Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos merginos,
turiu ObaBoost, galiojimas iki 2017.05.
Parduosiujei kam reikia, rasykite i AZ. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 21 vasario 2017 - 18:01

Sveikos, gal kuri turit imunoglobulino likusio ar šiaip daug užsipirkę ir galit ben keletà ampoliú parduoti.K šiuo metu nebeturi :(

vilniuje 

ačiū

Atsakyti
Merginos, o sakykit ar po IVF isvis buna kazkokie implantacijos pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 21, 22:50)

As to paties neseniai klausiau-tai sake nebuna;))
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 21, 22:50)

Man asmeniskai jokiu nebuvo,kraujo tyrimas vienintelis irodymas,kad implantacija ivyko,beprasmiska ju ieskot ir sau nervus gadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 21, 21:50)

Sveika.
Man atrodo daznai pozymiu jautimas buna is didelio noro juos jausti. Man implantacijos nebuvo, bet kiekvienam pojutyje itarinejau pozymi doh.gif
O neiprastu pojuciu daznai yra, nes vistiek organizmas vaistu pripompuotas.
Kaip laikaisi? Kada tau krauja priduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 22, 10:28)
Sveika.
Man atrodo daznai pozymiu jautimas buna is didelio noro juos jausti. Man implantacijos nebuvo, bet kiekvienam pojutyje itarinejau pozymi doh.gif
O neiprastu pojuciu daznai yra, nes vistiek organizmas vaistu pripompuotas.
Kaip laikaisi? Kada tau krauja priduoti? 4u.gif

Oj ačiū, šiaip palyginus tikrai gerai, daug lengviau nei buvo per stimuliacija ir proceduras visas, tik labai jau baisu vaista kas vakara leistis priskyre Zibor, tai su juo kankinuos,
Tyrimai tik kita antradieni, tai kaip ir sakai reikia stengtis man maziau simptomu ieskot smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal kuri gydesi Bocian Klinikoje ir galetu atsakyti keliata klausimu. Galvoju toje klinikoje daryti IVF, tik nesuprantu kaip yra ten su tais 6 leidziamais embrionais , o jei buna daugiau kur juos deda?kiek kartu mazdaug teko vaziuoti i lenkija ivf procese. Ir jeigu as praktiskai nesneku rusikai, o vyras laisvai sneka ir yra visada kartu, imanoma taip vertejaujant prasisukti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2017 02 22, 22:26)
Sveikos mergaites 4u.gif gal kuri gydesi Bocian Klinikoje ir galetu atsakyti keliata klausimu. Galvoju toje klinikoje daryti IVF, tik nesuprantu kaip yra ten su tais 6 leidziamais embrionais , o jei buna daugiau kur juos deda?kiek kartu mazdaug teko vaziuoti i lenkija  ivf procese. Ir jeigu as praktiskai nesneku rusikai, o vyras laisvai sneka ir yra visada kartu, imanoma taip vertejaujant prasisukti ax.gif ?

Labas:)
aš visai šviežia iš ten... Tai angliškai jie šneka, jei tu pati moki; lenkiškai tikrai susišnekėtum:), o manau jei vyras vertėjaus, tai su gydytoju susišnekėsi tikrai kol važynėsit į konsultacijas, nes vyras visada eina kartu su tavim, net kai žiūri ultragarsu:);
sudėtingiau tik per kiaušialąsčių išėmimą,kai narkozę daro, nes jie ten kažko klausynėja, bet nesvarbaus, kad tik pokalbį palaikyti, o seselės kitos tik lenkiškai šneka, bet tai eina suprasti ką jos nori pasakyti, nes jei ko nesupranti - parodo:)..
6 kiašialastęs tik apvaisina (jei tau iki 35 m.), nes ten jų įstatymai tokie, aš nesigilinau į tai..
Kur kitus deda? Geras klausimas, neklausiau...verysad.gif...
O priežiūra gera ten, man panašu kaip Latvijoje.
Važiuokit drąsiai, prasisuksit tikrai:)...

