Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos merginos.siandien man 7 diena po blastocitos isodinimo ir beproto nerimauju kad tik viskas pasisektu.gal toms kurioms pasiseke buvo kokie pozymiai? Nes man tik paskausta pilvo apacia ir temperatura 37.4 daugiau kazko per daug nejauciu atrodo iki hcg kuris bus penktadieni isprotesiu😬testa bijau net pirkt nes jei neigiamas tai ....

Atsakyti

Sveikos mergaitės 😊 buvau pradingus. Nežinau kodėl,bet man ilgą laiką neleido prisijungti 🤔 tai šiuo metu esu 11 dpi ir jaučiu,jog šį kartą ir vėl nieko... o taip tikėjau! Kaip niekad! Įsodino 3 dienų 2 embrionus 8 A klases. Biologė sakė,kad labai gražūs. Ir vienas liko užšaldymui 7 a klases. Iki 9dpi krūtų net prileisti negalėjau. Poto puft ir subliuško 🤔 vakar pasidariau testą,tai po kokių poros valandų parodė blyškų blyškų vaiduokliuką. Šiandien ryte pasidariau -NIEKO! progesterono irgi nepasisavint pradėjau normaliai, nes išeina daug skysčio sakykim. Morališkai,tai jaučiuosi kaip pakasta po žemėm. Net keltis nuo sofos nėra noro. 

su vėjeliu Belle kaip jums? Gal pas jus geros naujienos?😇😇😇

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 04 18, 14:03)
<p>Sveikos mergaitės 😊 buvau pradingus. Nežinau kodėl,bet man ilgą laiką neleido prisijungti 🤔 tai šiuo metu esu 11 dpi ir jaučiu,jog šį kartą ir vėl nieko... o taip tikėjau! Kaip niekad! Įsodino 3 dienų 2 embrionus 8 A klases. Biologė sakė,kad labai gražūs. Ir vienas liko užšaldymui 7 a klases. Iki 9dpi krūtų net prileisti negalėjau. Poto puft ir subliuško 🤔 vakar pasidariau testą,tai po kokių poros valandų parodė blyškų blyškų vaiduokliuką. Šiandien ryte pasidariau -NIEKO! progesterono irgi nepasisavint pradėjau normaliai, nes išeina daug skysčio sakykim. Morališkai,tai jaučiuosi kaip pakasta po žemėm. Net keltis nuo sofos nėra noro. </p><p><strong>su vėjeliu Belle </strong>kaip jums? Gal pas jus geros naujienos?😇😇😇
</p>

Sveika 4u.gif 4u.gif
O kada tau kraujo tyrimas?

As kaip tik startuoti turiu, laukiu mmm ant dienu. Kelis men pailsejau, prigeriau visokiu vitaminu ir pan, akupunktura lankau, tikekimes sis kartas bus TAS.
Kaip tik siandien buvau konsultacijoje, gavau visa sarasa vaistu. Si kart kaip matau man papildomai visko paskyre, ir kortikosteroidus ir heparina ir aspirina. Dar abiems antibiotika gerti 3 dienas (7-8-9)? Ar kam skyre antibiotika jums ir vyrui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 18 balandžio 2017 - 17:03

Sveikos merginos.siandien man 7 diena po blastocitos isodinimo ir beproto nerimauju kad tik viskas pasisektu.gal toms kurioms pasiseke buvo kokie pozymiai? Nes man tik paskausta pilvo apacia ir temperatura 37.4 daugiau kazko per daug nejauciu atrodo iki hcg kuris bus penktadieni isprotesiu😬testa bijau net pirkt nes jei neigiamas tai ....

Sveika. Jei jums kele blastocita 5 dienu, ir siandien yra 7 diena, tai jus jau laisvai testa galit gadint  :4u: 

Atsakyti

Labai bijau kad rezultatas bus ne toks kokio tikiuosi :unsure: tos kurios vartojo crinone ar buvo jum tas kamstis nuo jo susidares? Nes vienur skaiciau kad ji reikia iskrapstyti kitur kad ne :hmm: .gydytoja apie tai nieko neuzsimine.

Atsakyti

Labai bijau kad rezultatas bus ne toks kokio tikiuosi :unsure: tos kurios vartojo crinone ar buvo jum tas kamstis nuo jo susidares? Nes vienur skaiciau kad ji reikia iskrapstyti kitur kad ne :hmm: .gydytoja apie tai nieko neuzsimine.

Geriau nekrapstyti, jei daktaras nk nesake. Na, jug anksciau ar veliau reikes darytis ar kraujo tyrima, ar testa. Siaip po 4 dienu jau rodo vaiduoklius, tai pas jus tikrai jau rodys ;) nejau nesmalsu suzinoti?? As planuoju po 3 dienu darytis testa  :D  :4u:  baisiai nekantri esu ..

Atsakyti

Smalsu tai ne tas zodis :D bet ir baimes labai daug :blink: 

Atsakyti

Smalsu tai ne tas zodis :D bet ir baimes labai daug :blink:

Tai vistiek lauksit penktadienio? :)

Atsakyti

Bandysiu jei pavyks :D vyras namie tai nepavyks nt nusipirk o jis pries kad ji daryciausi :D​ 

Atsakyti

Bandysiu jei pavyks :D vyras namie tai nepavyks nt nusipirk o jis pries kad ji daryciausi :D​ 

Parasykit, kai zinosit ats :) o kurioj klinikoj daret? Kokios problemos?

Atsakyti

Vilniaus VK pas mus prasta sperma.o kokios bedos pas jus?

Atsakyti

Vilniaus VK pas mus prasta sperma.o kokios bedos pas jus?

Kiausintakiu neturiu :) ryt susitiksiu su blastukais, tikiuosi kad si karta pavyks :)

Atsakyti