Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

punkcija buvo lapkriti berods. cia mano antras ivf. 

siandien kazkaip kraujo labai mazai jau..hmm..keista.. kazi jei ryt testa pasidaryciau, butu 8 dpo, butu dar labai anksti?? 

aa tai tau buvo FET?? tai nestimuliavo tada. 

ankstokai, testas gali dar nerodyt, net jei ir kas yra. 

Vakar ispunktavo keturias kiausialastes, sian pranese, kad apsivaisino 2, penktadieni numatytas isodinimas.. tai dvejopos nuotaikos, nes tikejausi aisku geresnio rezultato, kadangi tik 2 apsivaisinusios apie blastutes cia net neklaba,

neliudek, tos dvi gal bus stipruoles. 

juk reikia tik vienos, siaip jau.. 

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 15, 10:07)
Vakar ispunktavo keturias kiausialastes, sian pranese, kad apsivaisino 2, penktadieni numatytas isodinimas.. tai dvejopos nuotaikos, nes tikejausi aisku geresnio rezultato, kadangi tik 2 apsivaisinusios apie blastutes cia net neklaba,

Nenusitek neigiamai is karto. Kaip mano daktare sako kartais ir vieno uztenka. Tai vat reikia tiketi 4u.gif
Man 2 kart sodino blastutes, ir geriausios kokybes ir nieko. Kitom sodina 2 dienu ir uzkimba. Stenkis optimistiskai, tai irgi svarbu 4u.gif 4u.gif
Man vakar buvo konsultacija kitoj klinikje, susake ta pati ka ir ankstesne daktare, kitam cikle pradedu su kontraceptikais.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 15, 10:55)
Nenusitek neigiamai is karto. Kaip mano daktare sako kartais ir vieno uztenka. Tai vat reikia tiketi 4u.gif
Man 2 kart sodino blastutes, ir geriausios kokybes ir nieko. Kitom sodina 2 dienu ir uzkimba. Stenkis optimistiskai, tai irgi svarbu 4u.gif  4u.gif
Man vakar buvo konsultacija kitoj klinikje, susake ta pati ka ir ankstesne daktare, kitam cikle pradedu su kontraceptikais.

Ačiū merginos, taip žinoma tikiuosi geriausio ir laukiu penktadienio pasiimti savo 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 15, 12:15)
Ačiū merginos, taip žinoma tikiuosi geriausio ir laukiu penktadienio pasiimti savo  000552.gif

O gal gali vieną sodint ir vieną paaugint iki blastutės? Laikom kumščius, kad embrioniukai augtų ir stiprėtų!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 15, 11:28)
O gal gali vieną sodint ir vieną paaugint iki blastutės? Laikom kumščius, kad embrioniukai augtų ir stiprėtų!!!!

As vakar po punkcijos paklausiau, nes iskart pasake kad isodinimas penktadieni, sakau tai iki balstu jau tikrai neauginsim, sako galetume bandyti tik tuo atveju jeigu visos 4 apsivaisintu...
Atsakyti
Merginos, vis dar turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Vaistukai visa laika saugiai laikomi saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai ir ju man nebereikia. Parduodu daug pigiau nei LT (po 100 Eur).
Gal kam reikia?
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu kuo greiciau pagauti savo laime nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 15, 11:28)

Man kazkaip susidares ispudis (is sito forumo) kad Lt nelabai linke auginti iki blastuciu g.gif
Atsakyti
Belle, man augino iki blastučių ax.gif manau, kad žiūri embrionų kokybę ir jei ji gera, augina.

Merginos, gal kuriai reikia aspirino? Turiu labai daug tablečių turkiško atitikmens Coraspin, atiduosiu už simbolinę kainą smile.gif rašykit a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 15, 18:29)
Man kazkaip susidares ispudis (is sito forumo) kad Lt nelabai linke auginti iki blastuciu  g.gif

Man vieną 3d embrioną sodino, o kitus augino iki blastučių. Viena išaugo! Ją įsodino
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 15, 18:40)
Belle, man augino iki blastučių  ax.gif manau, kad žiūri embrionų kokybę ir jei ji gera, augina.
Merginos, gal kuriai reikia aspirino? Turiu labai daug tablečių turkiško atitikmens Coraspin, atiduosiu už simbolinę kainą  smile.gif rašykit a.ž.

Man dar nebuvo niekas apsivaisine, tiesiog ispunktavo tik 4 kiausialastes, ir sake kad 3 is ju labai geros kokybes, taciau iskart pasake kad sodins 3 dienu embrionus, nes per mazai kad bandytu iki balstuciu augint, taip suprantu bijo rizikuot
Atsakyti

O aš manau, kad gali bandyti NT :hmm: 

punkcija buvo lapkriti berods. cia mano antras ivf. 

siandien kazkaip kraujo labai mazai jau..hmm..keista.. kazi jei ryt testa pasidaryciau, butu 8 dpo, butu dar labai anksti?? 

Atsakyti

dariausi..deja neigiamas :( beto, vel pilvo skausmai, vel kraujas pasirode.. :( baigia mano viltys uzgesti :(

Atsakyti