Jei reikės kokios info, gali parašyti ir a.ž. smile.gif.
Atsakyti
Šiandien Via medica mačiau merginą, kuri darėsi HCG pakartotinį. Gal čia esat?
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2017 02 22, 21:26)
Sveikos mergaites 4u.gif gal kuri gydesi Bocian Klinikoje ir galetu atsakyti keliata klausimu. Galvoju toje klinikoje daryti IVF, tik nesuprantu kaip yra ten su tais 6 leidziamais embrionais , o jei buna daugiau kur juos deda?kiek kartu mazdaug teko vaziuoti i lenkija  ivf procese. Ir jeigu as praktiskai nesneku rusikai, o vyras laisvai sneka ir yra visada kartu, imanoma taip vertejaujant prasisukti ax.gif ?

temuteje Bocian gal daugiau mergaiciu atsakytu 4u.gif
Rusiskai sneka laisvai, netgi raso Cezary Grygoruk rusiskai biggrin.gif
Pas mus buvo ilgas protokolas, tai startuojant stimuliacija mes vykome 2 c.d., 10 c.d. 12 c.d. 14 c.d. ir ar 16 ar 17 buvo punkcija smile.gif Po punkcijos jau ziuri kaip auga embrionai, as grieztai jiems sakiau man prasom 3 diena perkelti, nes iki siol retai kam is merginu augino iki blastuciu unsure.gif BET kai paskambino 2 diena sake lauksim 5 dienu ir vsio biggrin.gif Oj pikta buvau, taip bijojau kad nieko nebus sodinti...bet 5 diena turejau 4 blastutes is 6 kiausialasciu(tiek iseme) wub.gif 2 isodino,viena uzsalde,kita biski leciau vystesi,ir paliko auginimui dar,bet nustojo dalintis ir neuzsalde verysad.gif
Del apribojimo tiesa, iki 35 metu ir jei pirmas ivf ten tik 6 gali apvaisinti, kur deda kitus istorija nutyli unsure.gif Bet kiek zinau jei pirmas ivf nepasiseka per 2 jau nebus apribojimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaleo @ 2017 02 23, 09:18)

O priežiūra gera ten, man panašu kaip Latvijoje.

Del sito nepritariu biggrin.gif
Pirma ivf LV Embrions turejau...tyrimus tik pradzioje padare, o paskui nei karto,,skyre dozes is galvos, ko pasekoje hyper ir ligonine unsure.gif Lenkijoje kiekvieno vizito metu daromi hormonai, ir tik gavus atsakymus skyria toliau vaistus, skyria net po 2-3 skirtingus, pries ir po tableciu kalnas, zvakutes pries punkcija ir po kad nebutu uzdegimo. Per punkcija narkoze zymiai svelnesne, dar pries punkcija gauni ukola i raumeny,kad gimda atsipalaiduotu. Kiekvienoje klinikoje yra savo minusu, bet poziuris i pacienta zymiai atidesnis buvo PL 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienoje klinikoje yra savo minusu, bet poziuris i pacienta zymiai atidesnis buvo PL 4u.gif
[/quote]

Matot,manau kaip ir kiekvienai-lankymasis konkrecioj klinikoj ar pas konkretu daktara priklauso nuo to kaip jums pasiseka,tai tokie ir patarimai ar atgaliniai atgarsiai temutese ir parasomi. Man asmeniskai LV jokiu problemu nebuvo ir prieziura taipogi patiko. Taip,del narkozes nesiginciju,LV ji sunkesne,bet paskui juk ir laseline stato kad greiciau atsigautum..
Kiekvienam gerai ten kur pasiseka. Man niekur nesiseke,nei LV,nei PL,nei LT. Bet PL pirma karta nors buvo kibimas,tad...
Atsakyti