Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(ruth24 @ 2017 06 19, 10:13)
Šiuos įsakymus buvau radusi, bet ir čia nėra nei vieno žodžio apie pačius vaistus...kažkodėl jie aprašo gan smulkiai visas prcedūras, bet apie vaistus niekur neužsimenama hmm.gif Juk, iš esmės, visa kaina ir yra vaistai...palyginus su vaistų kainomis, visa kita yra gan nedidelės išlaidos.
Gal kas jau esat kitose klinikose, negu VK buvę? Bandžiau teirautis BAK, bet atsakymą gavau "smulkiau vizito metu" biggrin.gif

gonali ir ovitrelle kompensuoja 100 proc.
Atsakyti

Belle kaip tu? Viskas gerai? Kaip jautiesi?  :nestuke  :wub:  as laukiu atsakymu tytyrimo.. jau net nzn kaip laika prastumt... 😇😇😇

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 06 20, 12:14)
<p>Belle kaip tu? Viskas gerai? Kaip jautiesi?  nestuke.gif  wub.gif  as laukiu atsakymu tytyrimo.. jau net nzn kaip laika prastumt... 😇😇😇</p>

Gerai as. Na bisku blogumai visokie uzeina bet nesmarkiai, negaliu labai skustis. 9-ta savaite eina, penktadieni apziurai, tai nesulaukiu wub.gif
Atsakyti

Labukas merginos. Mano beta šiandien 103,5 .  Penktadieni buvo 19.8 . Tai cia gerai ar kaip?

Atsakyti

Labukas merginos. Mano beta šiandien 103,5 .  Penktadieni buvo 19.8 . Tai cia gerai ar kaip?

Rezultatas geras, padidėjo kaip priklauso.  :D

Atsakyti

Rezultatas geras, padidėjo kaip priklauso.  :D

Sakai? 😇😇😇😇 daktare tikėjosi didesnių. Na bet pagal mūsų paskaičiavimus ( mano ir vyro) tai dauginosi kas dvi dienas visai neblogai. O Dieve, toks stresas.. šeštadienį reikės pakartoti,pažiūrėti ar vis auga. Ir išrašė leidžiamo progesterono,tai ji iškarto mane perspėjo,kad skauda kai jį leidi esi ir po jo.. 

Kaip tavo nėštumas? Lengvai einasi?

Atsakyti

Sakai? 😇😇😇😇 daktare tikėjosi didesnių. Na bet pagal mūsų paskaičiavimus ( mano ir vyro) tai dauginosi kas dvi dienas visai neblogai. O Dieve, toks stresas.. šeštadienį reikės pakartoti,pažiūrėti ar vis auga. Ir išrašė leidžiamo progesterono,tai ji iškarto mane perspėjo,kad skauda kai jį leidi esi ir po jo.. 

Kaip tavo nėštumas? Lengvai einasi?

Kai šeštadienį darysies tai turėtų būtų nemažiau 414. Tai jei viršys būk rami :) Dėl progesterono tai jei tau jo trūksta tai būtinai turi vartoti papildomai. Leidžiami geriausi, gerai pasisavinami. Aš naudojau Crinone kremuką 3 kartus per dieną, čia buvo man max dozė, pas mane jis labai žemas būdavo. Gali paskirti ir utrogestano, bet kad nors jo ir dozė ten rašoma didesnė, bet jį žymiai sunkiau pasisavina, o jei dar liepia jį gerti, o ne kištis tai būsi labai mieguista, nepatartina vairuoti. Tik crinone kremas vienas vnt 5 eurai (bent mano klinikoj).

