegiskumo bando jus itikint...Kalbekit su juo per advokata, tegul paskaito istatymus 4u.gif
Sekmes jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 07 02, 13:14)
Cia ne jus viena turit tai istvert, man buvo tas pats, ir ne tik man...Beveik visi jie taip elgiasi, ***** kiekvieno lito gaili savo vaikams doh.gif  Bet nekreipkit i jo zodzius demesio, jis cia is bejegiskumo bando jus itikint...Kalbekit su juo per advokata, tegul paskaito istatymus 4u.gif
Sekmes jums thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aciu ums labai! jau buvau pradejusi abejoti savo teisumu,bet viska man sustatet i vietas,aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu labai konkretų klausimą- koks paprasčiausias būdas teisiškai įforminti išlaikymą?

Vaiko tėvas pats moka vaikui po 400Lt (išskyrus vasarą, kai vaikas atostogauja kaime ir kai pats tėvas būna grįžęs iš užsienio ir moka už mokyklą, būrelius ir tt), noriai su juo bendrauja, pramogauja kartu, apiperka ir pan. Tačiau man reikia teismo patvirtinto nutarimo, nes kol jo nėra, tie pinigai nepripažįstami kaip mano pajamos.
Kur kreiptis jei gyvenu Trakų raj? Gal kas susidūrėte su artilex.lt- internetiniais ieškiniais?
Iš anksto dėkinga už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Ieškinio jums nereikia - manau, surašote sutartį dėl vaiko išlaikymo ir teikiat ją teismui tvirtinti. Koks teismas jums priklauso galite rasti internete.
Notarinis tokios sutarties tvrtinimas, jei kažkada dėl jos kiltų ginčų, neturi jokios galios - pagal ją antstoliai negalėtų išieškoti išlaikymo, vistiek tektų kreiptis į teismą.
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2012 09 03, 13:47)
Sveikos,
Turiu labai konkretų klausimą- koks paprasčiausias būdas teisiškai įforminti išlaikymą?

Vaiko tėvas pats moka vaikui po 400Lt (išskyrus vasarą, kai vaikas atostogauja kaime ir kai pats tėvas būna grįžęs iš užsienio ir moka už mokyklą, būrelius ir tt), noriai su juo bendrauja, pramogauja kartu, apiperka ir pan. Tačiau man reikia teismo patvirtinto nutarimo, nes kol jo nėra, tie pinigai nepripažįstami kaip mano pajamos.
Kur kreiptis jei gyvenu Trakų raj? Gal kas susidūrėte su artilex.lt- internetiniais ieškiniais?

Siaip tie pinigai ir nebus jusu pajamom, nes jie mokami ne jums, o vaiko islaikymui. Jei tetis toks geranoriskas galite notariskai iteisinti tuos 400 lt, cia is leingviausio.. Arba per teisma.
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2012 09 04, 07:22)

Notarinis tokios sutarties tvrtinimas, jei kažkada dėl jos kiltų ginčų, neturi jokios galios - pagal ją antstoliai negalėtų išieškoti išlaikymo, vistiek tektų kreiptis į teismą.

drinks_cheers.gif visiskai pritariu
Atsakyti
QUOTE(^Angel^ @ 2012 09 04, 14:25)
Siaip tie pinigai ir nebus jusu pajamom, nes jie mokami ne jums, o vaiko islaikymui. Jei tetis toks geranoriskas galite notariskai iteisinti tuos 400 lt, cia is leingviausio.. Arba per teisma.Papildyta:

drinks_cheers.gif visiskai pritariu

Ar tikrai ? Nes kiek domejausi tai alimentus priskaiciuoja prie pajamu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnė @ 2012 09 03, 14:47)
Sveikos,

Manau jus turite nueiti pas teisininka ir sudaryti taikos sutarti kuria priduosit teismui ir jis ja patvirtins 4u.gif Tuo paciu manau teisininkas jei dar ko reikes viska ir isaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 09 05, 07:16)
Ar tikrai ? Nes kiek domejausi tai alimentus priskaiciuoja prie pajamu  4u.gif

Priklauso nuo to, kokiu tikslu skaičiuojamos pajamos - jei dėl socialinių pašalpų - tada alimentai pliusuojasi prie ŠEIMOS pajamų (be tai nėra mamos pajamos).
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 09 05, 19:16)
Priklauso nuo to, kokiu tikslu skaičiuojamos pajamos - jei dėl socialinių pašalpų - tada alimentai pliusuojasi prie ŠEIMOS pajamų (be tai nėra mamos pajamos).

Kiek teko skaitineti buhalteriu forumu tai visur rasoma, kad alimentai visuomet skaiciuojami prie mamos pajamu. Velgi tie pinigai skirti islaikyti vaikui, bet mokami mamai del to tai yra jos pajamos 4u.gif Didesne dalis atlyginimo irgi skiriama vaiko poreikiams, bet tai visvien mamos pajamos 4u.gif
Atsakyti