BELLE!!!! tyliai ,bet iš visos širdies džiaugiuosi už tave,kaip už save!!! 😍😍 net širdis spurda! Būtinai pranešk kaip toliau viskas eisis!!!! 😍😍😍😇😇😇😇😇
As siand.pasidariau tyrimukus hcg-34,8 pgn-25, e2-299.kazkas kabinasi ,bet ar uzkips
QUOTE(Belle @ 2017 05 17, 08:38)
Neverk negalima tau jaudintis
Aciu visoms labai.
Dziaugiuosi bet dar labai tyliai, nes labai anksti dar. Vakar vakare vyras atveze spec. ankstyva testa, pasidariau tai aiskiai matosi. Bandau ikelti tik nelabai moku, ziuresim ar gausis
Jei gausis man tai siandien jei ne ryt vaziuosiu kraujo tyrimo pasidaryti.
Lunatika, man sodino 4 dienu. Skirtingai nei ankstesnius kartus kai sodino 6 diena. Si kart as dariausi valstybes finansuojama nes kaip tik eiles sulaukiau, tai jie biski maziau "cackinasi" nei privatus.
Aciu visoms labai.
Dziaugiuosi bet dar labai tyliai, nes labai anksti dar. Vakar vakare vyras atveze spec. ankstyva testa, pasidariau tai aiskiai matosi. Bandau ikelti tik nelabai moku, ziuresim ar gausis
Jei gausis man tai siandien jei ne ryt vaziuosiu kraujo tyrimo pasidaryti.
Lunatika, man sodino 4 dienu. Skirtingai nei ankstesnius kartus kai sodino 6 diena. Si kart as dariausi valstybes finansuojama nes kaip tik eiles sulaukiau, tai jie biski maziau "cackinasi" nei privatus.
Bet ne tik 4 d sodino, bet ir dar aibę dalykų darė ar ne? Gal rimtai tas imunitetas priešinasi pastojimui?
Pasidariau tyrimus
HCG 393,16
nemazas toks sakyciau
Rasysiuos pas gydytoja ir bus matyt
Aciu visoms uz linkejimus ir sveikinimus, net susigraudinau
Papildyta:
Skyre vaistus imunitetui ir heparina kraujo skystinimui. Turiu kursa 30-ciai dienu. Ziuresiu ka daktaras pasakys kai nueisiu, leistis visas 30 d. ar nustori.
Be to as pati geriau visokiu papildu ir akupunktura lankiau. Nzn kas prisidejo, gal viskas po biski...
HCG 393,16
nemazas toks sakyciau
Rasysiuos pas gydytoja ir bus matyt
Aciu visoms uz linkejimus ir sveikinimus, net susigraudinau
Papildyta:
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 05 17, 17:24)
Bet ne tik 4 d sodino, bet ir dar aibę dalykų darė ar ne? Gal rimtai tas imunitetas priešinasi pastojimui?
Skyre vaistus imunitetui ir heparina kraujo skystinimui. Turiu kursa 30-ciai dienu. Ziuresiu ka daktaras pasakys kai nueisiu, leistis visas 30 d. ar nustori.
Be to as pati geriau visokiu papildu ir akupunktura lankiau. Nzn kas prisidejo, gal viskas po biski...
QUOTE(daivyyyyte @ 2017 05 17, 19:35)
<p>O kokius vaistus imunitetui??</p><p>O tyrimus dare del imuniteto, ar siaip, del visa ko skyre?</p>
Nepamenu pavadinimo, galesiu namie paziureti. Greiciausiai vistiek neatitiks, nes ispaniski gi. Bet vaistai idomus, pagal instrukcija skiria ir prie alergiju ir prie organu transplantavimo
Tyrimus dare pilnus, nerado jokiu esminiu nukrypimu. Taip pat kaip dare nuodugnius kraujo kresejimo ir tt, irgi nerado.
Bet skyre vaistus "profilaktiskai" nes pas mus gaunasi nieko nerado, mano tyrimai geri, maniskio geri, o rezultato nebuvo ir du ankstesni IVF be kibimo.
Aciu
QUOTE(Gabriel12 @ 2017 05 17, 16:30)
<p>As siand.pasidariau tyrimukus hcg-34,8 pgn-25, e2-299.kazkas kabinasi ,bet ar uzkips </p>
Progesreronas per zemas,kuo greiciau pakelk
QUOTE(Gabriel12 @ 2017 05 17, 15:30)
<p>As siand.pasidariau tyrimukus hcg-34,8 pgn-25, e2-299.kazkas kabinasi ,bet ar uzkips </p>
prg LABAI zemas, butinai isigykite ampules progestan, galiu viena dezute parduoti, nes su crinonu ilgai kelsit
Pasiskambinau savo gyd.kai gavau rezultatus tai pasake norma progesteronas ir pati net nebezynau