Dydis 30 , Kaina 10 eur. Viduje 18,5 cm.
VIKING AVALYNĖ pavasariui/vasarai 32 dydis. Geros būklės. Viduje 19,5-20 cm.
Kaina 15 .
Pliažo/baseino šlepetės su spider-man piešiniu. Puikios būklės. Kaina 12
Dydis 30
Sportinė avalynė , balti su dinozaurais. Kaina 10 29 dydis
[/quote]
Papildyta:
Praktiškai nauji 30 dydis, tekstiliniai juodi. Kaina 17 Viduje 19 cm.
odiniai batukai DIESEL, labai smagus buvo lengvus 35d, 22cm pedutei, 2e
adidas futbolo batukai,deveti bet bukles geros 21cm pedutei, tik 2e
fainuciai croksiukai, puikios bukles 35d, 21cm pedutei... 2e
siunciu
35d, batukai ,sporto salej fizini dare su jais, su lipuku, 2e
[quote=mamagute,2018 04 07, 17:49]
Pavasariniai/rudeniniai batukai 32-33 dydis(vidp. apie 21.5 cm) sendintos odos. Mano berniuko vieną sezoną avėti batukai, labai patogūs. Dydį rašo 32, bet gal labiau 32-33.... Vidpadis apie 21.5 cm, išorinį padą matuojant- apie 22,5 cm. Plačiai pėdai netiks. Pradinė kaina buvo 56 Eur, su akcija pirkom už 40 Eur . Be defektų. Kur odinės detalės- oda buvo padaryta kaip sendinta , o kitur- zomšas. Realiai atrodo geriau nei foto. Kaina-14 eur
Lurchi basutės 32 dydžio, mano berniuko avėtos, lipukai puikiai veikia, tik užkulniuko medžiagytė pasitrynus, bet ji minkštutė, avėti netrukdo. Vidpadis- apie 21 cm. Kaina-14 eur
Botai spalvingi 32 dydžio, avėti dvi vasaras lietingomis dienomis, tvarkingi, vidpadukus paploviau, jų viršutinė mėlyna medžiagytė pasidėvėjusi.Vidpadis apie 21,3 cm (matuota iki tokio užlenkimo, nes kai įsideda, tai jis vos paeina į viršų. Kaina-8 eur
Ortopediniai vidpadukai 31 dydis, pirkti ortopedinių prekių parduotuvėj, tvarkingi ir švarūs. Gamintojas: Emsold (Vokietija). Jie tvirti, neišsidėvi.Kaina-6 eur.
Vilnius, siunčiu
Pavasariniai/rudeniniai batukai 32-33 dydis(vidp. apie 21.5 cm) sendintos odos. Mano berniuko vieną sezoną avėti batukai, labai patogūs. Dydį rašo 32, bet gal labiau 32-33.... Vidpadis apie 21.5 cm, išorinį padą matuojant- apie 22,5 cm. Plačiai pėdai netiks. Pradinė kaina buvo 56 Eur, su akcija pirkom už 40 Eur . Be defektų. Kur odinės detalės- oda buvo padaryta kaip sendinta , o kitur- zomšas. Realiai atrodo geriau nei foto. Kaina-14 eur
Lurchi basutės 32 dydžio, mano berniuko avėtos, lipukai puikiai veikia, tik užkulniuko medžiagytė pasitrynus, bet ji minkštutė, avėti netrukdo. Vidpadis- apie 21 cm. Kaina-14 eur
Botai spalvingi 32 dydžio, avėti dvi vasaras lietingomis dienomis, tvarkingi, vidpadukus paploviau, jų viršutinė mėlyna medžiagytė pasidėvėjusi.Vidpadis apie 21,3 cm (matuota iki tokio užlenkimo, nes kai įsideda, tai jis vos paeina į viršų. Kaina-8 eur
Ortopediniai vidpadukai 31 dydis, pirkti ortopedinių prekių parduotuvėj, tvarkingi ir švarūs. Gamintojas: Emsold (Vokietija). Jie tvirti, neišsidėvi.Kaina-6 eur.
Vilnius, siunčiu
Nauji inkariukai
Nuostabus stilingi NEXT kedukai / bateliai su auliukais. 32 dydis. Vidpadis 20,5 cm, dydis 13 UK. Lipukai tvirti. Kaunas, kitur siunciu 9 eur
Dailus klasikiniai lakuoti juodi batai berniukui. 32 dydis. Vidpadis 20,5 cm, Uzsideti kelis kartus per progas. Kaunas, kitur siunciu 11 eur
Dailus klasikiniai lakuoti juodi batai berniukui. 32 dydis. Vidpadis 20,5 cm, Uzsideti kelis kartus per progas. Kaunas, kitur siunciu 11 eur
33 dydzio nauji juodi odiniai batukai. Kvėpuojantys, lengvučiai, lankstūs, atitinka dydį. Kokybiški, patogiai užsiklijuoja lipuku. 23 eur Kaunas, kitur siunciu
Dėvėti Keen kedukai, Dydis 33-34, 21cm padas. Batai labai kokybiški, idealūs žygiams, nes turi neslidų padą ("Kalnų batai"), yra neperšlapami, tvirtai prilaiko pėdą, "kvėpuojantys", todėl koja neprakaituoja. Kaina 15 Eur, Vilnius
lengvuciai nauji "Timberland"
https://www.musumazy...auji-timberland
https://www.musumazy...auji-timberland
[attachment=254347:043ce_ZA4w5g6aCkm9nfa2uyH8rY7k1.jpg][attachment=254348:03288_JWQ5zubSSmrQSKefoytD1fzU1.jpg]Ecco kedukai. Bukle labai gera, saugoti, myleti. Dydis 30. Kaina 18EUR. Siunciu