Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(-Vėja- @ 2017 05 30, 08:46)
Gal galit parašyt kas konkrečiai turi būti siuntime nurodyta?
Jeigu nenorit forume, tai bent AŽ.. būčiau dėkinga🙂

Aš po histeroskopijos.. rado polipus.. pašalino.. kaip supranru tai irgi galėjo turėt įtakos nesėkmingam ivf...

O jau po histeroskopijos.. O tau jautėsi tie polipai? Na ar skaudėdavo ciklo metu? Ar daug jų buvo?
Sveik smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai reikia utrogestan 200 ? Turiu beveik tris dezutes.
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 05 30, 20:45)
O jau po histeroskopijos.. O tau jautėsi tie polipai? Na ar skaudėdavo ciklo metu? Ar daug jų buvo?
Sveik smile.gif

Kadangi pas mane buvo tik tik pati ciklo pradžia, tai buvo sunku įvardinti tuos polipus kaip supratau.. platesni atsakymai bus atsiųsti tik po 5sav.. bet sakė gimdos sienelės storokos išvešėjusios.. tai pavalė ar kažką ten... o skausmai tai pas mane būdavo pirmomis ciklo dienomis tokie kad dažniausiai be tabletės be šansų.. o prieš prasidedant mmm -kokias 5-6d maudimą jausdavau... tik nžn kiek tai susiję su tais polipais..
Papildyta:
QUOTE(JuMalu @ 2017 05 30, 14:22)
Jei ruošiatės IVF kitur tai manyčiau verta turėti su savimi viską kas buvo daryta VK  mirksiukas.gif Gricius kai pažėjo, sakė oj kaip gerai, kad viską turit, kitu atveju tektų kartoti daugelį tyrimų, matosi kaip kiaušidės į skirtingus stimuliacinius vaistus reagavo ir pan, atsižvelgs manau sekančiai stimuliacijai kai bus daroma IVF. Nes tikriausiai nlb nepasitikėtų tik mano žodžiu, jog kitas ginius sakė, jog viskas ok smile.gif

Jei nepaslaptis, ar VK nieko nekomentavo, kodėl nepasisekė IVF? Vieną kartą darėtės VK? Mane tai atbaido kainos jų, nežinau ką reiktų daryti jei IVF nebūtų kompensuojama, reiktų tikriausiai kokius metus taupyti keliems IVF ir tikėtis stebuklo blink.gif

Ivf darėmės 1 kartą.. 1 kartą buvau pastojus, bet nesėkmingai... anksti persileidau..
Tiesa pasakius po hcg aš net nebeėjau į vk... buvau giliai šoke kad ivf nesėkmingas... o beto prieš įsodinimą embiologė sakė kad kokybė nėra pati geriausia.. tai manau tame ir priežastys galėjo būt...

Atsakyti

Laba diena, ae dar turite clostilbegyt 

Atsakyti
kas einate pas gyd. del kompensuojamu IVF reikia tureti kompensuojamu vaistu pasa
Atsakyti
Turiu tris atliekamas intralipidu pakuotes,gal kam reikia?
Atsakyti
Labas vakaras,
Kažin, ar IMSI kompensuoja, ar kas nors su tuo susidūrė?
Atsakyti
Turiu kelias dėžutes turkiško aspirino, gal kuriai reikia? Galiojimas iki 2019m.
Rašykit a.ž. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
ir dar vienas klausimas
Jei pati pasidarysiu mokamai visus tyrimus, kurie surašyti pirmame lape, labai brangūs, vien AMH apie 45 eurus, o po pirmos konsultacijos santaroje, gal jie būtų jau apmokami valstybės? IR NIEKO NEBEKAINUOTŲ?
Gal kuri jau su tyrimais susidūrėte? Juos turėčiau pradėti ryt daryti....
Atsakyti
QUOTE(VILTIS2222 @ 2017 06 01, 21:02)
ir dar vienas klausimas
Jei pati pasidarysiu mokamai visus tyrimus, kurie surašyti pirmame lape, labai brangūs, vien AMH apie 45 eurus, o po pirmos konsultacijos  santaroje, gal jie būtų jau apmokami valstybės? IR NIEKO NEBEKAINUOTŲ?
Gal kuri jau su tyrimais susidūrėte? Juos turėčiau pradėti ryt daryti....

aš ir santaruose tyrimus darausi mokamus. Bet mūsų visi kiti, patvirtinantys, kad reikalingas IVF, yra 2014 metų. Paskaitinėkit keletą postų aukščiau, viena mergaitė rašė, kad reikia siuntimo dėl ištyrimo ir tada ir tyrimai nemokami. Žodžiu, pirmiau registruokitės Santaroje, tada ir gausit geriausią atsakymą.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal kas nors žinote kiek santaroje kainuoja ivf+isci+tesa ? Ar bent kiek tos proceduros atskirai ? smile.gif Skambinau kelis kartus,tai uzimta pastoviai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2017 06 06, 12:15)
Labukas 4u.gif
Gal kas nors žinote kiek santaroje kainuoja ivf+isci+tesa ? Ar bent kiek tos proceduros atskirai ? smile.gif Skambinau kelis kartus,tai uzimta pastoviai  unsure.gif

Pas juos šiek tiek sunku prisiskambinti, bet įmanoma, pirmą kartą iš 6 karto prisiskambinau biggrin.gif Sekančius kartus greičiau smile.gif Jei turit siuntimą, tai turėtų viską kompensuoti manau, kitu atveju bus mokama, bet kainą turėtų jie patys pasakyti smile.gif
Atsakyti