Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(WytaSimona @ 2016 09 08, 16:45)
Sveikute blastutei ne peranksti man siand 5 diena po embrionuko isodinimo tai dar 5 d laukti kol hcg parodys kazka verysad.gif

Nebūtinai. Gali jau už kokių 2 dienų ir pasidaryti, tikrai jau parodys mirksiukas.gif Man 6 DPĮ parodė kraujas.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 08, 16:49)
Nebūtinai. Gali jau už kokių 2 dienų ir pasidaryti, tikrai jau parodys  mirksiukas.gif  Man 6 DPĮ parodė kraujas.

O tau embrionuka sodino ar blastute ?
Atsakyti
QUOTE(WytaSimona @ 2016 09 08, 16:59)
O tau embrionuka sodino ar blastute ?

O embrioniukas, cia kas? Man sodino 5 dienu. Bet kai sodino ir 3 dienu, tai testas 7 DPI jau rode vaiduokli.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 08, 19:40)
O embrioniukas, cia kas? Man sodino 5 dienu. Bet kai sodino ir 3 dienu, tai testas 7 DPI jau rode vaiduokli.

O kai 5 dienų tau įsodino, ar po įsodinimo jautei kokius požymius? Man šiandien antra diena po įsodinimo, tai jaučiu pilvo apatinės dalies tempimą, šonus pamaudžia, toks jausmas kaip prieš mmm... nors dar joms ir anksti gal būtų.
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2016 07 22, 21:27)
Na as pas vyra nelabai noriu.Kazkaip negaliu per save perlipt. smile.gif
Jus irgi ivf darysites? Trumpa stimuliacijos schema taiko,kai problemos vyro puseje? Domiuosi dabar viskuo,nes rudeni ir mes startuosim pirma karta su ivf.

4u.gif oi, i labai sena posta atsakiau, tai istrinu atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 09 rugsėjo 2016 - 17:58
Merginos, ar yra rugsėjį startuojančių? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda35 @ 2016 09 09, 16:25)
O kai 5 dienų tau įsodino, ar po įsodinimo jautei kokius požymius? Man šiandien antra diena po įsodinimo, tai jaučiu pilvo apatinės dalies tempimą, šonus pamaudžia, toks jausmas kaip prieš mmm... nors dar joms ir anksti gal būtų.

Ne, antra ne, bet kokia 4-5 jau pradejau jausti sleikstuli.
Atsakyti
Merginos,

ar kuri turėjote ar turite tokią problemą, kaip lėtą embriono dalijimąsi?

Galite rašyti ir į a.z.
Atsakyti
Labai liūdna po pirmo IVF šiandien pasidariau HCG ir deja.. Merginos įdomu, kurios darėtės jau ne vieną, arba šiaip domėjotės, ką rašo ir sako gydytojai, kas kiek ciklų geriausia kartoti?
Atsakyti
DĖMESIO

Renkama nauja PARAMOS GRUPĖ moterims, negalinčioms sulaukti vaikų.

Netrukus pradėsime naują darbo sezoną, laukiame ir Jūsų prisijungiant prie mūsų šaunaus būrio!

Planuojame, kad Paramos Grupė bus NEMOKAMA. Grupę finansuoja Vaisingumo Asociacija, esame labai dėkingi už suteiktą galimybę!

Grupę sudarys 5-6 moterys. Grupė uždara, stengiamės pradėti ir baigti sezoną ta pačia sudėtimi, nebent kažkas iš narių palieka grupę dėl labai džiugios priežasties. Renkamės kartą per savaitę arba kartą per dvi, pagal poreikius, paprastai trečiadieniais, po darbo, Vilniuje, Vaisingumo Asociacijos patalpose Žirmūnuose. Darbą pradedame rugsėjį ir baigiame gegužę. Šiemet planuojame surinkti net kelias grupes.
Per eilę darbo metų turime paruošę tam tikrą pagalbos programą. Vien galimybė būti bendraminčių būryje, išsikalbėti, pasiguosti, dalintis emocine ir medicinine patirtimi turi didžiulę terapinę naudą! Skiriame daug laiko savęs pažinimui, įvairių socialinių, streso įveikimo, atsipalaidavimo įgūdžių lavinimui. Grupės dalyvės gauna namų darbų, kartais smagių, kartais labai rimtų ir atsakingų, į kuriuos gali būti įtraukiami artimiausios aplinkos žmonės.
Turbūt niekas taip nesuvienija, kaip bendra patirtis ir bendras tikslas. Džiaugiuosi, kad ši pagalbos forma taip pasiteisino! Būkime kartu!

Registruotis į grupę galite el.paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Jei kils klausimų, būtinai klauskite, rašykite.

Iki susitikimų!

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2016 09 19, 15:14)
Labai liūdna po pirmo IVF šiandien pasidariau HCG ir deja.. Merginos įdomu, kurios darėtės jau ne vieną, arba šiaip domėjotės, ką rašo ir sako gydytojai, kas kiek ciklų geriausia kartoti?

Sveika,

Suprantu kaip jautiesi, pati patyrus tą jausmą. Laikykis.
Galima kartoti po 3 mėn.
Atsakyti
Sveikos.
Ar priimsit i kompanija. 4u.gif
Tema ka tik radau, matau daug gerai isdestytos informacijos.
Mes daromes IVF del neaiskios priezasties nevaisingumo.

QUOTE(Kolumbijana @ 2016 09 09, 18:28)
Merginos, ar yra rugsėjį startuojančių?  blink.gif

Pradejom si menesi, pirmadieni (3 ciklo diena) pradejau vaistus leistis.

Atsakyti