Na,matot,kaip su alimentais,minimaliai galite prasyti 400lt,bet advokatai pataria rasyt daugiau,nes neaisku ar uzgincys tevelis teisme ta suma,ar ne,vistiek paskutinis zodis teisejos,tai ji gali arba palikt ta ,tarkim 500-600 lt suma arba mazint.
Man irgi sakė tą patį.Svarbu nepasiduoti.Aš gavau 1000, nors vaikiukė be spec. poreikių ir kainas Maximos rašiau.
Man dar buves uzlauze,kad jis mokes alimentus,o as,kas menesi rasysiu jam ataskaita su visais cekiais,ka pirkau vaikui,juokas ima..
Jis turi tam teisę, o Jūs turit teisę savo vaikučiui pirkti tai,ko jam reikia. Svarbiausia yra nepasiduoti ir varyti jei reikia iki Aukščiausiojo teismo. Blogiau nei buvo, nebus. Aš metus kaupiau kiekvieną čekį, segiau, vedžiau į Excelį ir...laimėjau.Ramiai. Negana,kad pati auginate, dar reikia žemintis dėl LT kainų?Niekada,
QUOTE(Achemenida @ 2012 07 01, 19:58)
Man dar buves uzlauze,kad jis mokes alimentus,o as,kas menesi rasysiu jam ataskaita su visais cekiais,ka pirkau vaikui,juokas ima..
Geras...tai davai surink jam tiek cekiu kad dar skolingas liktu, gal nezino kiek vaikui rubai, maistelis, vitaminai, kiek viskas kainuoja? Nesuprantu tokiu zmoniu
QUOTE(Veola @ 2012 07 01, 20:07)
Geras...tai davai surink jam tiek cekiu kad dar skolingas liktu, gal nezino kiek vaikui rubai, maistelis, vitaminai, kiek viskas kainuoja? Nesuprantu tokiu zmoniu
tai man irgi juokas paeme,sakau,ka tau is maximos cekiuis parinkt,ka mes valgom?pasake,kad jo nedomina,ka as valgau,domina,ka vaikas gauna.tai sakau,ka gaminu,ta ir valgom:) tai pasake,nebus ataskaitu-nebus ir alimentu.
tai ok,pirkit Maximoj.Man gaunasi po 20 lt per 30 dienų kasdien pusryčiams/vakarienei su savaitgaliais ant jogurto, sulčių, mėsytės, žodžiu, ko nori..600 jau yra.Dar yra buto nuoma, mokesčiai( 50 %),darželis, drabužiai, būreliai, draudimai,atostogos, baldai, draudimas,vaistai, kiti poreikiai...tik pirmyn!
tai,zinoma,cia labai paprasta pririnkti.jo manimu,tai jis cia per daug man moket turi,atseit ,sako,gali sutvarkyti,kad ,kada nores mokes po 100 ar 200lt
QUOTE(Achemenida @ 2012 07 01, 20:13)
tai man irgi juokas paeme,sakau,ka tau is maximos cekiuis parinkt,ka mes valgom?pasake,kad jo nedomina,ka as valgau,domina,ka vaikas gauna.tai sakau,ka gaminu,ta ir valgom:) tai pasake,nebus ataskaitu-nebus ir alimentu.
Naivuolis O tai ko jus taip ruosiates nuo jo priklausit? Parasot pareiskima i teisma ir priteis jam tikrai ne po 200lt kasmenesi, o tai jai nemokes, jau tada skola kaupsis, tai zinos kaip santazuot
Papildyta:
Tai as nevisai suprantu, tai pas jus nesutvarkyta dar per teisma vaiko islaikymas?
QUOTE(Veola @ 2012 07 01, 20:44)
Naivuolis O tai ko jus taip ruosiates nuo jo priklausit? Parasot pareiskima i teisma ir priteis jam tikrai ne po 200lt kasmenesi, o tai jai nemokes, jau tada skola kaupsis, tai zinos kaip santazuot
Papildyta:
Tai as nevisai suprantu, tai pas jus nesutvarkyta dar per teisma vaiko islaikymas?
Papildyta:
tame ir esme,kad teismas priteise jam moketi alimentus po 500lt,bet per visa laika jis 1 karta sumokejo tiktai,o dabar atsirado ir pradejo man aiskinti,kad tas teismo popiergalis nieko nereiskia,ir,kad ,jam panorejus,jis gales padaryti taip,jog mokes po kelis simtus ir as dar turesiu dziaugtis,kad apskritai moka.
QUOTE(Achemenida @ 2012 07 01, 22:07)
tame ir esme,kad teismas priteise jam moketi alimentus po 500lt,bet per visa laika jis 1 karta sumokejo tiktai,o dabar atsirado ir pradejo man aiskinti,kad tas teismo popiergalis nieko nereiskia,ir,kad ,jam panorejus,jis gales padaryti taip,jog mokes po kelis simtus ir as dar turesiu dziaugtis,kad apskritai moka.
Na bet jis svaigsta jis gali paduot i teisma alimentu dydzio sumazinimui tik jai dar turi vaiku kurios jis islaiko, tai vist iek ne tiek sumazintu...net neklausikite jo...eikit tiesiai pas antstolius ir tegul jam atskaiciuoja kiek priklauso, o ne kiek jis cia sugalvojo moketi...tegul i parduotuve uzeina ir i kainas paziuri
QUOTE(Veola @ 2012 07 01, 22:16)
Na bet jis svaigsta jis gali paduot i teisma alimentu dydzio sumazinimui tik jai dar turi vaiku kurios jis islaiko, tai vist iek ne tiek sumazintu...net neklausikite jo...eikit tiesiai pas antstolius ir tegul jam atskaiciuoja kiek priklauso, o ne kiek jis cia sugalvojo moketi...tegul i parduotuve uzeina ir i kainas paziuri
as tai apskritai nesuprantu,ka jis sau galvoja,eina tiktais su tais savo grasinimais visokiais,ta ,ana jis padarys,galvoja,kad cia vaiku zaidimai.dar ir psichuotas,kaip reikiant,oi,nezinau,kaip cia toliau bus.