Progesteroną reikia vartoti kažkur iki 12 sav, paskui vaikas pats gamina hormonus :) Kai pajausi judesiukus (apie 16-18-20sav), tai bus žymiai ramiau paskui :) Nes vis kumščiuos ir žinosi, kad viskas OK :)

Mano nėštumas tai lengvas, tik pradžia sunkoka :D Nors pasisekė iš antros stimuliacijos :D Nes teko IVF atlikti dėl 14 folikulų išaugimo :D Nevėmiau nei karto, hormonai nesiautėja - vyro niekur nesiuntinėju su prašymais, nebūnu labai pikta :D Alkis nekamuoja, valgau kaip įprastai. Tik jau dabar tokios savaitės kai kas savaitę svoris auga po 500g :D Tai jau turiu apie 11kg pliuso :D Kitą pirmadienį į dekretines išeinu :D Bus poilsis pagaliau :) Jau 7 mėn, bet kai skaičiuoji kiekvieną savaitę ir bijai, kad kas neatsitiktų, tai tas laikas labai ilgas, ypač iki 18sav, kol pajaučiau judesiukus :)

Jei kils klausimų gali ir žinute asmeniškai parašyti, esu daug išklausinėjus savo ginekologo, viskas man rūpėjo ir dabar galiu patarti :D Net dėl progesterono susibarėm, kuris geresnis, utrogestan ar crinone :D :D Nes utrogestan dozė didesnė, tai norėjau šito. Bet man paskui išaiškino kas geriau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 20 birželio 2017 - 21:51

Akitta aš dabar naudoju Progefik 200mg. 2 ryte ir 2 vakare. Plius aspirinetta  (jaučiu aspirinas lietuviškai) climara 50 pleistrus estradiolo 4 kas savaite. Tai dabar kai karšta belenkaip čia,tai daug dažniau aš juos keičiu. O to leidžiamo progesterono bijau kaip nežinia ko. Nes pati daktare pasakė,kad skauda. Aišku ne būčiau aš jeigu ne pažiūrėčiau intike 😣 tai panos pasakoja,kad skausmas iki tiek,kad iki ašarų... ir siaip kai pagalvoji,aišku,kas mes padarytume viską,kad tik nėštumas praeitu gerai,bet kai paskaitau panų,kurios pastoja natūraliai,joms kažkaip viskas paprasčiau praeina. T.y. ne stresuoja tiek kiek mes. As jaučiu per šitas dienas porą kilų tikrai numesiu😓😓😓😓 o dar kai pasakė,kad tikėjosi didesnių hcg rezultatų,tai vos neapsiverkaiu . Žodžiu stresas.  Aš tą progesteroną pvz kai isidedu pries miegą - viskas OK,beveik ne išbėga. Dieną nors įsidėjus bunu beveik atsigulus ant sofos kokia valandą su puse,man jis vistiek išbėga.  Aš nesuprantu kodel? Gal man jį pabandyt išgert? Nes nedirbu šiuo periodu ,nevairuoju.. kaip galvoji?

Atsakyti

Crinone įsidėjus patartina pasivaikščioti, geriau pasisavina

Atsakyti

Kad man jie iškrenta.  Ta prasme ne visa kapsule,bet nemoku paaiškinti. 😣😣 as db net galvoju,kad ir skauda tas leidžiamas,bet bent organizmas ji pasisavina. 

Atsakyti

kad išbėga natūralu. o leidžiamas nėra toks baubas, kaip jums atrodo ;)

vitaminų kažkada teko leistis, tai kad ir kaip lėtai leisdavo, atrodydavo, kad koją net sutraukia, o progestan pati susileidžiu be didelio vargo, keletą minučių palaikau rankoje prieš leisdama, nusiperku švirkštų su ilgesne adata ir storesne, nes taip lengviau susitraukia į švirkštą  ir lėtai suleidžiu, poto truputį pamasažuoju, jeigu guziukas atsiranda, dedu žalio kopūsto

Kad man jie iškrenta.  Ta prasme ne visa kapsule,bet nemoku paaiškinti. 😣😣 as db net galvoju,kad ir skauda tas leidžiamas,bet bent organizmas ji pasisavina. 

Atsakyti

Pati?? Aš stimuliacijas pati dariausi,bet šitą ir užpakalį,tai ne ne ne.. bijau. O kopūstas kuom padeda? Aš girdėjau,kad reikia labai lėtai leisti,pries tai sušildyti leidimo vietą ir ampulę . Na žiūrėsimman svarbiausia,kad pavyktų mano žirniuką 😍 išsaugoti

Atsakyti