Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

O kokios pas jus bedeles?

Atsakyti

O kokios pas jus bedeles?

Atsakyti
QUOTE(viktorija1005 @ 2017 04 28, 08:31)
<p>O kokios pas jus bedeles?</p>

PKS, nepratekamas kiausintakis ir prastas vyro turtas
Atsakyti
Esu visiskai zalia sioje temoje. Tad kreipiuosi i jus labiau pasikausciusias smile.gif. Tiesiog ruosiames antram IUI, ir svarstau ar verta mum metyti pinigus, turiu nepratekama viena kiausintaki po abrazijos, po jos ir gimdos gleivine buvo mirusi, atliko histeroskopija, jos deka lyg ir atsigavo gleivine, bet pastoti nebepavyksta jau daugiau nei 1.5m. Vyras kaip ir bedu neturi, aisku rodikliai ne kaip pries 7 metus, bet viskas normos ribose. Turint tik tokias bedas kiek mazdaug kainuoja IVF Lietuvoje. Visaip bandau skaiciuoti, bet nebesuvedu. Turim du vaikus, abu pasigavom naturaliai, bet buvau pastojusi trecia kart ir deja 9 - ta savaite sustojo sirdute, nuo to musu bedos ir prasidejo. Aisku pirma dukra irgi gaudem beveik 2m, bet tada bent jau visiskai sveika ir as buvau. Buciau dekinga uz info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltute2: 29 balandžio 2017 - 15:16

Esu visiskai zalia sioje temoje. Tad kreipiuosi i jus labiau pasikausciusias . Tiesiog ruosiames antram IUI, ir svarstau ar verta mum metyti pinigus, turiu nepratekama viena kiausintaki po abrazijos, po jos ir gimdos gleivine buvo mirusi, atliko histeroskopija, jos deka lyg ir atsigavo gleivine, bet pastoti nebepavyksta jau daugiau nei 1.5m. Vyras kaip ir bedu neturi, aisku rodikliai ne kaip pries 7 metus, bet viskas normos ribose. Turint tik tokias bedas kiek mazdaug kainuoja IVF Lietuvoje. Visaip bandau skaiciuoti, bet nebesuvedu. Turim du vaikus, abu pasigavom naturaliai, bet buvau pastojusi trecia kart ir deja 9 - ta savaite sustojo sirdute, nuo to musu bedos ir prasidejo. Aisku pirma dukra irgi gaudem beveik 2m, bet tada bent jau visiskai sveika ir as buvau. Buciau dekinga uz info.

Labas, kai aš dariausi tai vien procedūra kainavo IVF apie 1500 eurų. Su bemfola 150 ir konsultacijom tam mėnesiui man kainavo dar apie 1000 eurų. Išaugo 14 folikulų, išėmė 6, apsivaisino 5, įsodino vieną dviejų dienų ir blastocistą. Turim dar dvi blastocistas užšaldę  :) Vyro turtas lb geras, pas mane maži hormonai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 29 balandžio 2017 - 20:59
QUOTE(Akitta @ 2017 04 29, 21:54)
Labas, kai aš dariausi tai vien procedūra kainavo IVF apie 1500 eurų. Su bemfola 150 ir konsultacijom tam mėnesiui man kainavo dar apie 1000 eurų. Išaugo 14 folikulų, išėmė 6, apsivaisino 5, įsodino vieną dviejų dienų ir blastocistą. Turim dar dvi blastocistas užšaldę  smile.gif Vyro turtas lb geras, pas mane maži hormonai.</p>

dekui uz info. Matai su mazom bedom, bet emetes IVF, atrodo pas mus rimciau, nes tas kiausintakis nelemtas daug itakoja, bet blyn vis svarstau.. atrodo o jei netycia taip uzkibtu, o jei IUI padetu, o jei IVF butu nesekmingas. Blyn... Durnos mintys, o laikas vis eina
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2017 04 29, 17:13)
Esu visiskai zalia sioje temoje. Tad kreipiuosi i jus labiau pasikausciusias smile.gif. Tiesiog ruosiames antram IUI, ir svarstau ar verta mum metyti pinigus, turiu nepratekama viena kiausintaki po abrazijos, po jos ir gimdos gleivine buvo mirusi, atliko histeroskopija, jos deka lyg ir atsigavo gleivine, bet pastoti nebepavyksta jau daugiau nei 1.5m. Vyras kaip ir bedu neturi, aisku rodikliai ne kaip pries 7 metus, bet viskas normos ribose. Turint tik tokias bedas kiek mazdaug kainuoja IVF Lietuvoje. Visaip bandau skaiciuoti, bet nebesuvedu. Turim du vaikus, abu pasigavom naturaliai, bet buvau pastojusi trecia kart ir deja 9 - ta savaite sustojo sirdute, nuo to musu bedos ir prasidejo. Aisku pirma dukra irgi gaudem beveik 2m, bet tada bent jau visiskai sveika ir as buvau. Buciau dekinga uz info.

