aciu, nuraminote

Dauguma pačios leidžiamės arba vyrai
bet žinau Karpenko kab sesutės fabijoniškėse suleidžia, bet gal ima kažkokiá sumá už tai,nežinau
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai
Man tiktu Seskineje, Fabijoniskese, Justiniskese, Oze, Centre, Kalvariju g.
Bandyk pati ;)
nes reikia leistis kuo tikslesniu laiku kasdien,tai bent jau mano vyrui būtú nelengva prisiderinti o laikui bėgant jeigu ilgai reikia leistis tai net ir kantriausi pradeda "bumbėti"
Padrasinot...bet visvien reikia vyra kazkaip ikalbeti...nes leistis reikia kasdien, tai tas vazinejimas jau pradeda erzinti...
Gal pasakyti, kad jei jis neprades tai daryti...darysiu pati, hal issigas...jis zino, kad as galeciau
As paantrinsiu.buvau is tu,kuri uzsidengia akis kai leidzia vaistus..bet kai atejo pirmo durio diena vyro nebuvo, kelionej, nieko neliko kito.
Atsidariau youtube nu ir ka ziurejau, drebejau,pasilikau pusvalandi laiko kad uztektu, beveik taip ir buvo
Daugiau jau pastebejau ne karta, kad kai isitempus tai ateodo ir oda kietesne, nelendaman dar padedavo kai pusiau gulom, o ne sedom.
Susikaupk, nusiteik ir daryk,ir mintyse galvok kad vardan tikslo ir viskas pavyks
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai
Man tiktu Seskineje, Fabijoniskese, Justiniskese, Oze, Centre, Kalvariju g.
labai girdeta situacija man taipogi buvo vargelio su vaistais. pirma diena kai reikejo pradeti leistis gonali, puse valandos bandziau susileist, bet ranka neklause, nors tu ka, ir verkiau po to is nervu
po to vyras ateme is manes ta svirksta ir suleido
karta buvo net 80 km atvaziaves, kad man suleist vaistus, nors as ir sakiau, kad gal pati kaip nors, o jis sake, nee, atvaziuosiu, o jei nesusileisi
oiiii, auksinis tas mano vyras
taip ir netekoto "malonumo" saves pabadyt, isgelbejo mane