Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(ailima @ 2017 05 19, 14:30)
<p>o kokie jūsų progesterono matavimo vienetai, nes jeigu nmol/l  tai mažas, jeigu ng/l tai puikus?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gabriel12" data-cid="71635802" data-time="1495186327"><div><p></p><p>Nu ir man keista pasirode del tokio skaiciaus huh.gif kiek daktaru tiek nuomoniu unsure.gif kartosiu ryt tyrimukus</p>
<p></p></div></blockquote><p></p>

nmol/I mano unsure.gif
Papildyta:

nmol/I mano unsure.gif
Pas mane normos parasytos
nėčiosios: I trim. 8,90-468,4;
II trim. 71,6-303,1; III trim. 88,7-771,2
unsure.gif
Atsakyti
Prisiduodu. Buvau pas gydytoja, padare echo. Matosi du "maiseliai" (nzn ar lietuviskai toks terminas), vienas ryskus kitas maziau. Sako kad buna isitvirtina du bet po to vystosi vienas. Zodziu kitas vizitas po dvieju sav ir tada kazka daugiau zinosim. Sake sekti taip pat su visais vaistais, tyrimai geri, dabar tik buti ramiai ir laukti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 19 gegužės 2017 - 17:10
QUOTE(Belle @ 2017 05 19, 16:06)
Prisiduodu. Buvau pas gydytoja, padare echo. Matosi du "maiseliai" (nzn ar lietuviskai toks terminas), vienas ryskus kitas maziau. Sako kad buna isitvirtina du bet po to vystosi vienas. Zodziu kitas vizitas po dvieju sav ir tada kazka daugiau zinosim. Sake sekti taip pat su visais vaistais, tyrimai geri, dabar tik buti ramiai ir laukti. smile.gif

Džiugu skaityt. Tikiuos viskas ok bus, gal net du wub.gif
Kantrybės smile.gif

ERA testas skamba įdomiai, bet kiek jis iš tikro patikimas? g.gif
Atsakyti

Merginos, gal kuri jau darėtės ivf su kompensacija arba dėliojatės ir renkatės info dėl kompensacijos? Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....
Sveikute :) as treciadieni einu pas gine, tureciau gauti i santarus siuntima ivf, tai po apsilankymo santaruose galesiu papasakoti daugiau ka suzinojau.

Visas naujas  :nestuke  labai labai sveikinu :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 21 gegužės 2017 - 12:46
QUOTE(crazy bee @ 2017 05 21, 13:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71634904" data-time="1495131654"> Merginos, gal kuri jau darėtės ivf su kompensacija arba dėliojatės ir renkatės info dėl kompensacijos? Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....</blockquote> Sveikute smile.gif as treciadieni einu pas gine, tureciau gauti i santarus siuntima ivf, tai po apsilankymo santaruose galesiu papasakoti daugiau ka suzinojau.
<p> </p>
<p>Visas naujas  nestuke.gif  labai labai sveikinu wub.gif</p>

Labas, būtinai lauksiu žiniųsmile.gif
Kaip suprantu norint gaut kompensaciją reikalingas poliklinikos ginekologo siuntimas ir dar visa krūva popierių su tyrimaus ar info apie nesėkmingą ivf ir pan, kad būtų galima registruotis kompensuojamam ivf.. ir kol kas tik santarai teikia tokį dalyką kaip ivf su kompensacija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vėja-: 21 gegužės 2017 - 16:31
QUOTE(-Vėja- @ 2017 05 21, 18:30)
Labas, būtinai lauksiu žiniųsmile.gif
Kaip suprantu norint gaut kompensaciją reikalingas poliklinikos ginekologo siuntimas ir dar visa krūva popierių su tyrimaus ar info apie nesėkmingą ivf ir pan, kad būtų galima registruotis kompensuojamam ivf.. ir kol kas tik santarai teikia tokį dalyką kaip ivf su kompensacija..

