Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Atsiprasau, kad kisu nosi del vaistuku, bet jei kuriai reikes turiu turkisko leidziamo progesterono. Rasykit i a.z
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kam reikia vaistuku gonal f 900,rasykit a.z
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke31 @ 2016 09 22, 18:40)
Sveikos merginos,gal kam reikia vaistuku gonal f 900,rasykit a.z

Manau kad reikės.. bet tik po kokių poros mėnesių..
Jeigu niekam nereikės, paimsiu..
Dabar mes deja bet po nesėkmingo ivf ir kitam bandymui reikia pasiruošt tiek morališkai, tiek ir finansiškai.. o ir bandyt leidžia tik praėjus 3mėn..
Atsakyti
O as turiu 1 gonali 75, jei kam reikia rasykit az. smile.gif Klaipeda
Atsakyti
Sveikos,

turiu luverio 4 vnt., pirktas Tr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 09 22, 11:12)
Atsiprasau, kad kisu nosi del vaistuku, bet jei kuriai reikes turiu turkisko leidziamo progesterono. Rasykit i a.z

Sveiki,ar dar turite vaistuku?
Atsakyti
Sveikos. Gal zinot kur paskaityti apie bendra ivf statistika? Pasauline ar europine? Skirtingu kliniku gan skirtinga buna informacija... g.gif Man siandien 7 stimuliacijos diena, jei niekas nepasikeis kita savaite punkcija. Itampa auga ...
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 09 25, 17:02)
Sveikos. Gal zinot kur paskaityti apie bendra ivf statistika? Pasauline ar europine? Skirtingu kliniku gan skirtinga buna informacija... g.gif  Man siandien 7 stimuliacijos diena, jei niekas nepasikeis kita savaite punkcija. Itampa auga ...

Jokios statistikos TIKROS nera. Dariau Lt,Lv,Pl klinikuose..nei viena neskambino paklausti ar pavyko..tai kokia statistika gali buti? Realia statistika veda tik merginos kurios ivf daro Turkijoje..va ten tikiu skaiciais..visur kitur tikrai ne schmoll.gif
Tikekite geriausiu rezultatu 4u.gif nes niekas jums negarantuos sekmes, niekas..
Po ivf tikrinkite PRG kartu su hcg po 10 dienu po isodinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2016 09 25, 21:18)
Jokios statistikos TIKROS nera. Dariau Lt,Lv,Pl klinikuose..nei viena neskambino paklausti ar pavyko..tai kokia statistika gali buti? Realia statistika veda tik merginos kurios ivf daro Turkijoje..va ten tikiu skaiciais..visur kitur tikrai ne  schmoll.gif
Tikekite geriausiu rezultatu  4u.gif  nes niekas jums negarantuos sekmes, niekas..
Po ivf tikrinkite PRG kartu su hcg po 10 dienu po isodinimo  4u.gif

Idomiai kaip, kad paciai klinikai neidomu g.gif
Mano klinikoje pagal pateikiama informacija po proceduros ir kai zinomas rezultatas, jei nepavyke tai turi susitikima-konsiliuma su keliais daktarais kurie dalyvavo ir vede tavo atveji ir nagrinejamos priezastys ir sprendimai.
As Ispanijoje darausi.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 09 26, 12:14)
Idomiai kaip, kad paciai klinikai neidomu g.gif
Mano klinikoje pagal pateikiama informacija po proceduros ir kai zinomas rezultatas, jei nepavyke tai turi susitikima-konsiliuma su keliais daktarais kurie dalyvavo ir vede tavo atveji ir nagrinejamos priezastys ir sprendimai.
As Ispanijoje darausi.

As dariausi Cekjoj,tai jie patys man paraso ir domisi rezultatais,bei nori zinoti kaip einasi mano nestumas,kiek embrinou implantavosi,kaip vystosi.Be to jie man po transferio visada paskydavo koks pastojimo galimybes procentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 09 26, 14:31)
As dariausi Cekjoj,tai jie patys man paraso ir domisi rezultatais,bei nori zinoti kaip einasi mano nestumas,kiek embrinou implantavosi,kaip vystosi.Be to jie man po transferio visada paskydavo koks pastojimo galimybes procentas smile.gif

As ka tik po konsultacijos. Ryt sekanti konsultacija ir pries tai nauji tyrimai (hormonai) ir jei niekas nepasikeis ketvirtadieni punkcija. Po transferio uzraso kraujo pridavimui, is kart duoda data, tai pas juos suzinai rezultatus. Jei teigiami tai dar po 15 dienu pas juos ekografija, viskas ieina i ta pati "paslaugu paketa".
Mum pasake irgi apie koki preliminariai sekmes procenta kalbam musu atveju, po to kai padarem visus reikiamus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 09 26, 14:41)
As ka tik po konsultacijos. Ryt sekanti konsultacija ir pries tai nauji tyrimai (hormonai) ir jei niekas nepasikeis ketvirtadieni punkcija. Po transferio uzraso kraujo pridavimui, is kart duoda data, tai pas juos suzinai rezultatus. Jei teigiami tai dar po 15 dienu pas juos ekografija, viskas ieina i ta pati "paslaugu paketa".
Mum pasake irgi apie koki preliminariai sekmes procenta kalbam musu atveju, po to kai padarem visus reikiamus tyrimus.

Sveika, o kokioj cia klinikoj?
Atsakyti