aciu, nuraminote
aciu, nuraminote
Man tiktu Seskineje, Fabijoniskese, Justiniskese, Oze, Centre, Kalvariju g.
kr1st1na, o Jums į kur leisti? jei pilvas ar sėdmenys, tikrai galite pati, prieš pirmą dūrį aš netikėjau kad galėsiu, ir dusau ir širdis permušė ir verkiau, galvojau prašysiu kažko, bet kadangi dozė buvo 23h turėjau perlipti save.. Pradžioj su valerijonu ir validoliu, bet vėliau - galėjau tą padaryti net nesureikšmindama, kalbėdama telefonu ir t.t. Manau, visoms panašiai buvo. Jei pavyko mums visoms, pavyks ir jums
Dauguma pačios leidžiamės arba vyrai
bet žinau Karpenko kab sesutės fabijoniškėse suleidžia, bet gal ima kažkokiá sumá už tai,nežinau
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai
man irgi pirmas kartas baisus buvo, tai atsimenu savanoriu klinikoje man pora kartu suleido sesute, mokejau 10 lt, ji pamokino padrasino mane paskui viskas ok buvo, nebaisu
Gal pasakyti, kad jei jis neprades tai daryti...darysiu pati, hal issigas...jis zino, kad as galeciau
Bandyk pati ;)
nes reikia leistis kuo tikslesniu laiku kasdien,tai bent jau mano vyrui būtú nelengva prisiderinti o laikui bėgant jeigu ilgai reikia leistis tai net ir kantriausi pradeda "bumbėti"
Padrasinot...bet visvien reikia vyra kazkaip ikalbeti...nes leistis reikia kasdien, tai tas vazinejimas jau pradeda erzinti...
Gal pasakyti, kad jei jis neprades tai daryti...darysiu pati, hal issigas...jis zino, kad as galeciau
As paantrinsiu.buvau is tu,kuri uzsidengia akis kai leidzia vaistus..bet kai atejo pirmo durio diena vyro nebuvo, kelionej, nieko neliko kito.
Atsidariau youtube nu ir ka ziurejau, drebejau,pasilikau pusvalandi laiko kad uztektu, beveik taip ir buvo
Daugiau jau pastebejau ne karta, kad kai isitempus tai ateodo ir oda kietesne, nelendaman dar padedavo kai pusiau gulom, o ne sedom.
Susikaupk, nusiteik ir daryk,ir mintyse galvok kad vardan tikslo ir viskas pavyks
nežinau, kokius vaistus Jūs leidžiate, bet priklausomai nuo vaistų ir švirkštų dūrimas skiriasi ar adata nuo kuno 45 laipsniu ar 90 kampu.
Pasirodo yra tyrimu kurie irodo, kad kinietiskos zoles ir akupunktura gerina AMH. Yra zinoma klinika Australijoje, kurios steigeja vazineja po visa pasauli su paskaitom ir tt. Mano akupunkturistas pas ja mokesi. jie yra per daug metu istobuline zoliu formules, ir pasiekia labai geru rezultatu. Sake, kad jis sioje sferoje naudojasi pagrinde ju formulem ir viena is ju yra butent kiausidziu rezervui gerinti. Pasirodo mano akupunkturistas rases sia tema magistrini (sito nezinojau) ir pazadejo man ji persiusti, sake ten yra daug nuorodu i saltinius ir pan. Kai gausiu pasidalinsiu su jumis, maza kam pravers.
Imetu pora nuorodu kas angliskai skaito.
Pati dar neturejau laiko daugiau paskaityti.
http://acupuncturepr...search-reviews/
http://acupuncturepr...spective-study/
Oho kaip idomu, bet tai Lietuvoj vargu ar bus tokio lygio akupunkturistu, ir kaip tu kinietisku zoliu nusipirkti?
Kadangi as labai pergyvenu del savo mazejancio AMH, mane tavo pavyzdys labai ikvepia :0
Ten kazkaip sakei, kad tos zoles konkreciai zmogui sudaromos? Rasau cia i bendra, nes galvoju gal dar kam aktualu
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai
labai girdeta situacija man taipogi buvo vargelio su vaistais. pirma diena kai reikejo pradeti leistis gonali, puse valandos bandziau susileist, bet ranka neklause, nors tu ka, ir verkiau po to is nervu po to vyras ateme is manes ta svirksta ir suleido karta buvo net 80 km atvaziaves, kad man suleist vaistus, nors as ir sakiau, kad gal pati kaip nors, o jis sake, nee, atvaziuosiu, o jei nesusileisi oiiii, auksinis tas mano vyras taip ir netekoto "malonumo" saves pabadyt, isgelbejo mane