Sveikos, as irgi jungiuosi i sia grupe. Norejau pasidometi ar kuri vartojote vaistus gimdos gleivinei auginti ir kada Jums rekomendavo juos nutraukti? Aciu.
Sveika, vartojau Estrofem 1mg (vieną kartą vakare), nes man nebūdavo mėnesinių. Kai nusprendėm susilaukti vaikų, tai padidino estrofem dozę į 2mg ir dar papildomai Femoston. Abu vartojau 4 mėnesius, gleivinė gerai užaugo ir pradėjom stimuliacijas. Pirmąją stimuliaciją darėm be gleivinės vaistų, tai gavos 1 folikulas... Nekas žodžiu. Pasiskundžiau daktarui, kad mėnesinės tapo nebe tokios skaudžios, nes anksčiau tekdavo gerti Ibumetin nuo skausmo, nes ant tiek skaudėdavo. Tai kitai stimuliacijai paskyrė vėl estrofem 2mg ir dar man pasiūlius priėmėm sprendimą didinti dozę nuo ovitrelle 75 iki 150 ir tikėtis 4 ar 5 folikulų.
Man vėl atėjus pas jį, klausė ar jaučiu kažką, sakiau kad nieko Tai kai pasižiūrėjo į vidų, sako kai taip pasakei maniau, kad nieko ir nebus užaugę O gavosi 14 per abi puses. Tai ėmėm IVF, nes kai toks rezultatas tai sėkmingai pastoti yra praktiškai tik toks variantas. Nes su 14 folikulų man nebūtų leidę toliau stimuliuotis, nes galėjo paskui ir 6 vaikai užkibti arba kitas variantas mažinti dozę ir tikėtis, kad kažkas pilnai iš jų subręs, jog dar galėčiau pastoti.
Atlikus IVF ir pastojus toliau vartojau estrofem 2mg (kaip ir prieš tai 2 kartus per dieną) bei crinone kremą 3 kartus per dieną. Nustojau juos vartoti maždaug 12 nėštumo savaitę, kai vaikas pats pradeda gaminti hormonus.
O taip tai visą laiką vartojau estrofem, jei turi panašių problemų su mėnesinėm, kad nebūdavo, tai patarčiau per stimuliacijas irgi estrofem vartoti, gal ir padidintą dozę. Nes kaip man tai gleivinės vaistai daug ką davė rezultatui, jog pastojau
<div>
<p>Sveikos, as irgi jungiuosi i sia grupe. Norejau pasidometi ar kuri vartojote vaistus gimdos gleivinei auginti ir kada Jums rekomendavo juos nutraukti? Aciu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sveika, vartojau Estrofem 1mg (vieną kartą vakare), nes man nebūdavo mėnesinių. Kai nusprendėm susilaukti vaikų, tai padidino estrofem dozę į 2mg ir dar papildomai Femoston. Abu vartojau 4 mėnesius, gleivinė gerai užaugo ir pradėjom stimuliacijas. Pirmąją stimuliaciją darėm be gleivinės vaistų, tai gavos 1 folikulas... Nekas žodžiu. Pasiskundžiau daktarui, kad mėnesinės tapo nebe tokios skaudžios, nes anksčiau tekdavo gerti Ibumetin nuo skausmo, nes ant tiek skaudėdavo. Tai kitai stimuliacijai paskyrė vėl estrofem 2mg ir dar man pasiūlius priėmėm sprendimą didinti dozę nuo ovitrelle 75 iki 150 ir tikėtis 4 ar 5 folikulų.</p>
<p>Man vėl atėjus pas jį, klausė ar jaučiu kažką, sakiau kad nieko Tai kai pasižiūrėjo į vidų, sako kai taip pasakei maniau, kad nieko ir nebus užaugę O gavosi 14 per abi puses. Tai ėmėm IVF, nes kai toks rezultatas tai sėkmingai pastoti yra praktiškai tik toks variantas. Nes su 14 folikulų man nebūtų leidę toliau stimuliuotis, nes galėjo paskui ir 6 vaikai užkibti arba kitas variantas mažinti dozę ir tikėtis, kad kažkas pilnai iš jų subręs, jog dar galėčiau pastoti. </p>
<p>Atlikus IVF ir pastojus toliau vartojau estrofem 2mg (kaip ir prieš tai 2 kartus per dieną) bei crinone kremą 3 kartus per dieną. Nustojau juos vartoti maždaug 12 nėštumo savaitę, kai vaikas pats pradeda gaminti hormonus. </p>
<p> </p>
<p>O taip tai visą laiką vartojau estrofem, jei turi panašių problemų su mėnesinėm, kad nebūdavo, tai patarčiau per stimuliacijas irgi estrofem vartoti, gal ir padidintą dozę. Nes kaip man tai gleivinės vaistai daug ką davė rezultatui, jog pastojau</p>
As laukiuosi 9 savaite, esu po ivf su saldytais, siuo metu dar geriu vaistus gimdos gleivinei auginti, sia savaite geriu tik po viena tablete ir nuo kitos savaites turiu pilnai nutraukti. Pradziai naudojau po tris tabletes i diena, o po apziuros beveik pries dvi savaites liepe mazinti, viena savaite geriau po dvi tabletes o sia po viena geriu ir nuo kitos savaites turiu nebegerti, bet taip baiminuosi kad viskas butu gerai.