atsiprasau uz toki klausima as tikrai nesu pries nusiteikusi jusu atzvilgiu bet jau turite 2 vaikus ar trecio taip reikia kad net IVF darytis pasiryztumete bet cia jums spresti. as ruosiuos 3 IVF turejau 8 IUI ir kiekviena nesekmes atveji beproto sunku istverti tiek fiziskai tiek emociskai.bet vistiek judu i prieki tai ir jums palinkesiu sekmes
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2017 04 29, 22:26)
atsiprasau uz toki klausima as tikrai nesu pries nusiteikusi jusu atzvilgiu bet jau turite 2 vaikus ar trecio taip reikia kad net IVF darytis pasiryztumete bet cia jums spresti. as ruosiuos 3 IVF turejau 8 IUI ir kiekviena nesekmes atveji  beproto sunku istverti tiek  fiziskai tiek emociskai.bet vistiek judu i prieki tai ir jums palinkesiu sekmes

Viskas gerai.
taip labai norim trecio, vyras nepraranda vilties keturis turet. O as noriu ne tik, kad didesnes seimos, bet ir dar bent kart pajust, nestuma, gimdyma, zindyma, matyt ta maza auganti zmogiuka. Laikas eina, ateis diena kai net ir IVF nebepadetu to padaryti. Labai uzjauciu zmones kuriems ir pirmo pasigauti nepavyksta, niekam to nelinkeciau patirt, bet ir patys zinom kas yra sudetingas ilgai lauktas pastojimas, persileidimas, kuriuos esu turejusi du, abrazijos ir rimtesnes pasekmes, bet sustot neketinam..
O jums ir as tikrai nuosirdziai linkiu, kad pagaliau pavyktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltute2: 29 balandžio 2017 - 21:39
QUOTE(Baltute2 @ 2017 04 29, 23:38)
Viskas gerai.
taip labai norim trecio, vyras nepraranda vilties keturis turet. O as noriu ne tik, kad didesnes seimos, bet ir dar bent kart pajust, nestuma, gimdyma, zindyma, matyt ta maza auganti zmogiuka. Laikas eina, ateis diena kai net ir IVF nebepadetu to padaryti. Labai uzjauciu zmones kuriems ir pirmo pasigauti nepavyksta, niekam to nelinkeciau patirt, bet ir patys zinom kas yra sudetingas ilgai lauktas pastojimas, persileidimas, kuriuos esu turejusi du, abrazijos ir rimtesnes pasekmes, bet sustot neketinam..
O jums ir as tikrai nuosirdziai linkiu, kad pagaliau pavyktu  4u.gif

na tada jums sekmes kad norai issipildytu. pasidomekit del IVF kompensavimo zada antram vaikui kompensuoti o kaip del trecio neaisku.
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2017 04 30, 07:52)
na tada jums sekmes kad norai issipildytu. pasidomekit del IVF kompensavimo zada antram vaikui kompensuoti o kaip del trecio neaisku.

Manau vargu ar tai bus taikoma ir treciam, vistik daug kam pagalbos reik ir su pirmu ar antru vaiku, todel ir domiuosi kainomis, lyginsiu, ziuresiu kuris gydytojas man pasitikejimo daugiau kelia, o ir ziuresim ar pasirysim jau tam, ar dar natur + IUI
Atsakyti

dekui uz info. Matai su mazom bedom, bet emetes IVF, atrodo pas mus rimciau, nes tas kiausintakis nelemtas daug itakoja, bet blyn vis svarstau.. atrodo o jei netycia taip uzkibtu, o jei IUI padetu, o jei IVF butu nesekmingas. Blyn... Durnos mintys, o laikas vis eina

Per pirmąją stimuliaciją gavosi vos 1 folikulas, tai paprašiau, kad dozę padidintų. Dar prirašė gleivinei vaistų, nes pasisakiau, kad per mėnesines taip nebeskauda kaip anksčiau. Buvo bemfola 75, paskui kitą mėn bemfola 150, tikėjomės 3 ar 4 folikulų, o gavosi 14 :D matyt užsivedė organizmas, dar gavo gleivinei vaistų kas turbūt labai padėjo ir pasiūlė IVF, nes didesnė tikimybė pastot, nei kad mažint vaistų dozę ir mažint subrendusius folikulus, kad nebūtų kokie 5 užkibę. 

Bet žinok labai džiaugiamės tuo pasirinkimu, jau turiu mergytę savo pilvely, kuri baksnoja mane :D  tuoj bus 6 mėnsiukai :)

Būčiau jūsų vietoj, jei turėčiau pakankamai pinigų tai laiko negaiščiau, nes kuo toliau tuo sunkiau bus pastoti. Reik ištverti tik folikulų išėmimą, įdėjimas neskausmingas ir tikėtis geriausio :)

Atsakyti

Jo, jusu liniuote labai fainai atrodo, su kuo ir sveikinu :), ypac kad jau ir judesiukus jauti, tai pats smagiausias laikas prasideda :)

Del folikulu isemimo maniau tai daroma su narkoze trumpalaike. Ar as klystu? Nepamenu jus kur viska daret? Pas ka?

O tai jus tiesiog stimuliavotes be minciu daryt IVF, o tik pamate koks derlius uzaugo gavot pasiulyma IVF?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltute2: 30 balandžio 2017 - 12:03