As naudoju utrogestan 200mg,3 dienoje dabar pasake 4dienoje
Gegužės 10 d. buvo įsodinimas (2 embrionai dviejų dienų). Šiandien toks jausmas, kad mmm ateina, pilvo maudimas, gurguliavimas, krūtinė nejautri. Kurią dieną jau rodo HCG tyrimas? Ar ketvirtadienį jau ką nors rodytų?
Sveikos merginos,
Snd dariau HCG ir tyrimo rezultatas <1
Gal zinote kokius galima tyrimus pasidaryti, kad rasti priezasti kodel nepavyksta IFV? Jau nezinau nei ka daryti...
Papildyta:
Belle didziausi sveikinimai, dziaugiuosi, kad jums pavyko!!!
Bet jums sodino 2d embrionus? Tai jus per anksti daret tyrima,siandien tik 8dpi dar negalima nieko nurasyti,turekit vilties,su blastutem 8dpi jau galima daryti ir tai rekomenduoja 10dpi,o 2d.embrionams kiek peranksti,gal dar tik kabinasi maziukas
Sveikos merginos,
Snd dariau HCG ir tyrimo rezultatas <1
Gal zinote kokius galima tyrimus pasidaryti, kad rasti priezasti kodel nepavyksta IFV? Jau nezinau nei ka daryti...
Papildyta:
Belle didziausi sveikinimai, dziaugiuosi, kad jums pavyko!!!
norma? tada nezinau, is patirties po 2 persileidimu galiu pasakyti kad mano gyd liepe kad prg butu ne maziau 60, tikrinau kas svaite kad nekristu, gal po keliu dienu pabandykite pasidaryti dar prg tyrimuka
Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....
Mes gi nematome laboratorijos normų
norma? tada nezinau, is patirties po 2 persileidimu galiu pasakyti kad mano gyd liepe kad prg butu ne maziau 60, tikrinau kas svaite kad nekristu, gal po keliu dienu pabandykite pasidaryti dar prg tyrimuka
Belle!!! Didžiausi sveikinimai!!! Jėzus kaip smagu !!!😍😍😍😇😇😇😇
Merginos, gal kuri jau darėtės ivf su kompensacija arba dėliojatės ir renkatės info dėl kompensacijos?
Buvau šiand northway-jie vis dar neturi kompensacijų, tai nieko man nepasakė....
kompensuoja Santaroje, taip pat viena mergaitė, žinau, darosi Klaipėdoje.
<p>Bet jums sodino 2d embrionus? Tai jus per anksti daret tyrima,siandien tik 8dpi dar negalima nieko nurasyti,turekit vilties,su blastutem 8dpi jau galima daryti ir tai rekomenduoja 10dpi,o 2d.embrionams kiek peranksti,gal dar tik kabinasi maziukas</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Reda35" data-cid="71634666" data-time="1495122470"><div><p>Sveikos merginos,
Kad Jūsų žodžiai Dievui į ausį. Gal ir per anksti, bet pilvo skausmai ir strenų labiau primena ateinančias mmm...
Merginos, gal kurios darėtės ERA testą?
ERA testas (Endometriumo receptyvinių savybių nustatymo testas, angl. Endometrial Receptivity Analysis) ypač aktualus toms poroms, kurioms nepavyksta pastoti net ir atliekant IVF (pagalbinio apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūrą), kai į gimdą patalpinamas geros kokybės embrionas. Šiuo testu nustatomas gimdos gleivinės pasirengimas tam tikru metu priimti ir implantuoti embrioną. Šį testą skiria bei mėginį paima gydytojas akušeris ginekologas. ERA testas leidžia nustatyti implantacijos lango nukrypimą bei padidina sėkmės tikimybę. Atlikus ERA testą sužinome, kada yra tinkamiausias endometriumo pasirengimo laikas embriono perkėlimui į gimdą individualiai kiekvienai pacientei.
Tokio nesu girdejus.
Man po antro nesekmingo IVF su geros kokybes blastute padare gimdos biopsija ir nuotrauka is vidaus. Nzn ar cia kazkas panasaus...
Gavau progesterono tyrimus, suprantu kad normaliai.
36,61 mg/L, normos I trim. -11,2 iki 90.
daryta 13 DPI.
Kadangi 12 val pas gydytoja tai issiaiskinsiu
Nu ir man keista pasirode del tokio skaiciaus kiek daktaru tiek nuomoniu kartosiu ryt tyrimukus
Papildyta:
LR Sveikatos apsaugos ministerija jau patvirtino kiaušidžių stimuliacijai reikalingų vaistų alfa folitropino (firminiai pavadinimai Bemfola, GONAL-f, Ovaleap) ir chorioninio alfa gonadotropino (firminis pavadinimas Ovitrelle) kompensavimą valstybės lėšomis.
Tokia info del kompensavimo
o kokie jūsų progesterono matavimo vienetai, nes jeigu nmol/l tai mažas, jeigu ng/l tai puikus?
Nu ir man keista pasirode del tokio skaiciaus kiek daktaru tiek nuomoniu kartosiu ryt tyrimukus