QUOTE(SraigyteR @ 2017 02 22, 21:26)
Sveikos mergaites

gal kuri gydesi Bocian Klinikoje ir galetu atsakyti keliata klausimu. Galvoju toje klinikoje daryti IVF, tik nesuprantu kaip yra ten su tais 6 leidziamais embrionais , o jei buna daugiau kur juos deda?kiek kartu mazdaug teko vaziuoti i lenkija ivf procese. Ir jeigu as praktiskai nesneku rusikai, o vyras laisvai sneka ir yra visada kartu, imanoma taip vertejaujant prasisukti

?
temuteje Bocian gal daugiau mergaiciu atsakytu
Rusiskai sneka laisvai, netgi raso Cezary Grygoruk rusiskai
Pas mus buvo ilgas protokolas, tai startuojant stimuliacija mes vykome 2 c.d., 10 c.d. 12 c.d. 14 c.d. ir ar 16 ar 17 buvo punkcija

Po punkcijos jau ziuri kaip auga embrionai, as grieztai jiems sakiau man prasom 3 diena perkelti, nes iki siol retai kam is merginu augino iki blastuciu

BET kai paskambino 2 diena sake lauksim 5 dienu ir vsio

Oj pikta buvau, taip bijojau kad nieko nebus sodinti...bet 5 diena turejau 4 blastutes is 6 kiausialasciu(tiek iseme)

2 isodino,viena uzsalde,kita biski leciau vystesi,ir paliko auginimui dar,bet nustojo dalintis ir neuzsalde

Del apribojimo tiesa, iki 35 metu ir jei pirmas ivf ten tik 6 gali apvaisinti, kur deda kitus istorija nutyli

Bet kiek zinau jei pirmas ivf nepasiseka per 2 jau nebus apribojimu
Papildyta:
QUOTE(Gintaleo @ 2017 02 23, 09:18)
O priežiūra gera ten, man panašu kaip Latvijoje.
Del sito nepritariu
Pirma ivf LV Embrions turejau...tyrimus tik pradzioje padare, o paskui nei karto,,skyre dozes is galvos, ko pasekoje hyper ir ligonine

Lenkijoje kiekvieno vizito metu daromi hormonai, ir tik gavus atsakymus skyria toliau vaistus, skyria net po 2-3 skirtingus, pries ir po tableciu kalnas, zvakutes pries punkcija ir po kad nebutu uzdegimo. Per punkcija narkoze zymiai svelnesne, dar pries punkcija gauni ukola i raumeny,kad gimda atsipalaiduotu. Kiekvienoje klinikoje yra savo minusu, bet poziuris i pacienta zymiai atidesnis buvo PL