Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(-Vėja- @ 2017 06 14, 21:25)
Aš kai buvau VK praeitą savaitę išrašų pasiimt, tai užklausiau sesutės dėl kompensavimo.. tai irgi tikino kad jau teikia kompensacijas-dalines.. t.y. kompensuoja ne visus vaistus, bet gonalį ir ovitrelį tai kompensuoja... o kadangi vaistai ir sudaro didžiąją dalį tai kažkaip net nesusimąsčiau kad tokią sumą dar patiems reikia turėt 😨

Dėl pačios procedūros, tai taip-kompensuoja tik bazinę kainą, jeigu niekas nepasikeitė nuo to laiko kai domėjausi... na bet vis geriau nei nieko...

Kazkoks kosmosas;( kompensuoja,bet ne kompensuoja...tai is esmes,jei negali sau leist tu 1500 eur,tai tiek tos naudos is viso istatymo ir kompensavimo:((( o gal kas zinot,kur aiskiai parasyta,kokie vaistai kompensuojami? Ir ka reikia "dalines kompensacijos" - juk turetu but pilnos. Jei yra dalines,tai vadinas kazkas ir pilnaa kompensacijas teikia?
Ir kas ta "bazine kaina"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 14 birželio 2017 - 21:35

Sveikos, 

ką ir kiek kompensuoja yra patvirtinti sveikatos apsaugos ministro įsakymai 

2016.gruodžio 20d. Nr V-1452 ir šio įstatymo bazinių kainų pakeitimas 2017 kovo 17d. Nr V-322

Atsakyti

Kaip suprantu bazines kainas komensuoja, o  privačiose klinikose ju kaina triguba,tai tik dalis gaunasi, santarose kokia Ivf kaina? Kaip suprantu irgi didesnė nei bazinė?

Sveikos, 

ką ir kiek kompensuoja yra patvirtinti sveikatos apsaugos ministro įsakymai 

2016.gruodžio 20d. Nr V-1452 ir šio įstatymo bazinių kainų pakeitimas 2017 kovo 17d. Nr V-322

Atsakyti

Labukas merginos 🤗 Kaip jūs? Karts nuo karto pasirodydavau čia.. Žodžiu aš šiek tiek,nu ne šiek tiek, o daug, sunerimusi! Birželio 6 dieną man i kėlė šaldytą pingvinuką 3 dienų 7 celiulių. Paskyrė testo dieną 20 birželio.10 dpi(vakar)po pietų (taigi ne su rytiniu šlapimu) pasidariau testą. Po minutės,gal mažiau, parodė vaiduokliuką. Šiandien ryte ( 11dpi) pakartojau - ryškesnė linija. Nuvarėm pasidaryti hcg. Rezultatai 19.8 paskambinau savo daktarei,sakė kad geras rezultatas,ypač dėl to,kad pasidariau 4 dienom anksčiau ir liepė pakartoti (apsimesti,kad nieko šiandien nedariau) tyrimą 20 birželio.

Pasiskaitinėjau intike,nu man atrodo mažokas rezultatas? Ar aš per dedu? Kaip jūs manot? 🤗😘😘

Atsakyti

Labukas merginos 🤗 Kaip jūs? Karts nuo karto pasirodydavau čia.. Žodžiu aš šiek tiek,nu ne šiek tiek, o daug, sunerimusi! Birželio 6 dieną man i kėlė šaldytą pingvinuką 3 dienų 7 celiulių. Paskyrė testo dieną 20 birželio.10 dpi(vakar)po pietų (taigi ne su rytiniu šlapimu) pasidariau testą. Po minutės,gal mažiau, parodė vaiduokliuką. Šiandien ryte ( 11dpi) pakartojau - ryškesnė linija. Nuvarėm pasidaryti hcg. Rezultatai 19.8 paskambinau savo daktarei,sakė kad geras rezultatas,ypač dėl to,kad pasidariau 4 dienom anksčiau ir liepė pakartoti (apsimesti,kad nieko šiandien nedariau) tyrimą 20 birželio.