Aš irgi baiminaus kai reikėjo nutraukti, tai dar kelias dienas pagėriau po 1 tabletę, o paskui nutraukiau ir nešiojaus rankinėj, jei būtų koks tepliojimas ar skausmas kaip per mėnesines, tai būčiau puolus vėl gert Bet nieko nenutiko, viskas gerai
Kokius šaldytus dėjotės? Gal jei blastocistą žinot kokios kokybės buvo? Ten pvz 4AA, 3AB ir pan
o kiek jus turejot IVF ir kur daret nes man 3 ivf nepavyko o saldyti nelieka
o kiek jus turejot IVF ir kur daret nes man 3 ivf nepavyko o saldyti nelieka
Aš tai VK dariaus, man pirmas IVF. Man buvo 14 folikulų, išpunktavo 6, 5 apsivaisino. Vieną įsodino 2 dienų 4 ląstelių, kitas laikė iki blastocistų, iš 4 liko 3 blastocistos.
Kokybė 4AA, 1AA ir 1AA. 4AA įsodino, o du 1AA užšaldė.
Manau išeitų gal kažkas ir iš du 1AA blastocistų Nes IVF statistikoje mačiau, kad ir iš 1AB pavyko ten vienai pastoti.
Šiaip kiek esu toj temoj skaičius, tai atkreipiau dėmesį, kad pagrinde nesivysto jei būna problemos su vyro sperma, nes juk ta sperma kaip sakant turi užvesti tą varikliuką, kad imtų daugintis ląstelės ir paskui net plaktų maža širdelė. Kas pagalvojus čia yra tikrai stebuklas, kaip iš tokių mažų dalykėlių gali turėti tiek daug energijos.
As Ivf dariausi Vokietijoje, nes siuo metu cia ir gyvenu. As turejau viso 5 Ivf, Per pirma Ivf niekas neuzkibo, antra Ivf po stimuliacijos ispunktavo tik dvi kiausialastes ir jos neapsivaisino, todel nebuvo ka sodinti per 3 Ivf subrendo 15, ispunktavo 10 o apsivaisino 7 bet si karta irgi nebuvo kibimo, veliau dareme su saldytais embrionais irgi nebuvo kibimo, o sis kartas buvau nusprendusi kad bus paskutinis ir daugiau nebeplanavome, nes tikrai labai pavargau nuo tu nesekmingu Ivf, man sodino geguzes 15 diena 2 dienu atsildytus embrionus, bet tikrai nieko nebesitikejau, maniau eilini karta pamatysiu nestumo teste viena juostele, ir kaip tik buvome grize i Lt atostogu ir kai pasidariusi NT pamaciau ryskias dvi juosteles tai buvo sioks toks sokas nes tikrai nebesitikejau, bet bent jau kolkas viskas klostosi gerai tik va dabar ta baime del tu vaistuku nutraukimo :-(
Papildyta:
<p> </p>
<p>Kokius šaldytus dėjotės? Gal jei blastocistą žinot kokios kokybės buvo? Ten pvz 4AA, 3AB ir pan</p>
Dejo dvieju dienu , atsilde sestadieni o pirmadieni jau idejo.
O vieną jums dėjo ar du, tris?
Triju Vokietijoje nededa, viena arba du, as visus kartus dejau po du.
Jūs, berods, santaroje darėtės. Labai gaila, kad nepavyko
sveikinu
ne ne santaroje o klp
Aciu, bet viskas dar taip trapu