Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Mergaites, gal turit uzsilikusio turkisko progesterono? Vadinasi Progestan, ampulese.
Labai reiktu vienos dezutes 4u.gif
Atsakyti

Jo, jusu liniuote labai fainai atrodo, su kuo ir sveikinu :), ypac kad jau ir judesiukus jauti, tai pats smagiausias laikas prasideda :)

Del folikulu isemimo maniau tai daroma su narkoze trumpalaike. Ar as klystu? Nepamenu jus kur viska daret? Pas ka?

O tai jus tiesiog stimuliavotes be minciu daryt IVF, o tik pamate koks derlius uzaugo gavot pasiulyma IVF?

Folikulų išėmimas daromas su narkoze, trunka apie 20min, paskui negalima vairuoti. Dariausi vaisingumo klinikoj kaune pas Stankevičių, IVF atliko vilniuj. Įdėjimas be narkozės, neskauda, tik nemalonu :D

Stimuliavomės tai tikrai be minčių apie IVF :D nes turėjo būti tik antras stimuliavimas :) Bet jei būtų nesisekę tai būčiau ir IVF bandžius :) 

Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2017 04 30, 08:33)
Manau vargu ar tai bus taikoma ir treciam, vistik daug kam pagalbos reik ir su pirmu ar antru vaiku, todel ir domiuosi kainomis, lyginsiu, ziuresiu kuris gydytojas man pasitikejimo daugiau kelia, o ir ziuresim ar pasirysim jau tam, ar dar natur + IUI

Galiu šviežiai apie kainas. Prieš mėnesį darytas IVF, galutinė kaina su šaldymu, visomis procedūromis ir vizitais, vaistais, tyrimais gavosi 3947€
Atsakyti

Sakyciau daugoka  :unsure:​ , kazkaip isivaizdavau, kad tikrai imanoma tilpt i 2500. Gal bedos rimtesnes ir vizitu bei vaistu daugiau reikejo?

Atsakyti

Man irgi atrodo daugokai tiek mokėti, man pilnai užteko 2500 ir plius dar buvo apie 300 eurų šaldymas (liktais tiek kainavo). Už vaistus ir vizitus man užteko 1000 eurų. Jeigu reikia didesnės dozės, daug tyrimų visokių darytis ar dar  IVF + ICSI darytis, tai tada jau daugiau gaunasi. Man užteko ir už 2500 eurų

Kitam vaikeliui bandysim su dviem likusiais šaldytais :) Žiūrėsim kaip gausis, nes jos biški mažesnės už sodintą blastocistą, na bet irgi blastocistos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 02 gegužės 2017 - 21:02
Sveikos.
Na as po vakarykstes punkcijos. Si kart i stimuliavima man sureagavo tik viena kiauside, antra pradzioje lyg pradejo, bet toliau nejo. Paeme 8 folius is kuriu 6 buvo brandus ir tuos 6 apvaisino. Laukiam dabar, kad paskambintu su naujienom.
Rezultatas biski geresnis nei tikejausi, nes praeita karta is abieju kiausidziu man isgavo 7 tinkamus, tai si kart is vienos 6 geru foliu nesitikejau. Toliau bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akitta @ 2017 05 02, 21:58)
<p>Man irgi atrodo daugokai tiek mokėti, man pilnai užteko 2500 ir plius dar buvo apie 300 eurų šaldymas (liktais tiek kainavo). Už vaistus ir vizitus man užteko 1000 eurų. Jeigu reikia didesnės dozės, daug tyrimų visokių darytis ar dar <span> IVF + ICSI darytis, tai tada jau daugiau gaunasi. Man užteko ir už 2500 eurų</span></p>
<p> </p>
<p><span>Kitam vaikeliui bandysim su dviem likusiais šaldytais smile.gif Žiūrėsim kaip gausis, nes jos biški mažesnės už sodintą blastocistą, na bet irgi blastocistos smile.gif</span></p>

Tyrimų komplektas abiems kainavo 180€, kiekvienas vizitas 35 € ( buvo 6), punkcija 1400€, dalijimosi stebėjimas visą parą 300€, šaldymas 400€, blastocistų įkėlimas 300€, gonalis 500 €, prie gonalio eina kitas vaistas iš c raidės, vis jo pavadinimą pamirštu 5 dozės, jų kaina vienos dozės 45€, tai viso 225 €, paskui eina crinone dėzutės kaina virš 70 € (jų reikia min 4, tik pirmą vaistinėj pirkau) fraxiparine dėžutės kaina 40€ ( jų reikia min 2-3).
Aš irgi galvojau, kad sutilpsim bent į 3000€, bet kai pradedi tada viskas keičiasi. Specialiai vedžiausi sąrašą kiek už ką mokėjau ir čekius rinkausi, dar gerai, kad pusė vaistų nusipirkau iš merginų kurioms jų atliko, tai sutaupiau šiek tiek, o jei būtų reikėję viską pirkti vaistinėse tai ir 4500€ būtų gavęsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okasjeias: 03 gegužės 2017 - 22:30
Sveikutės

Esu kol kas pasyvi šitos temos skaitytoja, bet laukiu savo nemokamo IVF eilės Švedijoj. O gal ir atliksim mokamą anksčiau. Jau jaučiu, kad nebėra prasmės laukti stebuklų.
Tiesa, buvau kartą pastojus, bet persileidau gan anksti.
Problemų niekas neranda, todėl nustatytas neaiškios kilmės nevaisingumas.
Seku Belle istoriją, labai linkiu, kad trečiasis kartas pavyktų 4u.gif
Atsakyti

As maniau, kad i IVF kaina i eina punkcija, ikelimas ir auginimas para ar iki triju. Bent kitur kai kainas lyginau tokia isvada pasidariau. Ar as cia klystu? Gal del to jums ir kaina gavosi didesne. 

