Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(daivyyyyte @ 2017 05 16, 13:08)
tai ten ir yra progesteronas smile.gif o kada testus daretes? jums kelios dienos po punkcijos ikele embrionus, ar saldytus?

Man isodino sviezius o 14uzalde rolleyes.gif vakar is ryto ir siandien is ryto nt dariau
Papildyta:
[quote=Gabriel12,2017 05 16, 13:29]
Man isodino sviezius o 14uzalde rolleyes.gif vakar is ryto ir siandien is ryto nt dariau
[/quot

Pirmadieni dare punkcija o sestadieni isodino
Atsakyti
QUOTE(Gabriel12 @ 2017 05 16, 13:29)

o kada liepe kraujo tyrima darystis???
geras derlius pas jus smile.gif o tai blastukus visus sodino???? keliu dienu??
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2017 05 15, 19:02)
biggrin.gif
Kentekit, kaip as kenciu  biggrin.gif

Siandien jau turbut nespesiu, dar darbe o po darbo lekiu i akupunktura. Po to jau bus visos vaistines uzdarytos. unsure.gif
As si kart kazko ramiake vaikstau, zymiai lengviau laukimas eina nei ankstesniais kartais. Galvoju gal cia akupunkturos nuopelnas, nes nieko daugiau lyg nedarau. g.gif

laukiam geru naujienu is jusu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivyyyyte @ 2017 05 16, 13:32)
o kada liepe kraujo tyrima darystis???
geras derlius pas jus smile.gif o tai blastukus visus salde???? keliu dienu??
Papildyta:
laukiam geru naujienu is jusu  4u.gif

Atsakyti
gavosi 16 .dvi blastukes isodino rolleyes.gif 14 uzsalde gyd.juokesi visas vaiku darzelis.tik nesuprantu kas dabar vyksta galva jau trecia d skauda ir truputi kraujuoju pora dienu,bet nei pilvo apacios neskauda kaip per mm unsure.gif
Papildyta:
HCG IR E2 paskirti 20 diena pasidaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriel12 @ 2017 05 16, 13:58)
gavosi 16 .dvi blastukes isodino rolleyes.gif 14 uzsalde gyd.juokesi visas vaiku darzelis.tik nesuprantu kas dabar vyksta galva jau trecia d skauda ir truputi kraujuoju pora dienu,bet nei pilvo apacios neskauda kaip per mm unsure.gif
Papildyta:
HCG IR E2 paskirti 20 diena pasidaryt unsure.gif

na tikrai, kad visas vaiku darzelis smile.gif
o nenorit pasidaryt kraujo tyrimo? tada butu viskas aiskiau.. 4u.gif
Atsakyti
reiks ryt vaziuot pasidaryt nes daug abejoniu,nebezynau ka galvot visur skaitineju gal kam panasiai buvo unsure.gif
o kaip pas tave reikaliukai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

parduodu progesteron ampules ( turiu turkiska ir rusiska) , rasykite i a.z.
Atsakyti

Pas mane nekokie :) 3 ivf nesekmingi... dabar darom pauze iki spalio, bandysiu gal kokius tyrimus pasidaryt ir pailset nuo visu situ bandymu :)

Tikrai pasidarykit, kartu ir progesterona , jei uzkibo leliukas, ar pakankamai jo yra, nes buna kartais kad nesisavina organizmas...

Atsakyti
Neatsilaikiau ir pasidariau testa, turejau namuose uzsilikusiu is tu paprasciausiu.
Matosi antra juostele, nera ryski bet aiskiai matosi. rolleyes.gif
Siandien 12 DPI.
Kraujo tyrimas teoriskai penktadieni, nzn ar anksciau lekti ar pradziai tikslesni testa nusipirkti...
Atsakyti

Belle! 😍 laikau kumščius,kad tik būtų!!! O tau blastutę įsodino ar embriono? Manau,kad tai tikrai labai geras ženklas!!!

Atsakyti

Manau jau galima tyliai sveikinti  :4u:  

Geriau jau is karto kraujo tyrima, prie to paties progesterona paziuresit, ar jo pakankamai :)

Atsakyti

Pas mane tai 2 IUI nesekmingi buvo,o issityre abu tipo viskas ir pas mane ir pas vyra ok,bet kur suo pakastas tai neaisku,jau 4metelius bandom :unsure: Bet turi ivykti stebuklas mums visoms kurios labai to troksta :nestuke​ 

Atsakyti

Pas mane tai 2 IUI nesekmingi buvo,o issityre abu tipo viskas ir pas mane ir pas vyra ok,bet kur suo pakastas tai neaisku,jau 4metelius bandom :unsure: Bet turi ivykti stebuklas mums visoms kurios labai to troksta :nestuke​ 

Atsakyti