Aš iškart įspėjau saviški apie galimus nuotaikų kaitas, pykčio protrūkius. Daviau ir užsienietišką straipsnį paskaityt, o jis sako.. nu tai ok... nieko naujo. reiškias niekas nesikeis nuo įprastinio gyvenimo (suprask ar ir šiaip nestabili.. ) iki punkcijos "liepiau" jam stebėti visą vaistų leidimosi procesą, mano ašaras ir psychavimus.. kad negalvotų, jog vaiką gandras atneša..(arba kaip mano tetis sako: vaikų gimdyt ir augint nereikia, jie patys gimsta ir auga )))) jam buvo stresas, mano pirmus bedimus bandė "praskaidrinti" sakydamas kažkokius bajerius, kol neapšaukiau negyvai, kad juokas čia netinkamas.. tai nuliudęs sakė, kad čia vienintelis dalykas apie ką jis gali galvot kad nenukristų...
Papildyta:
Aš nežinau ar tai tikrai buvo implantacija, bet buvo diegliukai gaktos ir apatinej pilvo srity ~8d po punkcijos. Sodino embriona ir blastute
Aš iškart įspėjau saviški apie galimus nuotaikų kaitas, pykčio protrūkius. Daviau ir užsienietišką straipsnį paskaityt, o jis sako.. nu tai ok... nieko naujo. reiškias niekas nesikeis nuo įprastinio gyvenimo (suprask ar ir šiaip nestabili.. ) iki punkcijos "liepiau" jam stebėti visą vaistų leidimosi procesą, mano ašaras ir psychavimus.. kad negalvotų, jog vaiką gandras atneša..(arba kaip mano tetis sako: vaikų gimdyt ir augint nereikia, jie patys gimsta ir auga )))) jam buvo stresas, mano pirmus bedimus bandė "praskaidrinti" sakydamas kažkokius bajerius, kol neapšaukiau negyvai, kad juokas čia netinkamas.. tai nuliudęs sakė, kad čia vienintelis dalykas apie ką jis gali galvot kad nenukristų...
na maniskis pats man vaistus leisdavo, nes man ranka nekildavo. niekaip neprisiverciau susileist pati atrodo mato, kas vyksta, kiek tenka visokio slamsto i save susivaryt, ir jam vistiek klausimu kyla, ale kas su tavim daros?! vakar nakti taip norejau isverst is lovos ir primust si karta kazkaip daug labiau veikia, nors naudoju tik crinona 3 kartus dienoj, ir estrofema 3 tabl. bet cia tikriausiai del to, kad mmm pareidinejo.. zodziu, reiskias ne mano vienos vyras pastoviai kaip is medzio iskrites
Pranesk po to kaip sekesi
Sveika Belle,
Aciu uz rupesti, taip siandien ryte buvo isodinimas, taip tie du apsivaisine embrionai buvo isodinti, net nezinau kaip nuotaikos, pati nesuprantu kiek galiu tiketis. Po punkcijos gydytojas pasake, kad isodinimas vyks po nepilnu triju paru, tai idealiausi butu 6 lasteliu embrionai, siandien kai atvykau buvo vienas 8, o kitas sake letesnis 4, kazkaip nesuprantu, bet kazkoks stresas istinka per tas proceduras, ir as nelabai ko klausineju, o patys niekas daugiau man nieko apie ju kokybe ir nepakomentavo. Na dabar idomiausias laukimas, su kruva vaistu 12 dienu, na ir aisku labai noreciau stebuklelis, kad ivyktu
Aciu uz rupesti, taip siandien ryte buvo isodinimas, taip tie du apsivaisine embrionai buvo isodinti, net nezinau kaip nuotaikos, pati nesuprantu kiek galiu tiketis. Po punkcijos gydytojas pasake, kad isodinimas vyks po nepilnu triju paru, tai idealiausi butu 6 lasteliu embrionai, siandien kai atvykau buvo vienas 8, o kitas sake letesnis 4, kazkaip nesuprantu, bet kazkoks stresas istinka per tas proceduras, ir as nelabai ko klausineju, o patys niekas daugiau man nieko apie ju kokybe ir nepakomentavo. Na dabar idomiausias laukimas, su kruva vaistu 12 dienu, na ir aisku labai noreciau stebuklelis, kad ivyktu
Suprantu tave. Man irgi taip buvo, kazkaip is to jaudulio pamirsti paklausti. Paskutini karta tai vaziavau susirasius klausimus
Nevienodai vystosi. Man tas buvo per pirma IVF, buvo 2 kurie greiciau ir vienas leciau augo. Yra mediku mzdg nustatytas vidutinis greitis ir jie nukrypsta, bet kiek man sake tai nebutinai reiskia, kad blogai.
Dabar kiek imanoma ramiau ir belieka laukti
Sveika Belle,
Nenusimink ;) Aš prisiskaičius IVF statistiką, tai žinok būna ir su tiek ląstelių pavyksta 4 jau kiek mažokai, o 8 ląstelės tai manau kaip tik O tai kiek to laiko praėję, jei beveik 3 paros?
Šiaip dviejų parų būna 4 ląstelių, o trijų parų 8 ląstelių.
Man buvo sodinę dviejų dienų 4 ląstelių ir blastocistą 4AA kokybės, tai dabar laukiuosi vieno mažylio beveik 12 savaičių Kai bus nėštumas prie pabaigos ir aš papildysiu IVF statistiką
Be proto sunkus tas laukimas, tačiau viską atpirks teigiamas rezultatas! Tikim ir laukiam!!
<div>
<p>Sveika Belle,
Aciu uz rupesti, taip siandien ryte buvo isodinimas, taip tie du apsivaisine embrionai buvo isodinti, net nezinau kaip nuotaikos, pati nesuprantu kiek galiu tiketis. Po punkcijos gydytojas pasake, kad isodinimas vyks po nepilnu triju paru, tai idealiausi butu 6 lasteliu embrionai, siandien kai atvykau buvo vienas 8, o kitas sake letesnis 4, kazkaip nesuprantu, bet kazkoks stresas istinka per tas proceduras, ir as nelabai ko klausineju, o patys niekas daugiau man nieko apie ju kokybe ir nepakomentavo. Na dabar idomiausias laukimas, su kruva vaistu 12 dienu, na ir aisku labai noreciau stebuklelis, kad ivyktu </p>
</div>
</blockquote>
<p>Nenusimink ;) Aš prisiskaičius IVF statistiką, tai žinok būna ir su tiek ląstelių pavyksta 4 jau kiek mažokai, o 8 ląstelės tai manau kaip tik O tai kiek to laiko praėję, jei beveik 3 paros? </p>
<p>Šiaip dviejų parų būna 4 ląstelių, o trijų parų 8 ląstelių.</p>
<p> </p>
<p>Man buvo sodinę dviejų dienų 4 ląstelių ir blastocistą 4AA kokybės, tai dabar laukiuosi vieno mažylio beveik 12 savaičių Kai bus nėštumas prie pabaigos ir aš papildysiu IVF statistiką </p>
Sveikinimai, o blastocista 4aa tai cia jau labai gera? beje kokioj klinikoj daretes?
Na po punkcijos antradieni, gydytojas skaiciavo, kad apsivaisinimas bus apie pietus, ir isodinimas penktadieni anksti, tai skaiciavo, kad nepilnos trys paros, nezinau ten tu matematiku:)
Akitta, matau jau 12 savaičių įžengei. Sveikinu su saugesniu periodu.
Beje, gal kas parduodat fraksiparino?