Pavasariniai/rudeniniai batukai
32-33 dydis(vidp. apie 21.5 cm)
sendintos odos. Mano berniuko vieną sezoną avėti batukai, labai patogūs. Dydį rašo 32, bet gal labiau 32-33.... Vidpadis apie 21.5 cm, išorinį padą matuojant- apie 22,5 cm. Plačiai pėdai netiks. Pradinė kaina buvo 56 Eur, su akcija pirkom už 40 Eur . Be defektų. Kur odinės detalės- oda buvo padaryta kaip sendinta , o kitur- zomšas. Realiai atrodo geriau nei foto. Kaina-14 eur

Lurchi basutės
32 dydžio, mano berniuko avėtos, lipukai puikiai veikia, tik užkulniuko medžiagytė pasitrynus, bet ji minkštutė, avėti netrukdo. Vidpadis- apie 21 cm. Kaina-14 eur

Botai spalvingi
32 dydžio, avėti dvi vasaras lietingomis dienomis, tvarkingi, vidpadukus paploviau, jų viršutinė mėlyna medžiagytė pasidėvėjusi.Vidpadis apie 21,3 cm (matuota iki tokio užlenkimo, nes kai įsideda, tai jis vos paeina į viršų. Kaina-8 eur

Ortopediniai vidpadukai
31 dydis, pirkti ortopedinių prekių parduotuvėj, tvarkingi ir švarūs. Gamintojas: Emsold (Vokietija). Jie tvirti, neišsidėvi.Kaina-6 eur.

Vilnius, siunčiu
Papildyta:Primigi batukai su auliuku pavasariui/rudeniui,
34 dydis, mano berniuko avėti tik išeigai, labai geros būklės. Oda/versta oda. Iš vidinės pusės yra užtrauktukas, tai labai patogu apsiauti. Puiki kokybė. Kaina-39 eur

Vilnius, siunčiu