Pasiskaitinėjau intike,nu man atrodo mažokas rezultatas? Ar aš per dedu? Kaip jūs manot? 🤗😘😘

Labas, pasidaryk poryt dar hcg ir tada pagal rezultatus žinosi. Kas dvi dienas turėtų padvigubėti hcg, gali būti kad net patrigubėja. 

Manau rezultatas geras, pas mane irgi panašus buvo, tik aš dariaus 14 dpi ir buvo apie 44, po dviejų dienų patrigubėjo :) Dabar septintas mėn tuoj bus lėlytei pilvely :)

Atsakyti

Tai aš šiandien pasidariau testą ne su rytiniu šlapimu. Apie 18val kažkur. Jautrumas jo 25mUi/ml ir man parode "nėščia 1-2 ssvaitės" kur pries tai vis parodydavo,kad ne nėščia.  :angel2:  vos ne apsiverkiau iš laimės. Kaip galvoji,gal man jos padidėjo? Hcg?  :wub:​ 

Sveikinimai!!! :wub:  o kelintOS dienos tau įkėlė embrionuką?

Aš taip bijau,prisiskaičiau intike visokių istorijų. Tai baisu dabar😐

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 17 birželio 2017 - 22:24

Kasdien HCG didėja, Jei vakar buvo 19,8, tai šiandien 29,7 minimum, o ryt 39,6 minimum. Kas dvi dienas padvigubėja ar net patrigubėja. Ir HCG didėja iki ten kažkelinto mėnesio, o paskui regis mažėja. Bet čia normalu.

Buvo 14 folikulų, iškėlė 6, apsivaisino 5 ir visi vienodos kokybės buvo dviejų dienų, kas sakė yra retas dalykas, kad visi puikios kokybės ir visi vienodo dydžio (4lastelių). Augino iki blastocistų. 

Man įkėlė 2 dienų 4 ląstelių (puikios kokybės) ir blastocistą 4AA kokybės (5AA yra geriausia). 

Liko dar 2 blastocistos 1AA kokybės. Bet bandysim paskui ir su tokia kokybe vaikelio susilaukt  :) Gal pasiseks

Aš skaičiau IVF statistiką ir žinok dar ne tokių HCG ir mažiau ląstelių būna, ir vis tiek susilaukia šio vaikelio. 

Ląstelių skaičius pagal dienas:

2 dienų - 4 ląstelių 

3 dienų - 8 ląstelių

5dienu (blastocistos)- daug ląstelių, 5AA kokybė geriausia

Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2017 06 15, 08:29)
<p>Sveikos, </p><p>ką ir kiek kompensuoja yra patvirtinti sveikatos apsaugos ministro įsakymai </p><p>2016.gruodžio 20d. Nr V-1452 ir šio įstatymo bazinių kainų pakeitimas 2017 kovo 17d. Nr V-322</p>

Šiuos įsakymus buvau radusi, bet ir čia nėra nei vieno žodžio apie pačius vaistus...kažkodėl jie aprašo gan smulkiai visas prcedūras, bet apie vaistus niekur neužsimenama hmm.gif Juk, iš esmės, visa kaina ir yra vaistai...palyginus su vaistų kainomis, visa kita yra gan nedidelės išlaidos.
Gal kas jau esat kitose klinikose, negu VK buvę? Bandžiau teirautis BAK, bet atsakymą gavau "smulkiau vizito metu" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Gal kuri turi parduoti Imunoglobulino?
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 06 17, 22:21)
<p>Tai aš šiandien pasidariau testą ne su rytiniu šlapimu. Apie 18val kažkur. Jautrumas jo 25mUi/ml ir man parode "nėščia 1-2 ssvaitės" kur pries tai vis parodydavo,kad ne nėščia.  angel.gif  vos ne apsiverkiau iš laimės.

Lunatika laikau kumscius uz tave 4u.gif 4u.gif
Pranesk kai bus ziniu.
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2017 06 19, 09:13)
Šiuos įsakymus buvau radusi, bet ir čia nėra nei vieno žodžio apie pačius vaistus...

Prie isaktmo yra priedas su vaistu kainomis.
Atsakyti

Labas, gal kaune lankotes pas kokia neprivacia ginekologia? Reikia siuntimo del IVF? 

Atsakyti