ir jolsana
Atsakyti
Sveikos, užbėgau pasiteirauti vienu kls. Mano problema - neišnešiotumas, neštumai nebesivysto 9 sav ir gyd paskyrė dabar afs schemą plus ultragestaną 400 mg, po 2 kapsules po 200 mg. Vaganaliai viskas tiko pora sav kol pradėjo nebetikti, dirginti. Tada pasiūlė gin. jį gerti...ir geriant jau kelios dienos sukasi galva, stiprus svaigimas, akyse dvejinasi, nedarbingumas. Man labai nepatinka tokia būsena ir kls kaip optimaliai vartot ji, kad savijauta būtų ne visiškas plaukiojimas apsvaigus? ar 1 gert, o kitą dėtis ar kaip geriau daryt, ar nakčia gert, labai laukčiau patarimų. 4u.gif
Atsakyti

Aš gerdavau nakčiai,kai apsvaigdavau eidavau miegoti :)

dienos netu geriau negerti,nes jeigu reikia dirbti ar vairuoti tai pavojinga

Sveikos, užbėgau pasiteirauti vienu kls. Mano problema - neišnešiotumas, neštumai nebesivysto 9 sav ir gyd paskyrė dabar afs schemą plus ultragestaną 400 mg, po 2 kapsules po 200 mg. Vaganaliai viskas tiko pora sav kol pradėjo nebetikti, dirginti. Tada pasiūlė gin. jį gerti...ir geriant jau kelios dienos sukasi galva, stiprus svaigimas, akyse dvejinasi, nedarbingumas. Man labai nepatinka tokia būsena ir kls kaip optimaliai vartot ji, kad savijauta būtų ne visiškas plaukiojimas apsvaigus? ar 1 gert, o kitą dėtis ar kaip geriau daryt, ar nakčia gert, labai laukčiau patarimų. 4u.gif

Atsakyti
Ačiū. išgėriau vieną nakčiai, o kitą 4.30. Rytas pusėtinas smile.gif...Linkiu mums visoms kuo geriausios kloties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2017 05 18, 20:20)
Merginos, gal kuri jau darėtės ivf su kompensacija arba dėliojatės ir renkatės info dėl kompensacijos?

Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....

Sveika,
NW turi licencija del kompensavimo ir jie IVF kompensuoja. Tik tiek, kad 2017 visos laisvos vietos, o ju buvo tik 10! - isnaudotos. NW yra komercine klinika ir su kompensavimo nelabai nori zaisti, nes pacientu pas juos ir taip eile.
Kiek zinau Vln Santara ir BAK tikrai leidzia daryti kompensuojamas IVF proceduras. Del kitu kliniku nesidomejau.
Atsakyti

Man iš pradžių irgi buvo paskyrę utrogestan, bet vėliau paskyrė Crinone, nes jis geriau pasisavinamas, nesvaigsta galva, gal tik mieguistumas biški yra. Aš dėdavausi Cinone kremą 3 kartus per dieną, o sakė jei norėčiau utrogestan tai reiktų kokius 6 kištis, nes jie blogiau pasisavinami. Tai tu užklausk savo ginės ar tau geriau ne Crinone būtų naudoti. Crinone vienas kremukas 5 eurai (pas mus klinikoj). 

Man progesteronas labai žemas būdavo, tai paskyrė maximalią dozę - 3 crinone, buvo galima ir tik 2 crinone, bet norėjau apsidrausti ir 3 dėdavaus. Viskas gerai ėjosi, dabar einu link 7mėnesio su leliuku pilve :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 22 gegužės 2017 - 14:14
QUOTE(Karolina528 @ 2017 05 22, 13:36)
Sveika,
NW turi licencija del kompensavimo ir jie IVF kompensuoja. Tik tiek, kad 2017 visos laisvos vietos, o ju buvo tik 10! - isnaudotos. NW yra komercine klinika ir su kompensavimo nelabai nori zaisti, nes pacientu pas juos ir taip eile.
Kiek zinau Vln Santara ir BAK tikrai leidzia daryti kompensuojamas IVF proceduras. Del kitu kliniku nesidomejau.

Hmm mat kaip, keista kad gydytoja NW kai buvau ir paklausiau ar jau yra kokių naujienų dėl kompensacijos, nepasakė kokia situacija, tik atsakė, kad vis dar ne...

Reikės tada gal į BAK registruotis, nors lb nenorėjau keisti gydytojos.. bet po histeroskopijos gal reikės bandyt nueit pakalbėt..

Ačiū už info
Atsakyti