Jo, tam, kad visa tai pradet geriau iskart turet :huh2:​  daugiau, kad staigmenu nebutu 

Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2017 05 04, 06:50)
<p>As maniau, kad i IVF kaina i eina punkcija, ikelimas ir auginimas para ar iki triju. Bent kitur kai kainas lyginau tokia isvada pasidariau. Ar as cia klystu? Gal del to jums ir kaina gavosi didesne. </p><p>Jo, tam, kad visa tai pradet geriau iskart turet huh.gif  daugiau, kad staigmenu nebutu </p>

Aš irgi galvojau, kad į IVF kainą 1400€ įeina ir punkcija ir auginimas ir įkėlimas, dėja paaiškėjo, kad ne. Mums augino 5 paras, gal tas įtakos turėjo, bet labai abejoju, net ir kainyne klinikos išskirstytos kainos. Mes viską darėm nuo balandžip 1 d. ir jau pagal naują tvarką, tai ir tyrimų mums daugiau reikėjo nei praeitais metais ir tuo metu tik viena klinika Lietuvoje turėjo licenziją, tad manau dėl to ir kainos tokios kylančios.
Atsakyti
QUOTE(Okasjeias @ 2017 05 04, 07:12)
Mes viską darėm nuo balandžip 1 d. ir jau pagal naują tvarką, tai ir tyrimų mums daugiau reikėjo nei praeitais metais ir tuo metu tik viena klinika Lietuvoje turėjo licenziją, tad manau dėl to ir kainos tokios kylančios.

O kur darėtės? Kažkaip tikėjausi, kad tiek daug nebus, kai jau kompensuoja... o, pasirodo, reikia nusiteikti didelėms išlaidoms...
Papildyta:
QUOTE(Okasjeias @ 2017 05 04, 07:12)
Mes viską darėm nuo balandžip 1 d. ir jau pagal naują tvarką, tai ir tyrimų mums daugiau reikėjo nei praeitais metais ir tuo metu tik viena klinika Lietuvoje turėjo licenziją, tad manau dėl to ir kainos tokios kylančios.

O kur darėtės? Kažkaip tikėjausi, kad tiek daug nebus, kai jau kompensuoja... o, pasirodo, reikia nusiteikti didelėms išlaidoms...
Atsakyti

Tyrimų komplektas abiems kainavo 180€, kiekvienas vizitas 35 € ( buvo 6), punkcija 1400€, dalijimosi stebėjimas visą parą 300€, šaldymas 400€, blastocistų įkėlimas 300€, gonalis 500 €, prie gonalio eina kitas vaistas iš c raidės, vis jo pavadinimą pamirštu 5 dozės, jų kaina vienos dozės 45€, tai viso 225 €, paskui eina crinone dėzutės kaina virš 70 € (jų reikia min 4, tik pirmą vaistinėj pirkau) fraxiparine dėžutės kaina 40€ ( jų reikia min 2-3).
Aš irgi galvojau, kad sutilpsim bent į 3000€, bet kai pradedi tada viskas keičiasi. Specialiai vedžiausi sąrašą kiek už ką mokėjau ir čekius rinkausi, dar gerai, kad pusė vaistų nusipirkau iš merginų kurioms jų atliko, tai sutaupiau šiek tiek, o jei būtų reikėję viską pirkti vaistinėse tai ir 4500€ būtų gavęsi.

Mums tyimų jokių neskyrė prieš IVF darant. Darėm gruodžio mėn

Kiekvienas vizitas 40 (buvo 3) + bemfola 150 + gleivinei vaistai = 1056 eurai

Mes darėmės gruodžio mėn, buvo kaip tik 15% nuolaida, bet ir taip kaina būna kažkur 1500 ar 1400 eurų. Mums nebuvo, kad už vien punkciją 1400 eurų, tą sumą kiekvieną kartą išskaidė, tai padarė punkciją, pridavė spermą vyras ir sumokėjom 750 eurų, atvažiavom įsodinti dviejų dienų embrioną ir sumokėjom 525 eurus (čia jau buvo su utrogestan kaina), po 3dienų dar atvažiavom įsidėti blastocistos ir antras įdėjimas mums Nieko nekainavo. Už šaldymą sumokėjom 400 eurų. Tai už IVF procedūrą mums atsiėjo 750+525 =1275 ir dar plius 400 eurai, bet čia jei šaldyti nori, jei lieka kažkas gero.

Jau to tolimesnio proceso su crinone nebeskaičiavau prie IVF, nes čia jau tolimesnis gydymas

Po IVF pastojus vartojau crinone 3 kart dienoj (1 diena 15 eurų), gleivinei vaistų (mėn 10 eurų) ir vaistai čia kiekvienai asmeniškai, kitoms progesterono mažai tereikia, man jos nesigamina beveik iš vis. Vartoti iki kažkur nėštumo 12sav (po IVF apie 2 mėn), paskui placenta pati gamina hormonus ir nebereikia vaistų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 04 gegužės 2017 - 10:15