Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pagre @ 2017 03 11, 20:40)
Sveika, taip lieka, bet po keliu dienu issivaiksto. Gali pamasazuoti guza ar kai suleidi vaistus, kad greiciau issivaiksciotu. Praeis, pakaitom leisk, tai i viena, tai i kita.  ax.gif

aciu, nuraminote mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai ax.gif
Man tiktu Seskineje, Fabijoniskese, Justiniskese, Oze, Centre, Kalvariju g.
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2017 03 12, 10:13)
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai  ax.gif

kr1st1na, o Jums į kur leisti? jei pilvas ar sėdmenys, tikrai galite pati, prieš pirmą dūrį aš netikėjau kad galėsiu, ir dusau ir širdis permušė ir verkiau, galvojau prašysiu kažko, bet kadangi dozė buvo 23h turėjau perlipti save.. Pradžioj su valerijonu ir validoliu, bet vėliau - galėjau tą padaryti net nesureikšmindama, kalbėdama telefonu ir t.t. Manau, visoms panašiai buvo. Jei pavyko mums visoms, pavyks ir jums
Atsakyti

Dauguma pačios leidžiamės arba vyrai

bet žinau Karpenko kab sesutės fabijoniškėse suleidžia, bet gal ima kažkokiá sumá už tai,nežinau 

Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2017 03 12, 09:13)
Sveikos mergaites, gal zinote kokia mergaite, kuri galetu suleisti vaistus...nes vyras atsisakos, o dabar tenka vazineti tolokai  ax.gif

man irgi pirmas kartas baisus buvo, tai atsimenu savanoriu klinikoje man pora kartu suleido sesute, mokejau 10 lt, ji pamokino padrasino mane paskui viskas ok buvo, nebaisu smile.gif
Atsakyti
Padrasinot...bet visvien reikia vyra kazkaip ikalbeti...nes leistis reikia kasdien, tai tas vazinejimas jau pradeda erzinti... ax.gif

Gal pasakyti, kad jei jis neprades tai daryti...darysiu pati, hal issigas...jis zino, kad as galeciau bigsmile.gif
Atsakyti

Bandyk pati ;)

nes reikia leistis kuo tikslesniu laiku kasdien,tai bent jau mano vyrui būtú nelengva prisiderinti o laikui bėgant jeigu ilgai reikia leistis tai net ir kantriausi pradeda "bumbėti"

Padrasinot...bet visvien reikia vyra kazkaip ikalbeti...nes leistis reikia kasdien, tai tas vazinejimas jau pradeda erzinti... ax.gif

Gal pasakyti, kad jei jis neprades tai daryti...darysiu pati, hal issigas...jis zino, kad as galeciau bigsmile.gif

Atsakyti

As paantrinsiu.buvau is tu,kuri uzsidengia akis kai leidzia vaistus..bet kai atejo pirmo durio diena vyro nebuvo, kelionej, nieko neliko kito.

Atsidariau youtube nu ir ka ziurejau, drebejau,pasilikau pusvalandi laiko kad uztektu, beveik taip ir buvo :D

Daugiau jau pastebejau ne karta, kad kai isitempus tai ateodo ir oda kietesne, nelendaman dar padedavo kai pusiau gulom, o ne sedom.

Susikaupk, nusiteik ir daryk,ir mintyse galvok kad vardan tikslo ir viskas pavyks

Atsakyti
Na dar ryt bandysiu i klinika prie namu uzeiti...jei isvarys, tada reiks mokintis...mano teta yra sesele, tai ji man sako jei dursi sau, tai durk i koja (slauni) nes irgi raumuo...tik tipo ne tiesiai o pakreipus...reiks youtubei ir paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2017 03 12, 20:52)
Na dar ryt bandysiu i klinika prie namu uzeiti...jei isvarys, tada reiks mokintis...mano teta yra sesele, tai ji man sako jei dursi sau, tai durk i koja (slauni) nes irgi raumuo...tik tipo ne tiesiai o pakreipus...reiks youtubei ir paziureti ax.gif

nežinau, kokius vaistus Jūs leidžiate, bet priklausomai nuo vaistų ir švirkštų dūrimas skiriasi ar adata nuo kuno 45 laipsniu ar 90 kampu.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 03 09, 11:17)
Vakar buvau pas savo akupunkturista su tyrimu rezultatais. Sakau - man padidejo AMH, o jis ramiai - tai yra daug tyrimu kurie irodo kad ta galima padaryti, tik dazniausiai normalus gydytojai nezino, ka su tuo daryti ir kaip reaguoti.
Pasirodo yra tyrimu kurie irodo, kad kinietiskos zoles ir akupunktura gerina AMH. Yra zinoma klinika Australijoje, kurios steigeja vazineja po visa pasauli su paskaitom ir tt. Mano akupunkturistas pas ja mokesi. jie yra per daug metu istobuline zoliu formules, ir pasiekia labai geru rezultatu. Sake, kad jis sioje sferoje naudojasi pagrinde ju formulem ir viena is ju yra butent kiausidziu rezervui gerinti. Pasirodo mano akupunkturistas rases sia tema magistrini (sito nezinojau) ir pazadejo man ji persiusti, sake ten yra daug nuorodu i saltinius ir pan. Kai gausiu pasidalinsiu su jumis, maza kam pravers.
Imetu pora nuorodu kas angliskai skaito.
Pati dar neturejau laiko daugiau paskaityti.
http://acupuncturepr...search-reviews/
http://acupuncturepr...spective-study/
4u.gif

Oho kaip idomu, bet tai Lietuvoj vargu ar bus tokio lygio akupunkturistu, ir kaip tu kinietisku zoliu nusipirkti?
Kadangi as labai pergyvenu del savo mazejancio AMH, mane tavo pavyzdys labai ikvepia :0
Ten kazkaip sakei, kad tos zoles konkreciai zmogui sudaromos? Rasau cia i bendra, nes galvoju gal dar kam aktualu 4u.gif
Atsakyti

labai girdeta situacija :) man taipogi buvo vargelio su vaistais. pirma diena kai reikejo pradeti leistis gonali, puse valandos bandziau susileist, bet ranka neklause, nors tu ka, ir verkiau po to is nervu  :D po to vyras ateme is manes ta svirksta ir suleido  :4u:  karta buvo net 80 km atvaziaves, kad man suleist vaistus, nors as ir sakiau, kad gal pati kaip nors, o jis sake, nee, atvaziuosiu, o jei nesusileisi  :4u:  oiiii, auksinis tas mano vyras :D taip ir netekoto "malonumo" saves pabadyt, isgelbejo mane  :4u: 

Atsakyti