Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Pas mane tai 2 IUI nesekmingi buvo,o issityre abu tipo viskas ir pas mane ir pas vyra ok.bet kur suo pakastas neaisku :unsure: Bet turi ivykti mums visoms stebuklas kurios to :nestuke labai troksta :rolleyes:

Atsakyti

Ojeij 3katrus parasiau ta pati :rolleyes:​ 

Atsakyti

Neatsilaikiau ir pasidariau testa, turejau namuose uzsilikusiu is tu paprasciausiu.
Matosi antra juostele, nera ryski bet aiskiai matosi. rolleyes.gif
Siandien 12 DPI.
Kraujo tyrimas teoriskai penktadieni, nzn ar anksciau lekti ar pradziai tikslesni testa nusipirkti...

Dieve, mieloji, verkiu is laimes  :heart:  tyliai meldziausi uz tave ir kumscius laikiau :4u:​  

Atsakyti
Labutis,at tea mergaiciu juries band IVF Lietuvoje sure kompensacija?
Atsakyti

Belle, tylūs sveikinimai. Džiaugiuosi jūsų sėkme :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paliulaite: 17 gegužės 2017 - 06:51
Belle, laikau kumštukus, kad viskas būtų gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 05 16, 18:12)
Dieve, mieloji, verkiu is laimes  heart.gif  tyliai meldziausi uz tave ir kumscius laikiau 4u.gif​  </p>

Neverk negalima tau jaudintis ax.gif

Aciu visoms labai. 4u.gif 4u.gif

Dziaugiuosi bet dar labai tyliai, nes labai anksti dar. Vakar vakare vyras atveze spec. ankstyva testa, pasidariau tai aiskiai matosi. Bandau ikelti tik nelabai moku, ziuresim ar gausis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Jei gausis man tai siandien jei ne ryt vaziuosiu kraujo tyrimo pasidaryti.

Lunatika, man sodino 4 dienu. Skirtingai nei ankstesnius kartus kai sodino 6 diena. Si kart as dariausi valstybes finansuojama nes kaip tik eiles sulaukiau, tai jie biski maziau "cackinasi" nei privatus.
Atsakyti

Cia jau nebetylus sveikinimai!!! Sekmingo nestumo jums  :nestuke  :4u:  :wub:  

Atsakyti
4u.gif
Sveikinimai !!! nestuke.gif
Atsakyti

Neverk negalima tau jaudintis ax.gif

Aciu visoms labai. 4u.gif4u.gif

Dziaugiuosi bet dar labai tyliai, nes labai anksti dar. Vakar vakare vyras atveze spec. ankstyva testa, pasidariau tai aiskiai matosi. Bandau ikelti tik nelabai moku, ziuresim ar gausis biggrin.gif

Tokia proga viskas galima! Kaip suprantu tave, tie bruksniukai tokie super svarbus ir reiskia didele laime :) Dziaukis, mamukai, viskas bus gerai  :wub:  :angel_not:​ 

Atsakyti

BELLE!!!! tyliai ,bet iš visos širdies džiaugiuosi už tave,kaip už save!!! 😍😍 net širdis spurda! Būtinai pranešk kaip toliau viskas eisis!!!! 😍😍😍😇😇😇😇😇

Atsakyti

BELLE!!!! tyliai ,bet iš visos širdies džiaugiuosi už tave,kaip už save!!! 😍😍 net širdis spurda! Būtinai pranešk kaip toliau viskas eisis!!!! 😍😍😍😇😇😇😇😇

Atsakyti