Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 13, 14:08)
Hm, na man rytoj punkcija, bet kadangi auga išvis mažai, tai ir tikėtis daug negaliu, tikiuosi bent jau tuos pavyks išpunktuoti, kuriuos mato  rolleyes.gif Jau pradedu jaudintis smile.gif

Kaip reikalai SuVejeliu? Pasidalink naujienom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daivyyyyte @ 2017 02 14, 19:43)
<p>deja.. vakar buvo rudo crinono, apsidziaugiau, kad gal implantavosi, o siand radau sviezia krauja, ir visa diena kraujuoju. gal ne tiek gausiai kaip visada. net nezinau, gal tai itakoja, jog stengiuosi siand nieko nedaryt, guliu visa diena. </p><p>Tai vat ir nezinau, ar dar turiu vilciu..  blink.gif </p><p></p>

Nieks jums be testo 100 % manau nepasakys.
Man taip buvo kai gruodi IVF dariausi, net nenorejau darytis tyrimo, nes jau zinojau kad nepavyko, 2 dienas kraujavau, bet paskambinus gydytoja vistiek liepe pasidaryti, nors 99,9 % buciau isitikinus, bet kaip pasake "visko buna".
4u.gif
Atsakyti

suprantu..ir man dar idomu, mano ciklas 29 dienos, ir man blastuke idejo 23 ciklo diena. ar ne per velai??? ar gali taip greitai implantuotis embrionas?

Atsakyti

Pasidaryk ryt kraujo tyrimą HCG ir viskas bus aišku :4u: o kitam IVF ne taip greitai galima ruoštis, bent 3 ciklai turi praeiti, kai kurie gydytojai netgi rekomeduoja iki pusės metų susilaikyti. 

Sveiko merginos smile.gifnorejau pasiklausti apie ivf. isodino man blastuke pries 6 dienas, ir siandien susirgau mm. Kaip manot, ar dar yra vilciu, kad pastojau, ar galiu ruostis kitam ivf?

Atsakyti

pas mane sunkiau su kraujo tyrimais, nes ne lt gyvenu. pasakyciau savo daktarui, kad noriu tokio tyrimo, pasakytu laukt kada vaisingumo klinikoj padarys, ir viskas. teks laukt iki pirmadienio  :unsure: taip nesinori tiket, kad ir antras ivf nepavykes  :unsure: bet man vistiek labai keista, kodel taip velai man isodino.. 

Atsakyti
QUOTE(daivyyyyte @ 2017 02 14, 20:11)
<p>pas mane sunkiau su kraujo tyrimais, nes ne lt gyvenu. pasakyciau savo daktarui, kad noriu tokio tyrimo, pasakytu laukt kada vaisingumo klinikoj padarys, ir viskas. teks laukt iki pirmadienio  unsure.gif taip nesinori tiket, kad ir antras ivf nepavykes  unsure.gif bet man vistiek labai keista, kodel taip velai man isodino.. </p><p></p>

Sodino 5 dienu ir tik pirmadieni kraujo tyrimas? kazkaip velokai g.gif
Bet kokiu atveju privaciu kliniku/laboratoriju visur yra, nueinat sumokat pasidarot, as bent nesugebeciau savaite kankintis unsure.gif
o be tyrimo vistiek speliojimas.
Atsakyti

o tai cia normalu, kad isodino 23 ciklo diena, kai pas mane 29 ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivyyyyte: 14 vasario 2017 - 20:32

o tai cia normalu, kad isodino 23 ciklo diena, kai pas mane 29 ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivyyyyte: 14 vasario 2017 - 20:31

normalu, esant IVF protokole savo ciklą gali pamiršti. kada punkcija buvo?

Atsakyti

Man dejo snaigute. Sausio 18 pradejau gerti estrofem po 3 tab, ir nuo vasario 4 crinona, 3 kartus per diena, ir 9 diena idejo snaigute 5 dienu

Atsakyti

Man dejo snaigute. Sausio 18 pradejau gerti estrofem po 3 tab, ir nuo vasario 4 crinona, 3 kartus per diena, ir 9 diena idejo snaigute 5 dienu

kada buvo punkcija? vasario 3 turbut, jei nuo 4 jau pradejai su Crinonu. ir po 6 pradejo kraujuot.. jei gerai suskaiciuoju?

na 6 dienos po isodinimo ankstokai, jei prasidejo mm, bet turint omeny kad jau buvo blastuke tai ji kaip ir turejo implantuotis ta pacia ar sekancia diena. gal irnimanoma.. 

kraujo tyrimas dabar parodytu tiksliau ar bent kas kabinos, ar net nebande. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 15 vasario 2017 - 08:56

punkcija buvo lapkriti berods. cia mano antras ivf. 

siandien kazkaip kraujo labai mazai jau..hmm..keista.. kazi jei ryt testa pasidaryciau, butu 8 dpo, butu dar labai anksti?? 

Atsakyti
[quote=Belle,2017 02 14, 19:57]
Kaip reikalai SuVejeliu? Pasidalink naujienom ax.gif
Papildyta:

Vakar ispunktavo keturias kiausialastes, sian pranese, kad apsivaisino 2, penktadieni numatytas isodinimas.. tai dvejopos nuotaikos, nes tikejausi aisku geresnio rezultato, kadangi tik 2 apsivaisinusios apie blastutes cia net neklaba,
Atsakyti