Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos merginos.ar yra tokiu kurios daret fet su vaistais stabdanciais cikla?(purskiami i nosi)niekur nerandu informacijos :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos.ar yra tokiu kurios daret fet su vaistais stabdanciais cikla?(purskiami i nosi)niekur nerandu informacijos :hmm:​ 

Kazkuris mano ivf buvo au purskalu i nosi.. kas domina konkreciau?

Atsakyti

Na man gydytoja antra fet siulo su siuo vaistu nes nei icsi nei pirmas fet naturaliam cikle nepavyko, net kibimo nebuvo.Tai kadangi turim dar du saldytus siulo daryti su siais vaistais. Nelabai turiu vilciu kad sikart bus kazkas geriau bet... Gal pamenat kokia ju kaina? Kaip pacios savijauta juos leidziantis ar nebuvo kazkokiu salutiniu poveikiu?

Atsakyti

Na man gydytoja antra fet siulo su siuo vaistu nes nei icsi nei pirmas fet naturaliam cikle nepavyko, net kibimo nebuvo.Tai kadangi turim dar du saldytus siulo daryti su siais vaistais. Nelabai turiu vilciu kad sikart bus kazkas geriau bet... Gal pamenat kokia ju kaina? Kaip pacios savijauta juos leidziantis ar nebuvo kazkokiu salutiniu poveikiu?

Apie koki purskala konkreciai kalbi? Nes gal ju skirtingu yra nezinau.dabar man uztrigo ka as turejau.supre..kazkas gal..nebezinau.yra visas buteliukas, bet ne namie tai negaliu paziuret pavadinimo.

Jie purskiami i nosi kaip kad per sloga pvz purskalas.

Del kainos nepasakysiu, nes as ne lt dariau, kompensuojami vaistai buvo.

Pasalinio poveikio neturejau, man tiko jie ir stimiavos po to gerai, tik kas nepavyko uzkibt...

Atsakyti

Taip taip pavadinimas kazkas supre..😀ir as tiksliai nepamenu.na laukiu vizito pas gydytoja viska suzinosiu tiesiog buvo idomu kitu patirtys☺aciu uz atsakyma :)​ 

Atsakyti
Merginos, kas žinot apie tuos embrionų kokybės žymėjimus.. šiand atsiėmiau nesėkmingo IVF lapus nes norėsiu kažkada vėl darytis, o gydytoja tada taip ir neįvardijo kokios kokybės buvo įsodinimas... tai radau kad buvo parašyta 2 po 2A (2dienų) kuriuos sodino ir 2 po 2AB kurie nustojo augti ir nebeliko ką šaldyti...

Šiaip įdomu kokia čia ta kokybė
Atsakyti
Labas,
Turiu buteliuką leidžiamo progesterono, Kaune. Rasykit į az jei kam reikia.
Atsakyti
Labas mergaites,
Tai pasirodau, tai dingstu ax.gif
Esmė nesikeičia - mes vis dar tik dviese su MB.

Buvau ka tik VK pas U. Tai jus man blondinei paaiskinkit, kaip gali buti, kad esant kompensavimo istatymui ir visam mehcanizmui jau veikiant, vistiek atliekant pilna IVF reikia apie 1500 eur susimoketi uz vaistus???
Nieko nesuprantu, kojom nutirpusiom sedziu blink.gif
Gal kas turit po ranka koki oficialu dokumenta, kur butu aiskiai parasyta, kad kompensuojama, kas ne?
Atsakyti

Labas mergaites,
Tai pasirodau, tai dingstu ax.gif

Buvau ka tik VK pas U. Tai jus man blondinei paaiskinkit, kaip gali buti, kad esant kompensavimo istatymui ir visam mehcanizmui jau veikiant, vistiek atliekant pilna IVF reikia apie 1500 eur susimoketi uz vaistus???
Nieko nesuprantu, kojom nutirpusiom sedziu blink.gif
Gal kas turit po ranka koki oficialu dokumenta, kur butu aiskiai parasyta, kad kompensuojama, kas ne?

Tai VK ir nera kompensuojamas IVF. Todel moketi ir reikia

Atsakyti
Nu tada as nieko nesuprantu. Man buvo pasakyta, kad kompensuojam yra dalis vaistu, tyrimai, konsultacijos...o kita dalis vaistu (pvz. pregnyl) nekompensuojama...bandau ieskot informacijos, kas tiksliai yra kompensuojama, bet kazkaip nesekmingai...
O yra klinika, kurioje viska normaliai kompensuojama? Na tie garsieji "visi 3000 eur" uz 1 IVF?

QUOTE(crazy bee @ 2017 06 14, 20:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ruth24" data-cid="71676685" data-time="1497460200"><div><p>Labas mergaites,
Tai pasirodau, tai dingstu vartotojo įkelta nuotrauka

Nieko nesuprantu, kojom nutirpusiom sedziu vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kas turit po ranka koki oficialu dokumenta, kur butu aiskiai parasyta, kad kompensuojama, kas ne?</p></div></blockquote><p>Tai VK ir nera kompensuojamas IVF. Todel moketi ir reikia</p>

Atsakyti

jeigu aš gerai suprantu, tai nėra kompensuojami 3000 niekur, bet pataisykit jeigu klystu, nes pati nedarau o tik iš kitų kalbų. ir kiek žinau kompensuojama 470 eur nuo IVF kainos ir stimuliuojantys vaistai, Gonalis ir Ovitrelis, o likusi suma už IVF, šaldymas, blastocistų auginimas nekompensuojama. o tyrimai ir konsultacija, berods kompensuojami tik santariškėse

taip pat mano žiniomis, reikia sumokėti visą sumą už IVF, paskui tuos 470 eur. grąžina

pataisykit, kas žinot, jeigu nusišneku :) nes tikrai norėtųsi žinoti kaip yra iš tikrųjų

Nu tada as nieko nesuprantu. Man buvo pasakyta, kad kompensuojam yra dalis vaistu, tyrimai, konsultacijos...o kita dalis vaistu (pvz. pregnyl) nekompensuojama...bandau ieskot informacijos, kas tiksliai yra kompensuojama, bet kazkaip nesekmingai...
O yra klinika, kurioje viska normaliai kompensuojama? Na tie garsieji "visi 3000 eur" uz 1 IVF?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 14 birželio 2017 - 20:07
Aš kai buvau VK praeitą savaitę išrašų pasiimt, tai užklausiau sesutės dėl kompensavimo.. tai irgi tikino kad jau teikia kompensacijas-dalines.. t.y. kompensuoja ne visus vaistus, bet gonalį ir ovitrelį tai kompensuoja... o kadangi vaistai ir sudaro didžiąją dalį tai kažkaip net nesusimąsčiau kad tokią sumą dar patiems reikia turėt 😨

Dėl pačios procedūros, tai taip-kompensuoja tik bazinę kainą, jeigu niekas nepasikeitė nuo to laiko kai domėjausi... na bet vis geriau nei nieko...
Atsakyti