Aciu..
Labai užjaučiu galbūt Turkija padarytų stebuklą... pagalvokite...
Tai dabar jau svarstysim, nes cia idbandem visus 6 sansus su dviem klinikom, nezinau ka dar galima padaryt..
Sunku surasti zodzius Grange. Cia visos gali suprasti kaip jauciates
Nzn kur tiksliai esate, man susidare ispudis kad kazkur Europoje. Kazi ar pas jus prastesnis lygis sioj srity nei Turkijoje
Pailsekit, atgaukit jegas ir ieskosit nauju iseiciu
Aciu..
As Belgijoj.jau pakeitem klinika siam kartui, viskas atrode kitaip,poziuris ir visa kita, tai galvojom bus kitaip, bet kazkaip galvoju kad si kart labai pakenke greitas foliu uzaugimas. Gal vaistai buvo netinkamai parinkti, nes tikrai viskas buco greit, 10 cd jau buvo viskas "ready tai kazkaip per greit...Na zinau, kad niekada nebuvo super kokybes, bet bent visada buvo ka sodint bent jau.
Nwt neabejoju kad pas Turkus yra kitaip, vien jau is komentaru.nors labai noreciau zinoti kas kitaip,ka jie daro kitaip..
Na atsigausiu ir galvosim ka daryt, bet kol dar neiabandziau ten, tol nepasiduosiu.
Bet juk dar neaišku,kartais tie lėtieji būna paskui patys stipriausi,dar ne viskas prarasta,tikėkit jais!!!
Blogos naujienos
Apsivaisino 4is 6, bet jie labai blogos kokybes siandien ir toliau gaarantija nebesivystys, tai net nebus isodinimo
As nezinau kaip gyvent toliau??? Tikrai siuo metu nezinau...
merginos, vienas dalykas yra augantys letai, kitas dalykas yra blogos kokybes, netinkamu lasteliu kiekiu, fragmentacija ir panasus dalykai.
jei yra grade nuo 1 iki 4 kai vienas geriausias, tai musu visi 3d gavo 4lygi, tai yra labai blogai. as zinau, kad tie kur leciau auga sakykim, bet simetriskai tvarkingi, turi reikiama minimalu lasteliu kieki 3 d. dar gali isaugt iki normalesniu, bet siuo atveju nera vilties.
nes ir tada buna su deformacijom visokiom ir jei vdrug ir prisitvirtina, po keliu sav persileidimai, tai jau geriau sitaip, nei paskiau.
mano tuo sekminguoju kartu vienas embrionukas buvo 9 lasteliu, o kitas 6. ir fragmentacija siokia tokia. tai tam nedave daug sansu, tai del to ir sodino du, bet jis buvo reikiamu lasteliu ir fragmentacija nedidele, tai dar rizikavo, ir vat prisitvirtino abu.
as galvojau po to ir, kad gal del to, jog nebuvo idealus ivyko kas ivyko,bet padarius autopsija nebuvo jokiu genetiniu nukrypimu ar dar ko, tai nebuvo tas atvejis.
na bet dabar jau posfactmum ,reikia pamirsti sita kosmara ir ziuret kas bus toliau.
grange, atleisk, kad mes čia su savo variantais ir svarstymais..."o gal..", "o man", tiesiog taip tikiesi bent kruopelės vilties.. ir nuoširdžiai taip norisi sėkmės visoms šį likimą patiriančioms. Labai gaila, kad taip nutiko, laikykis! Gal išties, lengviau žinoti dabar, nei toliau tęsti gydymą ir po to gauti smūgį, patirti vėlesnę nesėkmę. Aš tikiu, kad rasite iš šio užburto rato išeitį, kad kokia ji bebūtų
nea tai viskas gerai, suprantu.. ir labai dekinga uz palaikyma.
tiesiog as nebenoriu turet jokiu mazu vilciu, nes ju tiesiog nera. nes paskiau skauda sirdute dar labiau....
na viskas bus gerai, privalau tiketi. visa laime vyras palaiko 100 proc, nes jei butu bent kruopele kas versdtu mane abejot juo tuo klausimu, butu sunku labai.
vakar isejo is darbo irgi, as savo sefei siand pasakiau, nes vakar nesuprato kas nutiko, kad islekiau verkdama, ji pati turi metuku neturincia dukra, jaunesne uz mane pati, tai labiau kaip kolege, na lengva kalbet, tai pati apsiverke, na tokia emocionali, nezinojo mano bedu nezinojo pries tai buvusiu nelaimiu, na nes nesipasakoji tik atejus, o be to ji tik nuo spalio toj pozicijoj, nu zo, dabar kazkaip ir akmuo nukrito bent tuo klausimu, nes zinau, jei reiks papildomo laiko ateity, galesiu lengviau paprasyt.
deja.. vakar buvo rudo crinono, apsidziaugiau, kad gal implantavosi, o siand radau sviezia krauja, ir visa diena kraujuoju. gal ne tiek gausiai kaip visada. net nezinau, gal tai itakoja, jog stengiuosi siand nieko nedaryt, guliu visa diena.
Tai vat ir nezinau, ar dar turiu vilciu..