QUOTE(suVejeliu @ 2017 03 01, 23:32)
Na tikrai stebuklingai ir ikvepianciai pas tave viskas tik gereja, atjaunesi visa turbut per tas pastojimo problemas

Aisku juokas juokais, nu bet ka daryti.
Tai jau tikrai

jauneju akyse
Papildus daugumoje pasiskyriau pati.
Vit D skyre gydytojas po tyrimu, nes zemas. Paaiskino kad dabar jau visose paskutiniuos europos gydytoju konferencijose, leidiniuose ir tt jo svarba pripazista tokiam paciam lygyje, kaip hormonu.
Kinietiskas zoles skyre akupunkturistas. Jos laisvai neparsiduoda, nes ant buteliuku raso is kur, bet paziurejau puslapyje, kad tam tikra dali parduoda tik tiek kurie turi licenzijas kinu medicinai. Vienintelis misinys kuri maciau parsiduoda laisvai tai Fertility pearls, paskutinis is 4 paskirtu, kuris geriamas po ovuliacijos. Kiti net pavadinimo neturi, tik ingriedientai ant buteliuku.
AgnusCastus pirkau sita
http://eu.iherb.com/...eggie-caps/5191
Info apie ji atradau cia, pradejau skaityti daugiau.
Mano problema ta, kad as visokiom kalbom skaitau (kaip mano gydytoja sake

), tai prirenku daug info. Ispanu kalba daug apie ji labai teigiamos info.
Inositoli (inofolica) irgi sau paskyriau. Priskaiciau apie italu tyrimus, kad vartojant su melatoninu pagereja IFV statistika, tai prie inositolio pasiskyriau sau ir melatonina.
Colostrum irgi pati parinkau, nes po 2 IVF tyrimai parode biski pakrypusi imuniteta. Na ne tik tyrimai, pajutau ta labai. Colostrum parisinkau del to, kad ten naturalus imunoglobulinas.
Visi kiti dalykai kur rasiau dgmz tokie zinomi - folio rugstis, vitaminu kompleksai nescioms.
QUOTE(grange @ 2017 03 02, 11:50)
<p>jei is ties akupunktura pakele AMH tai cia nerealiai, nes taip kaip pagalvoji, jau mes gimstam su tam tikru kiekiu ir jau kiek yra tiek, ir su metais jie mazeja. tai is kur jie padidejo dabar? gal rodiklis pakilo, bet realiai kiausialasciu tai kiekis nesikeite.. nezinau. </p>
Man paciai kazkaip dar neitiketina.... Bet ziurejau kinu klinikas, yra kur siulo spec proceduras butent zemam kiausidziu rezervui. UK randu daug info.
Pagal oficiala medicina situ rodikliu pakelti negalima. Dar nemaciau paaiskinimo, del ko cia gali buti. Mano supratimu irgi AMH rodo rezervo kieki, tai nzn kodel jis gali pakilti