<p></p></div></blockquote><p></p>
nmol/I mano
Papildyta:
nmol/I mano
Pas mane normos parasytos
nėčiosios: I trim. 8,90-468,4;
II trim. 71,6-303,1; III trim. 88,7-771,2
Merginos, gal kuri jau darėtės ivf su kompensacija arba dėliojatės ir renkatės info dėl kompensacijos? Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....Sveikute as treciadieni einu pas gine, tureciau gauti i santarus siuntima ivf, tai po apsilankymo santaruose galesiu papasakoti daugiau ka suzinojau.
Visas naujas labai labai sveikinu
Aš gerdavau nakčiai,kai apsvaigdavau eidavau miegoti
dienos netu geriau negerti,nes jeigu reikia dirbti ar vairuoti tai pavojinga
Sveikos, užbėgau pasiteirauti vienu kls. Mano problema - neišnešiotumas, neštumai nebesivysto 9 sav ir gyd paskyrė dabar afs schemą plus ultragestaną 400 mg, po 2 kapsules po 200 mg. Vaganaliai viskas tiko pora sav kol pradėjo nebetikti, dirginti. Tada pasiūlė gin. jį gerti...ir geriant jau kelios dienos sukasi galva, stiprus svaigimas, akyse dvejinasi, nedarbingumas. Man labai nepatinka tokia būsena ir kls kaip optimaliai vartot ji, kad savijauta būtų ne visiškas plaukiojimas apsvaigus? ar 1 gert, o kitą dėtis ar kaip geriau daryt, ar nakčia gert, labai laukčiau patarimų.
Sveikos, užbėgau pasiteirauti vienu kls. Mano problema - neišnešiotumas, neštumai nebesivysto 9 sav ir gyd paskyrė dabar afs schemą plus ultragestaną 400 mg, po 2 kapsules po 200 mg. Vaganaliai viskas tiko pora sav kol pradėjo nebetikti, dirginti. Tada pasiūlė gin. jį gerti...ir geriant jau kelios dienos sukasi galva, stiprus svaigimas, akyse dvejinasi, nedarbingumas. Man labai nepatinka tokia būsena ir kls kaip optimaliai vartot ji, kad savijauta būtų ne visiškas plaukiojimas apsvaigus? ar 1 gert, o kitą dėtis ar kaip geriau daryt, ar nakčia gert, labai laukčiau patarimų.
Man iš pradžių irgi buvo paskyrę utrogestan, bet vėliau paskyrė Crinone, nes jis geriau pasisavinamas, nesvaigsta galva, gal tik mieguistumas biški yra. Aš dėdavausi Cinone kremą 3 kartus per dieną, o sakė jei norėčiau utrogestan tai reiktų kokius 6 kištis, nes jie blogiau pasisavinami. Tai tu užklausk savo ginės ar tau geriau ne Crinone būtų naudoti. Crinone vienas kremukas 5 eurai (pas mus klinikoj).
Man progesteronas labai žemas būdavo, tai paskyrė maximalią dozę - 3 crinone, buvo galima ir tik 2 crinone, bet norėjau apsidrausti ir 3 dėdavaus. Viskas gerai ėjosi, dabar einu link 7mėnesio su leliuku pilve