Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Hmm mat kaip, keista kad gydytoja NW kai buvau ir paklausiau ar jau yra kokių naujienų dėl kompensacijos, nepasakė kokia situacija, tik atsakė, kad vis dar ne...

Reikės tada gal į BAK registruotis, nors lb nenorėjau keisti gydytojos.. bet po histeroskopijos gal reikės bandyt nueit pakalbėt..

Ačiū už info

o kodėl nenori į Santarą eiti? abu gydytojia, kurie dirba BAK'e, dirba ir Santaroj.

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2017 05 22, 14:37)
Hmm mat kaip, keista kad gydytoja NW kai buvau ir paklausiau ar jau yra kokių naujienų dėl kompensacijos, nepasakė kokia situacija, tik atsakė, kad vis dar ne...

Reikės tada gal į BAK registruotis, nors lb nenorėjau keisti gydytojos.. bet po histeroskopijos gal reikės bandyt nueit pakalbėt..

Ačiū už info

O pas ką NW lankotės?
IVF atveju dar labai svarbu gera laboratorija ir geras embriologas. Tiek BAK, tiek Santaroje dirba ta pati embriologė.
Atsakyti

Sveikos,
Liko Fraxiparine 0,3 3 dezutes po 10 vnt., galioja iki 2019 08. Kaina po 20 eur. Jei kam reikia, ai i AZ.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2017 05 24, 13:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71639697" data-time="1495456652"><div><p>Hmm mat kaip, keista kad gydytoja NW kai buvau ir paklausiau ar jau yra kokių naujienų dėl kompensacijos, nepasakė kokia situacija, tik atsakė, kad vis dar ne...

Ačiū už info</p></div></blockquote><p>o kodėl nenori į Santarą eiti? abu gydytojia, kurie dirba BAK'e, dirba ir Santaroj.
</p>

Nesu nusistačiusi nei prieš vieną kliniką.. galima ir santarai, tik kai žiūrėjau per sergu lt tai ten vos kelios vietos laisvos pirmam vizitui blogu man laiku ir tai mokamos.. nemačiau nemokamų.. tai pagalvojau kad neaišku kiek ten ir už ką dar vėl reiks mokėti...

Kaip jūs? Kokios naujienos?

karolina - pas Meškauskienę... ji man kaip gydytoja lb patiko dar kai dirbo VK.. tai po nesėkmingo ivf pas U.. susiradau kur išėjo ir užsirašiau... tik kainos NW tai kosmosas... man ten lb brangu viskas atrodo.. o gal jau pavargau mokėt už viską..
Atsakyti

Ziniu neturiu. Nuejau pas gine po vezio tyrimu (tu kur kas 3m daryt reikia), suzinoaju, kad vafinoze turiu, vaiatu prirase, pakalbejom apie veluojancias mmm, apie tai kad noriu mokamo echo, nes nemokamas tik birzelio gale, apsisukau ir isejau. Ir tik namo grizus susiprotejau kad siuntimo taip ir negavau! Tai dabar pirmadieni eisiu echoskopijai (jei mmm neparsivilks), ir tada siuntimo prasysiu.

Jo, NW viskas brangu, brangiau nei VK. 

Atsakyti

Sveiki. Pas mane taip buvo. 8 nestumo savaite vienas nesiviste ir liko 1maiselis. Siai dienai djtiu dujryte 1.7metu. Linkiu kad viskas butu ok. Sekmes.

Atsakyti

Sveiki. Turiu 2vnt. Gonal F 450. Nauji nepanaudoti. Pirkau Lenkojoj, yra cekis. Galiojimas iki 2018-08. 1vnt.120€.

Atsakyti
Atiduodu UŽ DYKĄ Duphaston 1,5 dėžutės (galioja iki 2019.05) ir 2,5 tabletės Clostylbegyt (iki 2018.01). Rašyti į a.ž.
Atsakyti

Laba diena,

norėjau pasiteirauti, gal kuri atlikote ar ruošiatės atlikti pagalbinio apvaisinimo procedūrą Santaros vaisingumo centre. Jeigu taip, būčiau labai dėkinga, jei susisiektumėte su manimi asmenine žinute.

Iš anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Karolina528 @ 2017 05 24, 14:35)
O pas ką NW lankotės?
IVF atveju dar labai svarbu gera laboratorija ir geras embriologas. Tiek BAK, tiek Santaroje dirba ta pati embriologė.

Aš ir NW dariausi ir klausiau pas gydytoją ar kompensuojama, tai pasakė, kad ne. Gal ateityje ir kompensuos, bet tai nebus greitai. O kainos ten tikrai kosmosas. Sakykite, o čia BAK, tai kokia klinika? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda35 @ 2017 05 27, 20:10)
Aš ir NW dariausi ir klausiau pas gydytoją ar kompensuojama, tai pasakė, kad ne. Gal ateityje ir kompensuos, bet tai nebus greitai. O kainos ten tikrai kosmosas. Sakykite, o čia BAK, tai kokia klinika?  rolleyes.gif

Baltijos Amerikos smile.gif Kainos ne ka mazesnes, nei NW tik jie kompensuoja.
Papildyta:
QUOTE(Reda35 @ 2017 05 27, 20:10)
Aš ir NW dariausi ir klausiau pas gydytoją ar kompensuojama, tai pasakė, kad ne. Gal ateityje ir kompensuos, bet tai nebus greitai. O kainos ten tikrai kosmosas. Sakykite, o čia BAK, tai kokia klinika?  rolleyes.gif

Baltijos Amerikos smile.gif Kainos ne ka mazesnes, nei NW tik jie kompensuoja.
Atsakyti
Sveikos merginos, tyliai perskaičiau visą forumiuką ir jungiuosiu prie jūsų smile.gif Sveikinu visas kurioms pasisekė ir palaikau tas, kurios dar laukia savo džiaugsmelio 4u.gif
Man rugpjūtį Santaros vaisingumo centre bus atliekama IVF, pirmoji, žinoma tikiuosi ir paskutinė, tai laaaabai laukiu. Nepastojimo stažas 2 m. Priežastis - neaiškios kilmės nevaisingumas.
Laimei kompensuojami 2 bandymai, nes tektų laukti kol pasitaupytume tam smile.gif
Atsakyti