Buvau pas daktare su savo rezultatais. Jos net akys biski suapvalejo kai paziurejo AMH pasikeitimus. Papasakojau jai viska ka darau ir ka vartoju. Sake, kad niekada nemate, kad taip padidetu AMH, bet sake irgi niekad neturejo paciento, kuris darytu visa ta, ka as darau.
Susakiau jai ka geriu, sake apie Agnus castus girdejusi, Inositoli pati man norejo rekomenduoti, bet as jau ji geriu. Parekomendavo gera inositolio preparata, kombinuotas su folio rugstim, melatoninu ir selenu.
O siaip sake, kad galiu i doktorantura stoti
Pasake, kad teoriskai mediciniskai laikoma, kad AMH nedideja. Bet jos nuomone yra daug tokiu dalyku, kuriu medicina dar nepaaiskino. Ji nesusidurus su akupunktura vaisingumo srityje, bet sako zino zmoniu kurie taip pvz mete rukyti. Sako - nemaciau tokio atveju, bet macius kitu, kai pastojo su rezultatais kai mediciniskai tai praktiskai neimanoma ir panasiai. Todel mano daktare pripazista, kad yra dalyku kurie dar lieka uz tradicines medicinos ribu, ir tai kad nera paaiskinimo nereiskia, kad neveikia.
Pasake, kad teoriskai mediciniskai laikoma, kad AMH nedideja. Bet jos nuomone yra daug tokiu dalyku, kuriu medicina dar nepaaiskino. Ji nesusidurus su akupunktura vaisingumo srityje, bet sako zino zmoniu kurie taip pvz mete rukyti. Sako - nemaciau tokio atveju, bet macius kitu, kai pastojo su rezultatais kai mediciniskai tai praktiskai neimanoma ir panasiai. Todel mano daktare pripazista, kad yra dalyku kurie dar lieka uz tradicines medicinos ribu, ir tai kad nera paaiskinimo nereiskia, kad neveikia.
nu va ir gerai, kad gali irodyti, jog kai kas imanoma, ka jie sako, jog ne. gydytojai ir ne dievai, kai pagalvoji..
tik man idomu vienas dalykas, ne konkreciai tavo atveju bet apskritai. kaip tas AMH skaiciukas konkreciai itakoja esamu foliu skaiciu? na pvz buna kad AMH dar ne kritinis sakykim, o foliu buna tik kokie 2 ar 3 max. ka realiai tas skaicius pasako. ir ar tikrai kai jau 0.1 pvz tai tikrai viskas, ir jokio sanso nebera?
as tiesa pasakius, bijau suzinot dabartini mano skaiciu. 2012 buvo berots 2.25, 2014 m buvo 1.78 dabar nezinau. bet tarp 2012 ir 2014 buvo tik cienas IVF 2014 metu vasara ir visi kiti veliau, tai jei toks skirtumas tarp dvieju metu be stimuliaciju, tai kas bus dabar
taip pat clexane 0,4 nemažai
parduodu, Vilniuje, bet galiu siųsti
As irgi apie tai galvojau. Nezinau. Teoriskai skaicius dideti negali, nes teigiama, kad gimstama su tam tikru skaiciumi. As galvoju gal pvz dalis foliu yra nepakankamai geri, netinkamos kokybes. Ir todel tas tyrimas ju "neparodo". O kazkokiom procedurom ir preparatais jei juos gerini tai padideja "tinkamu foliu" skaicius
Arba tada tas AMH nera dar iki galo istirtas ir medicina nepilnai paaiskina jo veikima ir rodiklius.
Pas mane foliu visada buvo normaliai, per visas apziuras visada nuo 6 iki 9 kiekvienoje puseje. Per IVF paeme 7 brandzius.
Todel pvz man vienas daktaras, kuris komentavo mano pirmus AMH rezultatus, pries daugiau nei metus, kai parode 1,33 pasake cituoju -"as del sito nelabai jaudinciausi, nes per apziuras matau, kad foliu pas tave pakankamai". Vadinasi praktikoje buna, kad zino jie matyt, kad kartais vien skaicius ne viska pasako...
Kai vaziuosiu i klinika derinti proceduru paklausiu ir ten daktaro. Bet is sitos medikes supratau, kad jiems cia visiskai nezinomas "fenomenas". Ji net man pasake, kad jei man kazko reiks ar noresiu pasikonsultuoti, tai nueiciau paprasyciau siuntimo pas ja ir is kart mane priims. Buvau valdiskoje istaigoje, tai ten eile ir nelabai taip is kart priima. Supratau, kad jai mano atvejis idomus pasidare.
Pasirodo yra tyrimu kurie irodo, kad kinietiskos zoles ir akupunktura gerina AMH. Yra zinoma klinika Australijoje, kurios steigeja vazineja po visa pasauli su paskaitom ir tt. Mano akupunkturistas pas ja mokesi. jie yra per daug metu istobuline zoliu formules, ir pasiekia labai geru rezultatu. Sake, kad jis sioje sferoje naudojasi pagrinde ju formulem ir viena is ju yra butent kiausidziu rezervui gerinti. Pasirodo mano akupunkturistas rases sia tema magistrini (sito nezinojau) ir pazadejo man ji persiusti, sake ten yra daug nuorodu i saltinius ir pan. Kai gausiu pasidalinsiu su jumis, maza kam pravers.
Imetu pora nuorodu kas angliskai skaito.
Pati dar neturejau laiko daugiau paskaityti.
http://acupuncturepr...search-reviews/
http://acupuncturepr...spective-study/
Sweikutes turiu crinone gelio 5paKuotes jeikam reikia rasykit,kaina perpuse,as is uk.
Laba diena kas geret ar geriat metforal kaip jums salutinis poveikis ar labai stipriai pasireiskai?
Jei turit rasykit i az, paimciau net jei ir nedaug turit
Ar matet?? http://www.delfi.lt/a/73994578
Maciau, bet kol nera tiksliai visko patvirtinta, tai dar nesinori dziugauti. Jau kai patvirtins, tada bus laimes ir galesim bandyti nes bus praejes pusmeitis po nepavykusio ivf.
merginos, kas naudojo leidziamaji prg, ar lieka skausmingi guzai ? mano melynas uzpakaliukas ...gal kazka ne taip darau?
merginos, kas naudojo leidziamaji prg, ar lieka skausmingi guzai ? mano melynas uzpakaliukas ...gal kazka ne taip darau?
Sveika, taip lieka, bet po keliu dienu issivaiksto. Gali pamasazuoti guza ar kai suleidi vaistus, kad greiciau issivaiksciotu. Praeis, pakaitom leisk, tai i viena, tai i kita.