Papildyta:
O kur darėtės? Kažkaip tikėjausi, kad tiek daug nebus, kai jau kompensuoja... o, pasirodo, reikia nusiteikti didelėms išlaidoms...
Darėmės Northway, jie kol kas turėjo vieninteliai licenzija. Dabar galima bandyti kompensuojamą variantą, bet ten daug sąlygų kurias turi atitikti. Mums būtų reikėję dar daug laukti ir padaryti, kad būtume kompensuojami.
Papildyta:
<div>
<p>Tyrimų komplektas abiems kainavo 180, kiekvienas vizitas 35 ( buvo 6), punkcija 1400, dalijimosi stebėjimas visą parą 300, šaldymas 400, blastocistų įkėlimas 300, gonalis 500 , prie gonalio eina kitas vaistas iš c raidės, vis jo pavadinimą pamirštu 5 dozės, jų kaina vienos dozės 45, tai viso 225 , paskui eina crinone dėzutės kaina virš 70 (jų reikia min 4, tik pirmą vaistinėj pirkau) fraxiparine dėžutės kaina 40 ( jų reikia min 2-3).
Aš irgi galvojau, kad sutilpsim bent į 3000, bet kai pradedi tada viskas keičiasi. Specialiai vedžiausi sąrašą kiek už ką mokėjau ir čekius rinkausi, dar gerai, kad pusė vaistų nusipirkau iš merginų kurioms jų atliko, tai sutaupiau šiek tiek, o jei būtų reikėję viską pirkti vaistinėse tai ir 4500 būtų gavęsi.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mums tyimų jokių neskyrė prieš IVF darant. Darėm gruodžio mėn</p>
<p>Kiekvienas vizitas 40 (buvo 3) + bemfola 150 + gleivinei vaistai = 1056 eurai</p>
<p>Mes darėmės gruodžio mėn, buvo kaip tik 15% nuolaida, bet ir taip kaina būna kažkur 1500 ar 1400 eurų. Mums nebuvo, kad už vien punkciją 1400 eurų, tą sumą kiekvieną kartą išskaidė, tai padarė punkciją, pridavė spermą vyras ir sumokėjom 750 eurų, atvažiavom įsodinti dviejų dienų embrioną ir sumokėjom 525 eurus (čia jau buvo su utrogestan kaina), po 3dienų dar atvažiavom įsidėti blastocistos ir antras įdėjimas mums Nieko nekainavo. Už šaldymą sumokėjom 400 eurų. Tai už IVF procedūrą mums atsiėjo 750+525 =1275 ir dar plius 400 eurai, bet čia jei šaldyti nori, jei lieka kažkas gero.</p>
<p>Jau to tolimesnio proceso su crinone nebeskaičiavau prie IVF, nes čia jau tolimesnis gydymas</p>
<p>Po IVF pastojus vartojau crinone 3 kart dienoj (1 diena 15 eurų), gleivinei vaistų (mėn 10 eurų) ir vaistai čia kiekvienai asmeniškai, kitoms progesterono mažai tereikia, man jos nesigamina beveik iš vis. Vartoti iki kažkur nėštumo 12sav (po IVF apie 2 mėn), paskui placenta pati gamina hormonus ir nebereikia vaistų</p>
Jūs darėt pernai ir dar tada kai galiojo sena tvarka. Šiais metais aš dariausi ir mums reikėjo mokęti tiek kiek mokėjome, kaip minejau turiu čekius... Mano tikslas juk ne apgauti, o tiesiog papasakojau savo patirtį.