QUOTE(debesyse* @ 2017 05 24, 13:31)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71639697" data-time="1495456652"><div><p>Hmm mat kaip, keista kad gydytoja NW kai buvau ir paklausiau ar jau yra kokių naujienų dėl kompensacijos, nepasakė kokia situacija, tik atsakė, kad vis dar ne...
Reikės tada gal į BAK registruotis, nors lb nenorėjau keisti gydytojos.. bet po histeroskopijos gal reikės bandyt nueit pakalbėt..
Ačiū už info</p></div></blockquote><p>o kodėl nenori į Santarą eiti? abu gydytojia, kurie dirba BAK'e, dirba ir Santaroj.
</p>
Nesu nusistačiusi nei prieš vieną kliniką.. galima ir santarai, tik kai žiūrėjau per sergu lt tai ten vos kelios vietos laisvos pirmam vizitui blogu man laiku ir tai mokamos.. nemačiau nemokamų.. tai pagalvojau kad neaišku kiek ten ir už ką dar vėl reiks mokėti...
Kaip jūs? Kokios naujienos?
karolina - pas Meškauskienę... ji man kaip gydytoja lb patiko dar kai dirbo VK.. tai po nesėkmingo ivf pas U.. susiradau kur išėjo ir užsirašiau... tik kainos NW tai kosmosas... man ten lb brangu viskas atrodo.. o gal jau pavargau mokėt už viską..